Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα παλιο ρουτερ connx (huawei) το οποιο θελω να το συνδεσω σε γραμμη cyta (με ενδιαφέρει μονο να εχω ιντερνετ, όχι τηλεφωνο).

Το συνδεω και αναβουν ολα τα λαμπακια του ρουτερ εκτος απο αυτο που λεει ίντερνετ. Δεδομενου οτι το λαμπακι adsl ανάβει κανονικα, μπορώ να συνδεθω με αυτο το ρουτερ στο ίντερνετ και αν ναι τι βηματα να κανω?

Δημοσ.

Πως περναω τους κωδικούς? Δεν έχω ίντερνετ για να μπω στο web interface του router. Αυτην την στιγμη το router ειναι νεκρο ως προς το ιντερνετ.

Δημοσ.

Επισης δεν ξερω αν εγινε κατανοητο, αλλα εννοω να χρησιμοποιησω το παλιο router του οτε ως το μοναδικο router στην συνδεση. Για τον χ,ψ λογο ας πουμε δεν εχω router του isp. Πώς μπορω να αξιοποιησω το παλιο router που εχω για να συνδεθω στο ίντερνετ, δεδομένου οτι οταν ολοκληρωσω την συνδεσμολογια αναβει μονο το λαμπακι "adsl" ενω το λαμπακι "internet" οχι? Ποια βηματα να ακολουθησω?

Δημοσ.

πως γίνεται να μην σου έστειλε ρουτερ η cyta δεν σε χρεώνει για το ρουτερ

Έχει αλλά δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει.

Δημοσ.

Εχω ρουτερ της cyta αλλα ας πουμε για προσωπικό λογο δεν θελω καν να το χρησιμοποιησω. Πώς να μπω στις ρυθμισεις του ρουτερ ωστε να εισαγω τους κωδικους της cyta? Γράφοντας την διευθυνση ip στον browser? Το εκανα και ειτε (α) βαζω λαθος διευθυνση ip ειτε (β) δεν μπορω να μπω καν καθως το λαμπακι ίντερνετ του ρουτερ ειναι σβηστο.

Καμια βοηθεια, παρακαλω?

Δημοσ.

Δοκιμασα το 192.168.1.1 και δεν μπαινει στο web interface του router connx που θελω να χρησιμοποιησω. Αυτο συμβαινει γιατι ηδη δεν εχω ιντερνετ να με συνδεσει ή γιατι δεν ισχύει η ip που πληκτρολογω??

Υγ: οι κωδικοι της cyta για να μπεις στο web interface του router ειναι γνωστοι (cytauser x 2). Το θεμα είναι οτι δεν μπορω να ανοιξω καν το εν λογω παράθυρο εισοδου (γιατι το λαμπακι ίντερνετ ειναι σβηστο ισως???)...

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση το λαμπάκι του ίντερνετ με την πρόσβαση στο interface του ρουτερ!

Η λάθος ip βάζεις η δεν έχεις σωστή επικοινωνία μεταξύ ρουτερ-υπολογιστή!

Δημοσ.

Δοκιμασε 192.168.1.254

Γιαυτό ρώτησα τη ρουτερ έχει για να δούμε πως θα μπει, αλλά τι πιο απλό να δει τι ip έχει πάρει ο υπολογιστής από τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...