Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, όπως έχω ξαναγράψει μένω Σαμοθράκη, έχουμε χάλια ίντερνετ κι αυτό μονοπωλιακά. Χρειάζομαι την βοήθεια σας για καλύτερο σήμα WiFi.

Η πρίζα του τηλεφώνου είναι ακριβώς στο κέντρο του σπιτιού, από εκεί τράβηξα καλώδιο 8-9 μέτρα, ως τον σταθερό υπολογιστή. Ως την άλλη άκρη του σπιτιού που είναι το καθιστικό έχω ικανοποιητικό σήμα WiFi, όμως τώρα το καλοκαίρι που βγαίνουμε παραέξω στην βεράντα και καμιά φορά χρειάζομαι WiFi, έχω πρόβλημα, είναι κακό ή δεν υπάρχει καν.

Τι θα μου προτείνατε να κάνω για να βελτιώσω το σήμα με ει δυνατόν καθόλου ή έστω ελάχιστα έξοδα;

Δημοσ.

Καλημέρα, όπως έχω ξαναγράψει μένω Σαμοθράκη, έχουμε χάλια ίντερνετ κι αυτό μονοπωλιακά. Χρειάζομαι την βοήθεια σας για καλύτερο σήμα WiFi.

Η πρίζα του τηλεφώνου είναι ακριβώς στο κέντρο του σπιτιού, από εκεί τράβηξα καλώδιο 8-9 μέτρα, ως τον σταθερό υπολογιστή. Ως την άλλη άκρη του σπιτιού που είναι το καθιστικό έχω ικανοποιητικό σήμα WiFi, όμως τώρα το καλοκαίρι που βγαίνουμε παραέξω στην βεράντα και καμιά φορά χρειάζομαι WiFi, έχω πρόβλημα, είναι κακό ή δεν υπάρχει καν.

Τι θα μου προτείνατε να κάνω για να βελτιώσω το σήμα με ει δυνατόν καθόλου ή έστω ελάχιστα έξοδα;

Θες κατι τετοιο

ή αν εισαι Fanboy κατι τετοιο

ή αν δεν ψωνιζεις απεξω κατι απο εδω

http://www.skroutz.gr/c/2593/wifi-repeater.html?from=catspan&keyphrase=wifi+extender

Δημοσ.

Αν εχεις ενα παλιο ρουτερ εκει που ειναι ο στσθερος θα συνδεσεις το ρουτρρ απο εκει θα πατει ο σταθερος κσι ολσ οκ απο οσο ξερω πρεπει να το βαλεις σε brige mode

• Like 1
Δημοσ.

Το κόλπο με το κουτάκι αναψυκτικού το έχει δοκιμάσει κανείς; Κάνει δουλειά;

Δημοσ.

Το κόλπο με το κουτάκι αναψυκτικού το έχει δοκιμάσει κανείς; Κάνει δουλειά;

Με Pringles ειναι καλυτερο :P 

Κοιτα καλες οι πατεντες αλλα αυτο που κανεις ουσιαστικα με κουτακια και παραβολικες πατεντες ειναι να στελνεις το σημα Focused καπου οποτε θα χανεις αλλου.

Αν ηταν τοσο αποτελεσματικο θα πουλαγαν κιτ με ετοιμα κομμενα κουτακια και θα χεζοντουσαν στο ταλαρο :) 

Δημοσ.

Αν εχεις ενα παλιο ρουτερ εκει που ειναι ο στσθερος θα συνδεσεις το ρουτρρ απο εκει θα πατει ο σταθερος κσι ολσ οκ απο οσο ξερω πρεπει να το βαλεις σε brige mode

Χωρίς να το έχω διαβάσει σκέφτηκα να δοκίμαζα το παλιό στον σταθερό και το καινούργιο να το έβαζα στην πρίζα του τηλεφώνου κοντά που έχει θέση για επιπλέον βύσμα. Δεν ήξερα όμως αν χωρίς Ethernet κλπ λειτουργούσε. Τελικά πήγα να το δοκιμάσω και ήταν χαλασμένο το παλιό ρουτερ.
Δημοσ.

ειναι η καλυτερη λυση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...