Προς το περιεχόμενο

Arctic Liquid Freezer 240 Review

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγνωμη δεν ειχα τετοια προθεση.Οσο για τα αλλα στην ουσια λες αυτο που λεω.Δεν εχεις το ιδιο setup. Τελος full load 4.5 στο διαγραμμα ειναι 10 βαθμους πι κρυα.10 βαθμοι σε ψυξη ειναι τεραστια διαφορα. Max heat η evo δεν αντεξε καν καο εκανε throttle. Σεβαστη φυσικα η γνωμη σου αλλα ανακριβης και λανθασμενη.

Αλλη ηταν η παρατηρηση μου εξαρχης αλλα απο οτι φαινεται βιαστηκες να απαντησεις. Εγω μιλησα συγκεκριμενα για το δικο μου συστημα για την δικια μου ψυξη. Ο ι5 4690κ και ο i7 4770k εχουν ιδια ισως μικρη διαφορα στους βαθμους (1-2 βαθμους) κελσιου και ανεφερα συγκεκριμενα τις στοκ συχνοτητες και των 2. Σαφως εαν ηθελα ενα overclock συστημα θα επαιρνα και κατι πιο προχωρημενο στην ψυξη. Καλη σου μερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλό που έκανε είναι ότι συμπαρέσυρε στην τιμή της και άλλες αξιόλογες αυτής της σειράς,υδροψυξεις

οπως την Enermax liqmax II.

η συγκεκριμένη είναι καλή μόνο push - pull αν για οικονομία χώρου - γιατί έχει και χοντρό ψυγείο,- κάνει κανείς το λάθος και βάλει μόνο τα 2 φουρφουρια,"την έχασε" ..

Με 4 ανεμιστηρες και με 2 εχει την ιδια αποδοση?

Μόλις 2 ποστ παραπάνω είναι η απάντηση σου..

Όχι οι 2 δεν αρκούν για αυτή την απόδοση,και μάλιστα εχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το push-pull σε αλλες ψήκτρες.

• Like 1

Αλλη ηταν η παρατηρηση μου εξαρχης αλλα απο οτι φαινεται βιαστηκες να απαντησεις. Εγω μιλησα συγκεκριμενα για το δικο μου συστημα για την δικια μου ψυξη. Ο ι5 4690κ και ο i7 4770k εχουν ιδια ισως μικρη διαφορα στους βαθμους (1-2 βαθμους) κελσιου και ανεφερα συγκεκριμενα τις στοκ συχνοτητες και των 2. Σαφως εαν ηθελα ενα overclock συστημα θα επαιρνα και κατι πιο προχωρημενο στην ψυξη. Καλη σου μερα.

Μα φιλε μου δεν φταιω εγω τοτε.Απο τη στιγμη που αναφερεσαι για το δικο σου συστημα που μαλιστα δεν μπορω να το δω κιολας,θα πρεπει να το αναφερεις πιστευω.Οχι να αφηνεις να εννοηθει πως εχεις ιδιο συστημα με αυτο του αρθρου.Δεν ειπες πουθενα κατι περι στοκ.

Λεγοντας πως η εβο δεν εχει μεγαλη διαφορα ενω την δοκιμαζεις σε αλλες συνθηκες δεν ειναι σωστο.

Καλη ψυκτρα μεχρι ενα σημειο ομως.

Μα φιλε μου δεν φταιω εγω τοτε.Απο τη στιγμη που αναφερεσαι για το δικο σου συστημα που μαλιστα δεν μπορω να το δω κιολας,θα πρεπει να το αναφερεις πιστευω.Οχι να αφηνεις να εννοηθει πως εχεις ιδιο συστημα με αυτο του αρθρου.Δεν ειπες πουθενα κατι περι στοκ.

Λεγοντας πως η εβο δεν εχει μεγαλη διαφορα ενω την δοκιμαζεις σε αλλες συνθηκες δεν ειναι σωστο.

Καλη ψυκτρα μεχρι ενα σημειο ομως.

Επίσης εδώ να σημειώσουμε για ακόμη μια φορά πως οι θερμοκρασίες που παραθέτουμε δεν αφορούν την θερμοκρασία του επεξεργαστή αλλά delta μεταξύ ambient - cpu temp.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...