zanskou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Η Arctic είναι μια αρκετά δημοφιλής εταιρεία η οποία διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει λύσεις ψύξης, περιφερειακά αλλά και gadgets διαφόρων ειδών. Πολλά από αυτά έχουν περάσει κατά καιρούς από το εργαστήριό μας για δοκιμές και σήμερα ένα ακόμη, από την γκάμα λύσεων υδρόψυξης είναι εδώ για να δοκιμαστεί και να αξιολογηθεί.Πρόκειται για την υδρόψυξη Arctic Liquid Freezer 240 η οποία έρχεται από την εταιρεία με τις καλύτερες περγαμηνές τόσο ως προς τις επιδόσεις που μπορεί να επιτύχει σύμφωνα με την εταιρεία όσο και ως προς το κόστος που απαιτείται για την απόκτησή της. Το εν λόγω κλειστό κύκλωμα υδρόψυξης συνοδεύεται όχι από έναν ή δύο, αλλά από τέσσερις ανεμιστήρες κάτι το οποίο μας προκαλεί φυσικά έντονο ενδιαφέρον καθώς πέραν όλων των άλλων η εταιρεία ισχυρίζεται πως ο παραγόμενος θόρυβος είναι σημαντικά χαμηλότερος από τον αναμενόμενο. Πάμε λοιπόν να δούμε τι ακριβώς μπορεί να πετύχει η Liquid Freezer 240 μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί, η οποία όπως πάντα θα ξεκινήσει με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος. Site: Arctic Liquid Freezer 240 Review
Numenorian Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν βλεπω μεγαλη διαφορα απτην Coolermaster 212 evo μου + οτι ειναι και πιο θορυβωδης και διπλασια τιμη.
GusGiv Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Μπράβο, εξαιρετικό Review!! Την έχω τη συγκεκριμένη υδρόψυξη και είμαι πολύ ευχαριστήμένος. Σε i7 2600K oc στα 4,5 Ghz με 1,37 volt είδα κατα μέσο όρο ώς και 10+ βαθμούς κάτω απο coolermaster seidon 120v ver2 συν οτι η αντλία της είναι αθόρυβη ενω της coolermaster έβγαζε αρκετό θόρυβο. Ίσως να είχα πέσει σε κακό κομμάτι. Πάντως πολύ καλό value for money για 75 ευρώ. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2016 από GusGiv
DOR1K1N Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πως εξηγειται οτι ο μικρος 120αρης Arctic,ειναι πολυ πιο δυνατος στα περισσοτερα VS? 2
stathisgtr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πολύ καλή για τα λεφτά της.Μια Corsair h105 με άλλο περίβλημα και μισή τιμή και 4 ανεμιστήρες. Μόνο αρνητικό η εγγύηση 2 χρόνια. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για τα λεφτά της σκοτώνει, φοβερό value, σε διάφορα review sites που έχω δει συγκεντρώνει θετικότατη βαθμολογία και όσοι την έχουν εδώ έχουν πει πολύ καλά λόγια. 2
Chocobo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν βλεπω μεγαλη διαφορα απτην Coolermaster 212 evo μου + οτι ειναι και πιο θορυβωδης και διπλασια τιμη. Να φανταστώ έχεις το ίδιο setup (4770Κ) χρονισμένο το ίδιο και με ίδιο voltage και το πέρασες με Aida 64 Extreme max heat test και το λές.? ή απλά επειδή έχεις δει εκεί σε ένα core temp όταν παίζεις ένα παιχνιδάκι δεν περνάει 50-60 βαθμούς.? 8
DemonicBeeing Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ωραιο το review δεν λεω αλλα στο συγκριτικο το βαζετε να αναμετρηθει με μονα μπλοκ απλης αεροψυξης εκτος απο το kraken.Nαι ειναι value for money το καταλαβαινω αλλα που ειναι να το δουμε κοντρα στα εφαμιλα συστηματα της Corsair οπως το H100i,H110i,H115i.
zanskou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ωραιο το review δεν λεω αλλα στο συγκριτικο το βαζετε να αναμετρηθει με μονα μπλοκ απλης αεροψυξης εκτος απο το kraken.Nαι ειναι value for money το καταλαβαινω αλλα που ειναι να το δουμε κοντρα στα εφαμιλα συστηματα της Corsair οπως το H100i,H110i,H115i. Μη γράφουμε τα ίδια κάθε φορά Δε γίνεται καμία σύγκριση ή "αναμέτρηση" Τα διαγράμματα που παραθέτουμε αποτελούν το πλήρες ιστορικό δοκιμών μας και ο καθένας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Το κάθε προϊόν από εκεί και πέρα αξιολογείται σύμφωνα με τις επιδόσεις που πετυχαίνει, την τιμή του και διάφορους άλλους παράγοντες. Όσο για τις ψύκτρες της Corsair αν μπορούσαμε να είχαμε εξασφαλίσει δέιγματα να είσαι σίγουρος ότι θα το είχαμε κάνει. Φυσικά αν διαθέτεις εσύ κάποιο από τα μοντέλα που ανέφερες και διατίθεσαι να μας το παραχωρήσεις θα το αξιολογήσουμε ευχαρίστως
toyo73 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν βλεπω μεγαλη διαφορα απτην Coolermaster 212 evo μου + οτι ειναι και πιο θορυβωδης και διπλασια τιμη. Δεν υπαρχει συγκριση.Μην λεμε οτι θελουμε. 1
toyo73 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ωραιο το review δεν λεω αλλα στο συγκριτικο το βαζετε να αναμετρηθει με μονα μπλοκ απλης αεροψυξης εκτος απο το kraken.Nαι ειναι value for money το καταλαβαινω αλλα που ειναι να το δουμε κοντρα στα εφαμιλα συστηματα της Corsair οπως το H100i,H110i,H115i. Κανε μια αναζητηση στο net και θα δεις.
DemonicBeeing Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μη γράφουμε τα ίδια κάθε φορά Δε γίνεται καμία σύγκριση ή "αναμέτρηση" Τα διαγράμματα που παραθέτουμε αποτελούν το πλήρες ιστορικό δοκιμών μας και ο καθένας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Το κάθε προϊόν από εκεί και πέρα αξιολογείται σύμφωνα με τις επιδόσεις που πετυχαίνει, την τιμή του και διάφορους άλλους παράγοντες. Όσο για τις ψύκτρες της Corsair αν μπορούσαμε να είχαμε εξασφαλίσει δέιγματα να είσαι σίγουρος ότι θα το είχαμε κάνει. Φυσικά αν διαθέτεις εσύ κάποιο από τα μοντέλα που ανέφερες και διατίθεσαι να μας το παραχωρήσεις θα το αξιολογήσουμε ευχαρίστως Ελλειψη δειγματων.Mε καλυψες.Eυχαριστω.
Numenorian Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Να φανταστώ έχεις το ίδιο setup (4770Κ) χρονισμένο το ίδιο και με ίδιο voltage και το πέρασες με Aida 64 Extreme max heat test και το λές.? ή απλά επειδή έχεις δει εκεί σε ένα core temp όταν παίζεις ένα παιχνιδάκι δεν περνάει 50-60 βαθμούς.? 1ον δεν χρειαζεται να εισαι ειρων σε εθιξα κατα καποιο τροπο η δεν επιτρεπεται να λεω και την γνωμη μου? 2ον ναι κυριε εχω κανει μετρησεις με την AIDA αλλα εχω ι5 4690κ που και παλι ειναι σχετικα το ιδιο με τον αντιστοιχο ι7 οι θερμοκρασιες π εβγαζα την ανοιξη 2-3 μηνες πριν μολις ειχα παρει κ τον επεξεργαστη δλδ ειναι οι ιδιες ακριβως με αυτες που εχει στα graphs του review ιδιες και απαραλλαχτες (stock ρυθμισεις)
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Το καλό που έκανε είναι ότι συμπαρέσυρε στην τιμή της και άλλες αξιόλογες αυτής της σειράς,υδροψυξεις οπως την Enermax liqmax II. η συγκεκριμένη είναι καλή μόνο push - pull αν για οικονομία χώρου - γιατί έχει και χοντρό ψυγείο,- κάνει κανείς το λάθος και βάλει μόνο τα 2 φουρφουρια,"την έχασε" ..
Chocobo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 1ον δεν χρειαζεται να εισαι ειρων σε εθιξα κατα καποιο τροπο η δεν επιτρεπεται να λεω και την γνωμη μου? 2ον ναι κυριε εχω κανει μετρησεις με την AIDA αλλα εχω ι5 4690κ που και παλι ειναι σχετικα το ιδιο με τον αντιστοιχο ι7 οι θερμοκρασιες π εβγαζα την ανοιξη 2-3 μηνες πριν μολις ειχα παρει κ τον επεξεργαστη δλδ ειναι οι ιδιες ακριβως με αυτες που εχει στα graphs του review ιδιες και απαραλλαχτες (stock ρυθμισεις) Συγνωμη δεν ειχα τετοια προθεση.Οσο για τα αλλα στην ουσια λες αυτο που λεω.Δεν εχεις το ιδιο setup. Τελος full load 4.5 στο διαγραμμα ειναι 10 βαθμους πι κρυα.10 βαθμοι σε ψυξη ειναι τεραστια διαφορα. Max heat η evo δεν αντεξε καν καο εκανε throttle. Σεβαστη φυσικα η γνωμη σου αλλα ανακριβης και λανθασμενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα