bazinga#she Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Εχω ενα παλιο ρουτερ connx (huawei) το οποιο θελω να το συνδεσω σε γραμμη cyta (με ενδιαφέρει μονο να εχω ιντερνετ, όχι τηλεφωνο). Το συνδεω και αναβουν ολα τα λαμπακια του ρουτερ εκτος απο αυτο που λεει ίντερνετ. Δεδομενου οτι το λαμπακι adsl ανάβει κανονικα, μπορώ να συνδεθω με αυτο το ρουτερ στο ίντερνετ και αν ναι τι βηματα να κανω?
chios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Τους κωδικούς τις cyta τους πέρασες;; για να κάνεις κλήση ppp και να έχεις ίντερνετ;
bazinga#she Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πως περναω τους κωδικούς? Δεν έχω ίντερνετ για να μπω στο web interface του router. Αυτην την στιγμη το router ειναι νεκρο ως προς το ιντερνετ.
bazinga#she Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Επισης δεν ξερω αν εγινε κατανοητο, αλλα εννοω να χρησιμοποιησω το παλιο router του οτε ως το μοναδικο router στην συνδεση. Για τον χ,ψ λογο ας πουμε δεν εχω router του isp. Πώς μπορω να αξιοποιησω το παλιο router που εχω για να συνδεθω στο ίντερνετ, δεδομένου οτι οταν ολοκληρωσω την συνδεσμολογια αναβει μονο το λαμπακι "adsl" ενω το λαμπακι "internet" οχι? Ποια βηματα να ακολουθησω?
chios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πρέπει να μπεις στο ρουτερ και να περάσεις τους κωδικούς που σου έδωσε η cytα.
bill2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 πως γίνεται να μην σου έστειλε ρουτερ η cyta δεν σε χρεώνει για το ρουτερ
panos- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 πως γίνεται να μην σου έστειλε ρουτερ η cyta δεν σε χρεώνει για το ρουτερ Έχει αλλά δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει.
bazinga#she Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εχω ρουτερ της cyta αλλα ας πουμε για προσωπικό λογο δεν θελω καν να το χρησιμοποιησω. Πώς να μπω στις ρυθμισεις του ρουτερ ωστε να εισαγω τους κωδικους της cyta? Γράφοντας την διευθυνση ip στον browser? Το εκανα και ειτε (α) βαζω λαθος διευθυνση ip ειτε (β) δεν μπορω να μπω καν καθως το λαμπακι ίντερνετ του ρουτερ ειναι σβηστο. Καμια βοηθεια, παρακαλω?
chios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 192.168.1.1 μπαίνει εδώ σου ζητάει user name password Ποιο ρουτερ έχεις;
bill2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Οταν μπηκες στη cyta δεν σου στελαβε sms με τους κωδικους Πιο ρουτερ σου στειλανε και πιο εχεις εσυ
chios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Τότε πρέπει να μιλήσεις μαζί τους να σου στείλουν τους κωδικούς. Στο μόντεμ μπήκες;
bazinga#she Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δοκιμασα το 192.168.1.1 και δεν μπαινει στο web interface του router connx που θελω να χρησιμοποιησω. Αυτο συμβαινει γιατι ηδη δεν εχω ιντερνετ να με συνδεσει ή γιατι δεν ισχύει η ip που πληκτρολογω?? Υγ: οι κωδικοι της cyta για να μπεις στο web interface του router ειναι γνωστοι (cytauser x 2). Το θεμα είναι οτι δεν μπορω να ανοιξω καν το εν λογω παράθυρο εισοδου (γιατι το λαμπακι ίντερνετ ειναι σβηστο ισως???)...
WalkerSW Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δεν έχει καμία σχέση το λαμπάκι του ίντερνετ με την πρόσβαση στο interface του ρουτερ! Η λάθος ip βάζεις η δεν έχεις σωστή επικοινωνία μεταξύ ρουτερ-υπολογιστή!
chios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δοκιμασε 192.168.1.254 Γιαυτό ρώτησα τη ρουτερ έχει για να δούμε πως θα μπει, αλλά τι πιο απλό να δει τι ip έχει πάρει ο υπολογιστής από τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα