soteras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Γιαυτό ρώτησα τη ρουτερ έχει για να δούμε πως θα μπει, αλλά τι πιο απλό να δει τι ip έχει πάρει ο υπολογιστής από τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου. Συνήθως άμα έχει το βιβλιαρακι οδηγιων το λεει μέσα πολλές φορές το λέει το ορυτερ και από πίσω
bazinga#she Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) καταρχην, σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. η ip τελικα ηταν η 192.168.10.254. απο κει και περα, εχοντας μπει στο interface του router τι πρεπει να κανω ωστε να το σεταρω σωστα και να μου δωσει ιντερνετ;;; Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2016 από bazinga#she
chios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πρέπει να βάλεις τα στοιχεία που σου έδωσε η cytα USERNAME password, αν μας έλεγες και πιο ρουτερ έχεις καλά θα ήταν,
bazinga#she Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) @ chios Εχω ηδη πει μαρκα, οπως επισης έχω ηδη πει πως εχω βαλει τους κωδικους της cyta. Απορω, διαβαζεις αυτα που γράφω ή γραφουμε ταυτόχρονα?? @soteras Προφανως δεν εχω βιβλιαρακι. Με λιγο ψαξιμο βρηκα την σωστη διευθυνση. Παντως router που να γραφει πανω ip address εγω δεν εχω δει... Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2016 από bazinga#she
chios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 https://www.cosmote.gr/fixed/help-and-support/internet/adsl/-/support/article/644603 Εδώ έχει οδηγίες για το πως να το ρυθμίσεις, εάν έβαλες σωστά τους κωδικούς τις cytα πρέπει να έχεις ίντερνετ Οι οδηγίες λένε ότι μπαίνεις με 192.168.1.1 το έχεις αλλάξει;; Καλύτερα κάνε του πρώτα μια επαναφορά reset και φτιάξε το από την αρχή.
bazinga#she Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 το θεμα λυθηκε μετα απο επικοινωνια με τον παροχο και την γνωστοποιηση των username/password για ppp (εδω ηταν η παρεξηγηση, καθως προηγουμενως με το router του παροχου δεν ειχε ποτε χρειαστει να εχω γνωση των εν λογω κωδικων). Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα