jimarass Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Έχει βάλει κανείς αυτόν τον ssd να μας πει αν κάνει throttling λόγω θέρμανσης και γενικά αν οι επιδόσεις του είναι τόσο καλές vs ενός sata ssd?
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Όλοι οι Μ.2 ανεβάζουν θερμοκρασίες εκτός από αυτούς που έχουν πάνω ψύκτρα. Μην σε ανησυχεία αυτό. Οι επιδόσεις του ναι είναι πολύ καλές αλλά αν θα δεις διαφορά από έναν sata ssd εξαρτάται από την χρήση που κάνεις. Αν κάνεις π.χ. συχνά αποσυμπιέσεις θα σε βοηθήσει.
asus__ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Προσωπικά πάνω από 50-55 σε game και 40 σε idle δεν έχω δει, όμως εννοείται πως πρέπει να υπάρχει κάποιο airflow..... Πάντως όπως είπε και ο blueblood γενικά ανεβάζουν θερμοκρασία αλλά με καλό κουτι- airflow αντιμετωπίζεται.
coffeex Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Έχει βάλει κανείς αυτόν τον ssd να μας πει αν κάνει throttling λόγω θέρμανσης και γενικά αν οι επιδόσεις του είναι τόσο καλές vs ενός sata ssd? Αν αντιγράφεις συνέχεια μεγάλα αρχεία τότε θα ανεβάσει θερμοκρασία, αυτές τις μέρες που έχει καύσωνα και χωρίς κλιματισμό στο χώρο που βρίσκομαι αλλά με full tower κουτί ο 950 Pro φτάνει τους 42C. Στο θέμα ταχύτητας είναι πολύ ανώτερος από τους κοινούς sata ssd απλά δεν υπάρχει σύγκριση.
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Η λύση υπάρχει αν λίγο ακριβούτσικη (λόγω μεταφορικών) για την ψύξη του. http://shop.aquacomputer.de/index.php?cPath=3125&XTCsid=oka7kae8jnlm6c0a7q9vr15r6kc52tpb Έχω κάνει παραγγελία στις 30 Μαιου αλλά υπάρχει έλλειψη thermal pads όπως μου είπαν και πάμε για τον άλλο μήνα
EddieObscurant Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πως βλέπεις θερμοκρασίες στον 950 pro ; Tα 70αρια τα χει χαλαρα και με ανεμηστηρα να τον χτυπαει πανω του, απλά αν το προγραμμα μετραει καθε 5 λεπτα οπως στους σκληρους δισκους, η θερμοκρασια προλαβαινει και πεφτει στα 45αρια που ειναι idle
jimarass Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αν αντιγράφεις συνέχεια μεγάλα αρχεία τότε θα ανεβάσει θερμοκρασία, αυτές τις μέρες που έχει καύσωνα και χωρίς κλιματισμό στο χώρο που βρίσκομαι αλλά με full tower κουτί ο 950 Pro φτάνει τους 42C. Στο θέμα ταχύτητας είναι πολύ ανώτερος από τους κοινούς sata ssd απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Δηλαδή βλέπεις όντως διαφορές συγκριτικά με SATA σε χρήση Internet, gaming ktl και γενικότερα σε απόκριση του συστήματος; Το ρωτάω αν αξίζει να πάρω αυτόν ή τον 850 pro που είναι μεν SATA αλλά έχει και 1GB χωρητικότητα! Αντιγραφή αρχείων κάνω μια φορά το μήνα. Κυρίως η χρήση μου είναι πλοήγηση στο Internet, gaming, μουσική, youtube.
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δηλαδή βλέπεις όντως διαφορές συγκριτικά με SATA σε χρήση Internet, gaming ktl και γενικότερα σε απόκριση του συστήματος; Το ρωτάω αν αξίζει να πάρω αυτόν ή τον 850 pro που είναι μεν SATA αλλά έχει και 1GB χωρητικότητα! Αντιγραφή αρχείων κάνω μια φορά το μήνα. Κυρίως η χρήση μου είναι πλοήγηση στο Internet, gaming, μουσική, youtube. Όταν λες μουσική?
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για την χρήση που κάνεις να αγοράσεις Μ.2. Με τα χρήματα αυτά παίρνεις έναν πολύ καλό ssd μεγαλύτερης χωρητικότητας όπως τον Pro που σωστά αναφέρεις και γλιτώνεις και από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσουν οι Μ.2
EddieObscurant Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 παρε τον evo δεν αξιζει τα λεφτα του ο 850 pro ακομα και με τα 10 χρονια εγγύηση , ποσο μάλλον σε αυτες τις χωρητικοτητες.
jimarass Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δόρυ τον απλό εννοούσα. Ο 850 pro είναι πολύ ακριβός!!
coffeex Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δηλαδή βλέπεις όντως διαφορές συγκριτικά με SATA σε χρήση Internet, gaming ktl και γενικότερα σε απόκριση του συστήματος; Το ρωτάω αν αξίζει να πάρω αυτόν ή τον 850 pro που είναι μεν SATA αλλά έχει και 1GB χωρητικότητα! Αντιγραφή αρχείων κάνω μια φορά το μήνα. Κυρίως η χρήση μου είναι πλοήγηση στο Internet, gaming, μουσική, youtube. Διαφορά θα δεις στην αντιγραφή αρχείων ειδικά μεγάλων σε μέγεθος. Για την χρήση που θες πάρε έναν sata ssd. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα