Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω αυτή την κάρτα γραφικών.Τώρα χρησιμοποιώ αυτή που έχει ο επεξεργαστής.Θα παίζει το flight simulator;Δε θέλω να δώσω περισσότερα από 70 ευρώ.Επίσης θέλω μόνο gigabyte!

Δημοσ.

είναι καλή αλλά πάρε την έκδοση με την GDDR5 γιατί έχει σημαντική διαφορά ταχύτητα από την απλή με gddr3

όσον αφορά την ερώτηση εξαρτάται από το υπόλοιπο σύστημα σου , και την έκδοση του σιμιουλατορ

δες μηπως καταφέρεις και ανεβάσεις το μπατζετ σου στα 110-115ευρώ και που έχει μια 750ΤΙ/2GB γιατί την ταχύτητα της 730 πλέον την πιάνουν οι ενσωματωμένες στον επεξεργαστή igpu

Δημοσ.
jgeorgiou, on 19 Jun 2016 - 09:36 AM, said:jgeorgiou, on 19 Jun 2016 - 09:36 AM, said:

είναι καλή αλλά πάρε την έκδοση με την GDDR5 γιατί έχει σημαντική διαφορά ταχύτητα από την απλή με gddr3

όσον αφορά την ερώτηση εξαρτάται από το υπόλοιπο σύστημα σου , και την έκδοση του σιμιουλατορ

δες μηπως καταφέρεις και ανεβάσεις το μπατζετ σου στα 110-115ευρώ και που έχει μια 750ΤΙ/2GB γιατί την ταχύτητα της 730 πλέον την πιάνουν οι ενσωματωμένες στον επεξεργαστή igpu

Για πες μας λοιπον ποια είναι η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορα που θα δει σε μια 730 αν η μνημη είναι gddr5.

imaginas, on 19 Jun 2016 - 09:18 AM, said:imaginas, on 19 Jun 2016 - 09:18 AM, said:

Θέλω να πάρω αυτή την κάρτα γραφικών.Τώρα χρησιμοποιώ αυτή που έχει ο επεξεργαστής.Θα παίζει το flight simulator;Δε θέλω να δώσω περισσότερα από 70 ευρώ.Επίσης θέλω μόνο gigabyte!

Ποιον flight Simulator θελεις να παιξεις και σε τι αναλυση ?

Δημοσ.

http://www.tomshardware.co.uk/nvidia-gt-730-announcement,news-48239.html

έχουν βγει 3 μοντέλα 730

όποιος πουλάει την gddr3 πέρα από το μικρότερο mem bandwidth πουλάει συνήθως την 730 με τον κουτσουρεμένο πυρήνα όπου έχει πάνω από 30% διαφορά απόδοσης (προς το χειρότερο) στα παιχνίδια.

ΠΑΝΤΑ όταν λέμε σημαντικά καλύτερη δεν εννοούμε ότι χτυπάει την καινουρια 1080 , σημαντικά καλύτερη από το αδερφάκι της που την συνέκρινα.

ΥΓ

Γενικότερη άποψη μου είναι ότι κάρτες γραφικών μικρότερες από 750ΤΙ ή ΑΜΔ370 είναι "πεταμένα λεφτά" γιατί πλέον τις αποδόσεις αυτές τις δίνουν "τσάμπα" σύγχρονοι επεξεργαστές. Μιλάω για να αγορά από εδώ και πέρα , παλιοτερα μια NVIDIA260Χ ή NV650 για παράδειγμα ήταν καλή αγορά.

Δημοσ.

Το flight sumulator (αυτό της microsoft τουλάχιστον) χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον την cpu και όχι τόσο την κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

Και να μην είναι σίγουρο δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Και αν δεν σε ικανοποιούν οι επιδόσεις τοτε κοιτάς για αναβάθμιση. Αλλιώς πάλι ίσως να παίζεις ικανοποιητικά μόνο με ρυθμίσεις στα γραφικά.

Δημοσ.

το flight simulator θέλει δυνατό επεξεργαστή και χρησιμοποιεί στο 100% τους δυο πρώτους πυρήνες και ένα 30-40% τους υπολοιπους δυο εάν είναι τετραπυρινος,,,  υπάρχουν και κάποια κολπάκια για καλύτερη εκμεταλευση και των τεσσάρων πύρινων αλλα δεν θα αναλωθούμε τώρα , στο προκείμενο ,,,, για να μην ξοδευτείς πολύ μιας και το sim είναι αρκετά κακογραμμένο,, με αυτόν τον επεξεργαστή που έχεις (διπύρηνος)  πάρε μια κάρτα NVIDIA  που είναι πιο συμβατή με το sim όχι παραπάνω από gtx750 ti. με την 730 θα παίζει αλλα πρέπει να κατεβάσεις την λεπτομέρεια 

Δημοσ.

καλη επιλογή ,

πάντως το FSX παίρνει  παραμετροποιήσεις που θα ανεβάσουν τις επιδόσεις αρκετά ,, ψάξε λίγο στο νετ , 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...