madal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Γειά σας. Θέλω στα ενοικιαζόμενα δωμάτια μου να περιορίσω την ταχύτητα σε κάθε χρήστη (π.χ. 2 mbps). Δε θέλω ta 2mbps να δεσμεύονται απο κάθε χρήστη με το που συνδεθεί. Απλά να του δίνει 2mbps limit. Υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτο μέσω του router; Αν όχι, έχετε κάτι άλλο να μου προτείνεται (software); Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
chios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για να κάνεις αυτό που θέλεις πρέπει να αγοράσεις σοβαρό ρούτερ με τις σαβούρες που δίνουν οι εταιρείες δεν μπορείς, αφού το θέλεις για επαγγελματικη χρήση πρέπει να φέρεις τεχνικό που γνωρίζει να σου κάνει σοβαρή δουλειά με σωστά μηχανήματα
madal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Σοβαρή δουλειά πάντα, αλλά 5 Δωμάτια είναι!
johnmegarythmos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 καλησπερα δες εδω γινεται ευκολα , ετσι δειχνει , παντως πιστευω οτι παιρνωντας την tip -link wr841n και δινοντας σε αλλα access point , πιστευω οτι θα το καταφερεις .επισης πιστευω οτι βαζωντας την διευθυνση mac και οριζοντας εκει min and max θα ητανε πιο σιγουρο οτι θα δουλευει , και οχι με την διευθυνση ip που δειχνει διοτι μπορει να αλλαξει η διευθυνση ip εαν συνδεθουνε αλλες συσκευες.
rfc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δεν εχει σημασια αν εχεις 5 δωματια μονο μιας και 2 μονο users μπορουν να σου γαμησουν τη γραμμη αν θελουν. Βαλε σκετο ρουτερ με τετοιου ειδους δυνατοτητες και κανε limit και κοψε και torrents.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα