Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είναι χαζή ερώτηση αυτή που κάνω αλλά πρόσφατα έμαθα ότι γείτονας καμια 200αριά μέτρα μακρυά απο μένα (Σεπόλια) έβαλε ADSL (από το κέντρο όχι καμπίνα).

Έτσι και εγώ μπήκα να κάνω έλεγχο διαθεσιμότητας μέσα απο το site του ΟΤΕ. Όπως και τις προηγούμενες μέρες συγκεκριμένα στον δρόμο μου δεν είχε VDSL. Όμως σε έλεγχο στον δρόμο 100 μέτρα πιο κάτω έχει και μάλιστα 50mbps!. 

Οπότε αναρωτιώμουν...μήπως στο εργαλειάκι έχουν βάλει απλά ένα threshold X απόστασης και μπορεί όντως να υπάρχουν ελπίδες ότι περιλαμβάνομαι και εγώ μεσα; Η παίζει να είμαι ακριβώς στο όριο;

Δημοσ.

Λοιπόν είναι χαζή ερώτηση αυτή που κάνω αλλά πρόσφατα έμαθα ότι γείτονας καμια 200αριά μέτρα μακρυά απο μένα (Σεπόλια) έβαλε ADSL (από το κέντρο όχι καμπίνα).

Έτσι και εγώ μπήκα να κάνω έλεγχο διαθεσιμότητας μέσα απο το site του ΟΤΕ. Όπως και τις προηγούμενες μέρες συγκεκριμένα στον δρόμο μου δεν είχε VDSL. Όμως σε έλεγχο στον δρόμο 100 μέτρα πιο κάτω έχει και μάλιστα 50mbps!. 

Οπότε αναρωτιώμουν...μήπως στο εργαλειάκι έχουν βάλει απλά ένα threshold X απόστασης και μπορεί όντως να υπάρχουν ελπίδες ότι περιλαμβάνομαι και εγώ μεσα; Η παίζει να είμαι ακριβώς στο όριο;

Λες ότι ο γείτονας έβαλε ADSL. Το καλύτερο είναι να καλέσεις τον ΟΤΕ και να ρωτήσεις για διαθεσιμότητα.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτα τα 200 μετρα που λες μπορει να περνει απο αλλο κεντρο , 100 μετρα πιο κατω παλι μπορει να εχουν μπει νεες δυφιλες η τριφιλες καμπινες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...