Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει βάλει κανείς αυτόν τον ssd να μας πει αν κάνει throttling λόγω θέρμανσης και γενικά αν οι επιδόσεις του είναι τόσο καλές vs ενός sata ssd?

Δημοσ.

Όλοι οι Μ.2 ανεβάζουν θερμοκρασίες εκτός από αυτούς που έχουν πάνω ψύκτρα. Μην σε ανησυχεία αυτό. Οι επιδόσεις του ναι είναι πολύ καλές αλλά αν θα δεις διαφορά από έναν sata ssd εξαρτάται από την χρήση που κάνεις. Αν κάνεις π.χ. συχνά αποσυμπιέσεις θα σε βοηθήσει.

Δημοσ.

Προσωπικά πάνω από 50-55 σε game και 40 σε idle δεν έχω δει, όμως εννοείται πως πρέπει να υπάρχει κάποιο airflow..... Πάντως όπως είπε και ο blueblood γενικά ανεβάζουν θερμοκρασία αλλά με καλό κουτι- airflow αντιμετωπίζεται.

Δημοσ.

Έχει βάλει κανείς αυτόν τον ssd να μας πει αν κάνει throttling λόγω θέρμανσης και γενικά αν οι επιδόσεις του είναι τόσο καλές vs ενός sata ssd?

Αν αντιγράφεις συνέχεια μεγάλα αρχεία τότε θα ανεβάσει θερμοκρασία, αυτές τις μέρες που έχει καύσωνα και χωρίς κλιματισμό στο χώρο που βρίσκομαι αλλά με full tower κουτί ο 950 Pro φτάνει τους 42C.

Στο θέμα ταχύτητας είναι πολύ ανώτερος από τους κοινούς sata ssd απλά δεν υπάρχει σύγκριση. 

Δημοσ.

Η λύση υπάρχει αν λίγο ακριβούτσικη (λόγω μεταφορικών) για την ψύξη του.

http://shop.aquacomputer.de/index.php?cPath=3125&XTCsid=oka7kae8jnlm6c0a7q9vr15r6kc52tpb

Έχω κάνει παραγγελία στις 30 Μαιου αλλά υπάρχει έλλειψη thermal pads όπως μου είπαν και πάμε για τον άλλο μήνα  :(

Δημοσ.

Πως βλέπεις θερμοκρασίες στον 950 pro ;

Tα 70αρια τα χει χαλαρα και με ανεμηστηρα να τον χτυπαει πανω του, απλά αν το προγραμμα μετραει καθε 5 λεπτα οπως στους σκληρους δισκους, η θερμοκρασια προλαβαινει και πεφτει στα 45αρια που ειναι idle

Δημοσ.

Αν αντιγράφεις συνέχεια μεγάλα αρχεία τότε θα ανεβάσει θερμοκρασία, αυτές τις μέρες που έχει καύσωνα και χωρίς κλιματισμό στο χώρο που βρίσκομαι αλλά με full tower κουτί ο 950 Pro φτάνει τους 42C.

Στο θέμα ταχύτητας είναι πολύ ανώτερος από τους κοινούς sata ssd απλά δεν υπάρχει σύγκριση. 

Δηλαδή βλέπεις όντως διαφορές συγκριτικά με SATA σε χρήση Internet, gaming ktl και γενικότερα σε απόκριση του συστήματος; Το ρωτάω αν αξίζει να πάρω αυτόν ή τον 850 pro που είναι μεν SATA αλλά έχει και 1GB χωρητικότητα!

Αντιγραφή αρχείων κάνω μια φορά το μήνα. Κυρίως η χρήση μου είναι πλοήγηση στο Internet, gaming, μουσική, youtube.

Δημοσ.

Δηλαδή βλέπεις όντως διαφορές συγκριτικά με SATA σε χρήση Internet, gaming ktl και γενικότερα σε απόκριση του συστήματος; Το ρωτάω αν αξίζει να πάρω αυτόν ή τον 850 pro που είναι μεν SATA αλλά έχει και 1GB χωρητικότητα!

Αντιγραφή αρχείων κάνω μια φορά το μήνα. Κυρίως η χρήση μου είναι πλοήγηση στο Internet, gaming, μουσική, youtube.

Όταν λες μουσική?

Δημοσ.

Τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για την χρήση που κάνεις να αγοράσεις Μ.2. Με τα χρήματα αυτά παίρνεις έναν πολύ καλό ssd μεγαλύτερης χωρητικότητας όπως τον Pro που σωστά αναφέρεις και γλιτώνεις και από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσουν οι Μ.2

Δημοσ.

Διαφορά θα δεις στην αντιγραφή αρχείων ειδικά μεγάλων σε μέγεθος.

Για την χρήση που θες πάρε έναν sata ssd.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...