MarKad Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το λάπτοπ που αναφέρω στον τίτλο.Θα το χρησιμοποιώ για ταινίες browsing ίσως κάποιο photo και video editing αλλά και για προγραμματισμο.Εκτος από το OSX σκεφτομαι να του περάσω και τα windows 10 να τα έχω σε dual boot.Εχω κάποιες επιφυλάξεις βεβαια. Βλέπω συνεχώς τα νέα rumors για το νέο macbook pro και περίμενα να αναφερθεί κάτι για αυτό στο wwdc που έγινε τώρα στις 13 του μηνός αλλά τίποτα... Επίσης προβληματιζομαι από ποιο μαγαζί του skroutz ή του bestprice να αγοράσω το υπάρχων macbook που κυκλοφορεί καθώς δεν έχω ακουστα κάποιο από αυτα.
polteris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Τα νεα mac θα ανακοινωθουν τον Σεπτεμβριο Οκτωβριο οποτε για αγορα να τα υπολογιζεις περιπου στα τελη του ετους. Αφου θες να του περασεις και windows καλο για σενα θα ηταν να πας στα 256gb. Καποιο μαγαζι δεν εχω να σου προτεινω αλλα αν το ψαξεις λιγο στο ebay βρισκεις και καινουριο απο Αγγλια με 200€ λιγοτερα. 1
MarKad Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Άμα το πάρω από αγγλια δεν θα πρέπει να πληρωσω και τελωνείο ;; Ουσιαστικά τα ίδια θα δώσω ειτε το πάρω από εδώ είτε το πάρω από αγγλια σωστά ; Λες τα 128 να μην μου φτάνουν ;; Δεν φορτωνω γενικώς τον υπολογιστή με πολλά πολλά έχω ένα 128αρι στο desktop και με καλύπτει τα προγραμματα που θα βάλω είναι προγραμματισμου,photoshopω και premiere pro
atheatos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αν η Αγγλια βγει απο την Ευρωπαικη ενωση θα πληρωσεις τελωνειο. Μεχρι τότε οχι.Νομιζω περα απο το προβλημα που εχεις με την γεωγραφια και τον κοσμο γυρω σου, θα αντιμετωπίσεις προβλημα και με το χωρο του σκληρου αν πας σε dual boot με 128gb. Ακομα και τα 256gb ειναι λιγα, για μενα.
MarKad Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μπορεις να λες την άποψη σου χωρίς να προσβαλεις τον κόσμο λες και τον ξες από χθες...το γεγονός ότι δεν ξέρω τι παίζει με τις αγορές από εξωτερικό και με τα τελωνεία δεν καθορίζει το γεγονός ότι ξέρω ή δεν ξέρω γεωγραφία Παρόλαυτα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. 1
atheatos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μπορεις να λες την άποψη σου χωρίς να προσβαλεις τον κόσμο λες και τον ξες από χθες...το γεγονός ότι δεν ξέρω τι παίζει με τις αγορές από εξωτερικό και με τα τελωνεία δεν καθορίζει το γεγονός ότι ξέρω ή δεν ξέρω γεωγραφία Παρόλαυτα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ξερω ατομα που ειναι διανοιες στα μαθηματικα, αλλα απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα....Για να ζησουν σε αυτη χρειαζονται βοηθεια και το ξερουν. Δεν ειναι κακο ουτε προσβλητικο να έχεις καποιο προβλημα. Χειροτερο ειναι οταν δεν το αναγνωριζεις.
toketog Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Στο ινσόμνια υπάρχει κάτι σαν εσωτερικός "κανόνας". Σε κάθε θέμα, ότι και αν ρωτήσεις θα βρεθεί κάποιος που θα σου απαντήσει βγάζοντας τα κόμπλεξ του και τις ιδιοτροπίες του. Το παιδί ρώτησε κάτι απλό. Το αν θα γίνει το πολυσυζητημένο BrExit που αναφέρεσαι δεν έχει να κάνει σχέση ούτε με γεωγραφία ούτε με το τι συμβαίνει στο κόσμο γύρω σου. Αφορά την πολιτική, και το αν ασχολείσαι ή οχι με τα πολιτικά δρόμενα δεν έχει να κάνει με αυτό. Όσον αφορά το τελωνείο, τι σχέση έχει να κάνει με την γεωγραφία; Η γεωγραφία δεν ασχολείται με την πολιτική της ΕΕ όσον αφορά τις εισαγωγές και τις εξαγωγές μεταξύ των χωρών της. Ξεκολάτε λίγο όλοι εδω μέσα και συγκεντρωθείται με την ουσία του θέματος. Καλή συνέχεια. 4
technology_guy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το λάπτοπ που αναφέρω στον τίτλο.Θα το χρησιμοποιώ για ταινίες browsing ίσως κάποιο photo και video editing αλλά και για προγραμματισμο.Εκτος από το OSX σκεφτομαι να του περάσω και τα windows 10 να τα έχω σε dual boot.Εχω κάποιες επιφυλάξεις βεβαια. Βλέπω συνεχώς τα νέα rumors για το νέο macbook pro και περίμενα να αναφερθεί κάτι για αυτό στο wwdc που έγινε τώρα στις 13 του μηνός αλλά τίποτα... Επίσης προβληματιζομαι από ποιο μαγαζί του skroutz ή του bestprice να αγοράσω το υπάρχων macbook που κυκλοφορεί καθώς δεν έχω ακουστα κάποιο από αυτα. Επειδη αναφερεται πως θα υπαρξουν μεγαλες αλλαγες, επεξεργαστικα και σχεδιαστικα καλο θα ηταν, αν μπορεις φυσικα, να περιμενεις μεχρι την ανακοινωση των νεων pro.
atheatos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Στο ινσόμνια υπάρχει κάτι σαν εσωτερικός "κανόνας". Σε κάθε θέμα, ότι και αν ρωτήσεις θα βρεθεί κάποιος που θα σου απαντήσει βγάζοντας τα κόμπλεξ του και τις ιδιοτροπίες του. Το παιδί ρώτησε κάτι απλό. Το αν θα γίνει το πολυσυζητημένο BrExit που αναφέρεσαι δεν έχει να κάνει σχέση ούτε με γεωγραφία ούτε με το τι συμβαίνει στο κόσμο γύρω σου. Αφορά την πολιτική, και το αν ασχολείσαι ή οχι με τα πολιτικά δρόμενα δεν έχει να κάνει με αυτό. Όσον αφορά το τελωνείο, τι σχέση έχει να κάνει με την γεωγραφία; Η γεωγραφία δεν ασχολείται με την πολιτική της ΕΕ όσον αφορά τις εισαγωγές και τις εξαγωγές μεταξύ των χωρών της. Ξεκολάτε λίγο όλοι εδω μέσα και συγκεντρωθείται με την ουσία του θέματος. Καλή συνέχεια. Το αν θα γίνει το πολυσυζητημένο BrExit που αναφέρεσαι δεν έχει να κάνει σχέση ούτε με γεωγραφία ούτε με το τι συμβαίνει στο κόσμο γύρω σου Η γεωγραφία δεν ασχολείται με την πολιτική της ΕΕ όσον αφορά τις εισαγωγές και τις εξαγωγές μεταξύ των χωρών της. Τα εκανα copy paste τα παραπανω που εγραψες μπας και καταλαβεις τα λαθη. Η ουσια του θεματος ειναι το macbook pro retina. To οποιο οταν αγοραστει θα ξαναερθει εδω και θα μας ρωτάει , για τα πιο αυτονοητα πραγματα. Αυτονοητο ειναι οτι η γεωγραφία αφορά και της εμπορικες συναλλαγες των χωρών, αυτονοητο ειναι το brexit αφορα το κοσμο που για μενα ειναι γυρω μου. Αν δεν σας ενδιαφερει ο κοσμος του αλλου και μονο ο δικός σας, συγνωμη αλλα ειστε πιο κομπλεξικοί απο όσο νομιζετε. ΥΓ. Μηπως ειναι ευκολο να μου πεις ποτε τελειωσες το γυμνάσιο? Σε ενοχλει να το δειξω το σχολιο σου και εκτος insomnia?
toketog Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ΟΧΙ η γνώση της γεωγραφίας δεν συνεπάγεται και την γνώση γύρω της εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των χωρών, και ΟΧΙ το BrExit δεν αφορά τον μέσο άνθρωπο...Στην χώρα που ζούμε, ο μέσος άνθρωπος με τα αμέτρητα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει καθημερίνα, το BrExit είναι το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί. Αν εσύ κύριο μέλημα σου αν το BrExit, τότε μάλλον κάποιος άλλος είναι ο προβληματικός εδώ μέσα Μάζεψε τα κόμπλεξ σου και την κουταμάρα σου και κράτα την έξω απο αυτό εδώ το θέμα και το forum γενικότερα. Γιατί πέρα απο κομπλεξικός είσαι και ενοχλητικός. 3
Downloader.me Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Όταν κάποιος κάνει μια ερώτηση μπορείς απλά να απαντάς χωρίς απαραίτητα να βγάζεις τα κόμπλεξ σου με κάθε ευκαιρία προσπαθώντας να φανείς ανώτερος. Αν απαντάς με αυτό τον τρόπο η απάντηση σου και εσύ πάυεις να είσαι χρήσιμος και το μόνο που καταφέρνεις είναι να σπάς σε όλους τα νέυρα. Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτό το γεγονός τότε μάλλον ο μόνος αμόρφωτος σε αυτό το θέμα είσαι εσύ. Επιπλέον, ο τρόπος που μιλάς δείχνει ξεκάθαρα πως δεν είσαι ικανός να συμμετέχεις σε μία συζήτηση, οπότε το ότι είσαι αμόρφωτος πιθανότατα δεν είναι το μεγαλύτερο σου πρόβλημα! Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2016 από Downloader.me 2
gRim Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μα να τολμήσει να ρωτήσει για τελωνείο από Αγγλία... 3
atheatos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ΟΧΙ η γνώση της γεωγραφίας δεν συνεπάγεται και την γνώση γύρω της εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των χωρών, και ΟΧΙ το BrExit δεν αφορά τον μέσο άνθρωπο...Στην χώρα που ζούμε, ο μέσος άνθρωπος με τα αμέτρητα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει καθημερίνα, το BrExit είναι το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί. Αν εσύ κύριο μέλημα σου αν το BrExit, τότε μάλλον κάποιος άλλος είναι ο προβληματικός εδώ μέσα Μάζεψε τα κόμπλεξ σου και την κουταμάρα σου και κράτα την έξω απο αυτό εδώ το θέμα και το forum γενικότερα. Γιατί πέρα απο κομπλεξικός είσαι και ενοχλητικός. Όταν κάποιος κάνει μια ερώτηση μπορείς απλά να απαντάς χωρίς απαραίτητα να βγάζεις τα κόμπλεξ σου με κάθε ευκαιρία προσπαθώντας να φανείς ανώτερος. Αν απαντάς με αυτό τον τρόπο η απάντηση σου και εσύ πάυεις να είσαι χρήσιμος και το μόνο που καταφέρνεις είναι να σπάς σε όλους τα νέυρα. Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτό το γεγονός τότε μάλλον ο μόνος αμόρφωτος σε αυτό το θέμα είσαι εσύ. Επιπλέον, ο τρόπος που μιλάς δείχνει ξεκάθαρα πως δεν είσαι ικανός να συμμετέχεις σε μία συζήτηση, οπότε το ότι είσαι αμόρφωτος πιθανότατα δεν είναι το μεγαλύτερο σου πρόβλημα! Μα να τολμήσει να ρωτήσει για τελωνείο από Αγγλία... ΟΚ αν σας ενοχλει τοσο πολυ το κομπλεξ το δικο μου, που δεν ειναι τιποτα άλλο απο παρουσιαση της πραγματικοτητας, τοτε συγνωμη αν προσεβαλα τον ts. Ευχομαι να συνεχισει να ζει μαζι σας και να ακουει μονο ευχαριστα πραγματα από σας, αλλα και το ψέμα έχει και αυτο κάποτε ένα τελος....
technology_guy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Από τις 13 απαντήσεις οι 9 είναι offtopic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα