Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μαθω τι μπορω να κανω σε περιπτωση κλοπης κινητου,ξερω τη δυσκολια στο να ξαναβρεθει αλλα προχτες ενα παιδι το βρηκε κ εντυπωσιαστικα! Ειχε iphone κ με μια εφαρμογη οταν προσπαθουσε καποιος να το ξεκλειδωσει λαθος τον επαιρνε φωτο με την μπροστινη κ εστελνε τη φωτο στο μειλ του,μετα απο την κοσμοτε βρηκε την τοποθεσια που ηταν,ετσι πηγε σε ενα χωριο εξω απ το ηρακλειο με τη φωτογραφια του ρωτησε κ τον βρηκε! Εγω εχω LG, υπαρχουν εφαρμογες που βοηθανε? πρεπει να δηλωσω πχ το ιμει του κινητου στην εταιρια που αμα τυχει να μπορω να κανω κατι?

Δημοσ.

Δεν ξερω λεπτομεριες φιλε μου εγω σε περιπτερο δουλευω κ νομιζε οτι το ξεχασε εδω,παντως ηρθε μετα απο 3-4 μερες κ μου τα πε. Γενικα εχει βοηθηθει κανενας απο καμια εφαρμογη η τιποτα αλλο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδη μου φαινονται καπως παρατραβηγμενα ολα αυτα (χωρις να θελω να σε αμφισβητησω / μιας και δεν εχεις λογο να μας πεις ψεμματα).

Θελουν εντολη εισαγγελεα για να κανουν "Τριγωνομετρία Κυψελών" (με 2 λογια να εντοπισουν την τοποθεσια μεσω της τοποθεσιας των κεραιων του παροχου)

Διαβασε εδω , γιατι εχει αναλυθει πολυ το θεμα.. Διαβασε το μεχρι τελος , νομιζω θα σε καλυψει.

http://www.insomnia.gr/topic/571853-εντοπισμός-κινητού/page-1

Υ.Γ : και με το iPhone δεν γινεται να βγαζεις φωτογραφίες (του κλεφτη) - (εκτος και αν το ειχε σε JailBreak)

Δημοσ.

Μήπως έχει καποια εφαρμογη που τον βοηθησε να το βρει μεσω GPS? Αν ναι, τότε υπάρχουν πολλές εφαρμογές για Android, Το Find My Phone για Apple και το Find My Phone για Windows phone.

Δημοσ.

Ναι γίνεται υπάρχει αυτή η εφαρμογή για jailbroken iPhone. I see u πρέπει να λέγετε.. Η κοσμοτε φυσικά δεν έδωσε τοποθεσία, αλλά η εφαρμογή τα κάνει όλα αυτά.. Παρόμοια δουλειά εκτός απο φωτο απο μπροστινή κάνει και το find my iPhone..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι οπως τα λεει το παιδι απο πανω μπορει να μου ειπε για φραγη στην cosmote και το παρερμηνευσα! Δεν λεω ψεματα,αν ηταν θα ζητουσα να μου πουν που να βρω ενα τετοιο app κτλ χωρις να λεω ιστοριες :mellow: Ευχαριστω για τα λινκ !

ΥΓ  Κατεβασα το lockwatch που στην πληρη εκδοση(4ευρω) βγαζει φωτο την στελνει μειλ κ αν εχεις ανοιχτο gps σου δινει τη θεση ,ειχογραφει για 20 δευτερα και διαφορα αλλα. στο δωρεαν μονο φωτο και θεση..ΑΛΛΑ απ οτι ειδα δουλευει μονο με wifi (στην πληρης δεν ξερω)! Αν δουλευε κ με δεδομενα θα το αγοραζα σιγουρα.

Επεξ/σία από xrist0s4
Δημοσ.

Θα ήθελα να μαθω τι μπορω να κανω σε περιπτωση κλοπης κινητου,ξερω τη δυσκολια στο να ξαναβρεθει αλλα προχτες ενα παιδι το βρηκε κ εντυπωσιαστικα! Ειχε iphone κ με μια εφαρμογη οταν προσπαθουσε καποιος να το ξεκλειδωσει λαθος τον επαιρνε φωτο με την μπροστινη κ εστελνε τη φωτο στο μειλ του,μετα απο την κοσμοτε βρηκε την τοποθεσια που ηταν,ετσι πηγε σε ενα χωριο εξω απ το ηρακλειο με τη φωτογραφια του ρωτησε κ τον βρηκε! Εγω εχω LG, υπαρχουν εφαρμογες που βοηθανε? πρεπει να δηλωσω πχ το ιμει του κινητου στην εταιρια που αμα τυχει να μπορω να κανω κατι?

Mας τρολλάρεις ?? :P :P

Και αφού τον βρήκε τί έγινε?

Δημοσ.

Mας τρολλάρεις ?? :P :P

Και αφού τον βρήκε τί έγινε?

Tου το ζήτησε ευγενικά και αυτος το επέστρεψε, μετά ακολούθησε μπυροκατασταση για να επικυρωθεί η φιλιά τους, βλέπεις ειναι και η δύναμη του iPhone :-D

• Like 2
Δημοσ.

Tου το ζήτησε ευγενικά και αυτος το επέστρεψε, μετά ακολούθησε μπυροκατασταση για να επικυρωθεί η φιλιά τους, βλέπεις ειναι και η δύναμη του iPhone :-D

Περισσότερο σασπένς έχει η ιστορία παρά το πώς το βρήκε :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε ενα καφενιο εδειξε την φωτο του κ με τα πολλα τον φωναξαν εκει,αυτος ελεγε οτι το βρηκε κατω ενω το παιδι το ειχε ξεχασει σε καφετερια και του το εδωσε πισω,απ οτι μου πε του ελεγε οτι θα κινηθει δικαστικα κ οτι θα επερνε την αστυνομια εκεινη τη στιγμη.Ετυχε κ ηταν σε χωριο που γνωριζοντε πανω κατω..Αμα εμενε Ηρακλειο αντε να τον βρεις γιατι το στιγμα δειχνει στο περιπου,και εζεισε αυτος καλα κ ο αλλος καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...