dimev Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 kalispera σε όλους έχω ένα laptop hp pavilion το πιο είναι "τετραπιρινο" με i7 cpu" και 6 gb ram το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής ενώ το έχω πάρει πρόσφατα από service πριν ένα μηνα περίπου και το laptop έχει καθαρό σύστημα ψύξης μερικές φορες όταν το "ανηγω" ξεκινάει και κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι και δουλεύει περίπου στους 60 βαθμούς με δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό αφού δεν το ζορίζω ξαφνικά μονο με chrome ανοιχτό αρχίζει και δουλεύει το ανεμιστηράκι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανεβάζει θρμοκρασία χωρίς λόγο στη διαχείριση εργασιών που κοίταξα δεν φαίνεται να απασχολεί κάτι τον επεξεργαστή και όμως ανεβάζει θερμοκρασία μπορεί κάποιος να βοηθήσει τι μπορεί να συμβαίνει?"thanx
Sheogorath Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ήρθε το καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει. Οι περισσότεροι i7 είναι 45watt, και η ΗΡ δεν φημίζεται για τα συστήματα ψύξης. 1
dimev Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ήρθε το καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει. Οι περισσότεροι i7 είναι 45watt, και η ΗΡ δεν φημίζεται για τα συστήματα ψύξης. δεν νομίζω φιλε να είναι θέμα ζεστης μονο γιατί το έχω δοκιμάσει και με ""αιρκονδιτιον"" και μου κάνει το ίδιο πράγμα άρα κάπου αλ\ού είναι το πρόβλημα ίσως δεν έχει καλο σύστημα ψύξης όπως ανέφερες η hp τι να πω δεν ξέρω anyway μπορώ να κάνω κάτι για νά μη μου κάνει θόρυβο και θερμαίνεται χωρίς λόγο ??
TheAccountant Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 μια χαρά συστηματα ψυξης εχει η HP αλλα οι πελάτες της πέρνουνε desktop cpu σε φορητό υπολογιστή. Εεε δεν ειναι και η καλυτερη ιδέα. Αλλα τελος πάντων, αν το θεμα δεν εμφανιζόταν πριν το σερβις, θα υπεθετα πως η ψυκτρα... αν την εβγαλε, δεν την εβαλε σωστα. Btw, με ανοιχτα chrome - torrent, εμενα δεν λειτουργει καν το φαν... πρεπει να ανοιξω παιχνιδι η να τρεξω κανα FHD 60 FPS utube.
Sheogorath Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 μια χαρά συστηματα ψυξης εχει η HP αλλα οι πελάτες της πέρνουνε desktop cpu σε φορητό υπολογιστή. Εεε δεν ειναι και η καλυτερη ιδέα. Αλλα τελος πάντων, αν το θεμα δεν εμφανιζόταν πριν το σερβις, θα υπεθετα πως η ψυκτρα... αν την εβγαλε, δεν την εβαλε σωστα. Btw, με ανοιχτα chrome - torrent, εμενα δεν λειτουργει καν το φαν... πρεπει να ανοιξω παιχνιδι η να τρεξω κανα FHD 60 FPS utube. Quad core i7 είναι κάποια μοντέλο 35watt και τα περισσότερα 45watt. Δεν είναι desktop cpu. Κανονικές θερμοκρασίες είναι, και εγώ στο lenovo αν και αθόρυβο έχω idle 50-55 και load με κανα παιχνίδι 80. Φυσιολογικές θερμοκρασίες είναι, αλλά τα συστήματα της hp κάνουν λίγο παραπάνω θόρυβο σε γενικές γραμμές.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πάρε μια βάση ψύξης ή βάλε κάτι από κάτω ώστε να είναι ανασηκωμένο και να παίρνει αέρα.
kSiS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αν παρατήρησες το πρόβλημα αφού το πήρες από το σέρβις, ίσως να έγινε κάποιο "λάθος" στον καθαρισμό.Απευθύνσου στο σέρβις και ζήτα να στο ρίξουν μια ματιά μήπως κάτι πήγε στραβά. Ακόμα και μια βίδα από την ψύξη να μην σφίξει τελείως μπορεί να σου ανεβάζει θερμοκρασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα