Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ..

Εδώ και κανα 3-4 χρόνια έχω το to-link wa801n v1 ως access point με καλώδιο.. Το πρόβλημα μου ειναι πως όταν βλέπω βίντεο στο YouTube κολλάει συνεχώς και θέλει επανεκκίνηση(τους τελευταιους 3 μήνες).. Άλλαξα χτες ρουτέρ απο ΟΤΕ μήπως ήταν αυτο αλλά τιποτα.. Προσπάθησα να μειώσω την ταχύτητα απο το access point αλλά παλι έπεφτε(εδώ να σημειώσω πως όταν είχα παρει τηλέφωνο στις βλάβες και μείωσαν αυτοί την ταχύτητα απο τον ΟΤΕ δεν έπεφτε με τιποτα για κανα 2 εβδομάδες, αλλά ήταν αργό το Ίντερνετ και ζήτησα να ξαναανεβει).. Έκανα ενημέρωση στο τελευταίο λογισμικό του..

Να σημειωθεί πως όταν κατεβάζω μεγάλα αρχεία απο τορεντ δεν πέφτει καθόλου..

Τι προτείνετε να κανω; Πέταμα και να πάρω άλλο η μπορούμε να το γλιτώσουμε;;

Δημοσ.

Έβαλα το παλιό του ΟΤΕ το zte και δουλεύει κομπλέ και δεν εχει πέσει ακομα.. Αλλά το wifi δεν ειναι καλό σαν σήμα και θα πρέπει να το επιστρέψω λόγω της αλλαγής του με το νέο speedport. Αρα φταίει το tp link... Τι προτείνετε να πάρω ένα άλλο access point? πείτε προτάσεις όσο πιο οικονομικές γίνεται..

Δημοσ.

Λοιπόν μίλησα μαζι τους και μου ειπαν οτι οι ρυθμίσεις και όλα ειναι οκ.. Δεν εχει εγγύηση και έπεσα σε προβληματικό ειπαν.. Η απάντηση τους? δεν υπάρχει σέρβις στην Ελλάδα πάρτε αλλο προϊόν tp link.

Ετσι απο περιέργεια αντιμετωπίζει κανεις προβλήματα με προϊόντα της tp link?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...