Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιαυτό ρώτησα τη ρουτερ έχει για να δούμε πως θα μπει, αλλά τι πιο απλό να δει τι ip έχει πάρει ο υπολογιστής από τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου.

Συνήθως άμα έχει το βιβλιαρακι οδηγιων το λεει μέσα πολλές φορές το λέει το ορυτερ και από πίσω :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχην, σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

η ip τελικα ηταν η 192.168.10.254. απο κει και περα, εχοντας μπει στο interface του router τι πρεπει να κανω ωστε να το σεταρω σωστα και να μου δωσει ιντερνετ;;;

Επεξ/σία από bazinga#she
Δημοσ.

Πρέπει να βάλεις τα στοιχεία που σου έδωσε η cytα USERNAME password, αν μας έλεγες και πιο ρουτερ έχεις καλά θα ήταν,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ chios

Εχω ηδη πει μαρκα, οπως επισης έχω ηδη πει πως εχω βαλει τους κωδικους της cyta. Απορω, διαβαζεις αυτα που γράφω ή γραφουμε ταυτόχρονα??

@soteras

Προφανως δεν εχω βιβλιαρακι. Με λιγο ψαξιμο βρηκα την σωστη διευθυνση. Παντως router που να γραφει πανω ip address εγω δεν εχω δει...

Επεξ/σία από bazinga#she
Δημοσ.

https://www.cosmote.gr/fixed/help-and-support/internet/adsl/-/support/article/644603

Εδώ έχει οδηγίες για το πως να το ρυθμίσεις, εάν έβαλες σωστά τους κωδικούς τις cytα πρέπει να έχεις ίντερνετ

Οι οδηγίες λένε ότι μπαίνεις με 192.168.1.1 το έχεις αλλάξει;;

Καλύτερα κάνε του πρώτα μια επαναφορά reset και φτιάξε το από την αρχή.

Δημοσ.

το θεμα λυθηκε μετα απο επικοινωνια με τον παροχο και την γνωστοποιηση των username/password για ppp (εδω ηταν η παρεξηγηση, καθως προηγουμενως με το router του παροχου δεν ειχε ποτε χρειαστει να εχω γνωση των εν λογω κωδικων).

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...