SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μια χαρά μου φαίνονται για καλοκαίρι αλλα και γενικότερα 2
NIRVANAGRE Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για να μην ανοιγω νεο θεμα Υπολογιστης 7ετιας με AMD να κανει αρκετο θορυβο. Ζεστο δωματιο. Εκτος απο αλλαγη υπολογιστη, τι αλλο μπορω να κανω για να μειωθει ο θορυβος; Νεα ψυκτρα μηπως ; Σημειωση: Απο Bios το fan level το εχω 5/9 Με ανοιχτο Chrome(Spotify) και παιχνιδι PES 2013.
GoldKingston Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για να μην ανοιγω νεο θεμα Υπολογιστης 7ετιας με AMD να κανει αρκετο θορυβο. Ζεστο δωματιο. Εκτος απο αλλαγη υπολογιστη, τι αλλο μπορω να κανω για να μειωθει ο θορυβος; Νεα ψυκτρα μηπως ; Σημειωση: Απο Bios το fan level το εχω 5/9 Με ανοιχτο Chrome(Spotify) και παιχνιδι PES 2013. απο το bios μπορεις να ρυθμισεις τις στροφες του cpu fan . Λογικα θα ειναι στο auto και για αυτο ανεβαζει στροφες λογο του παιχνιδιου. Ψυκτρα αν εχεις την εργοστασιακη θα χρειαστη αλλαγη . Δες αρχικα αν εχει μαζεψει σκονες η ψυκτρα και γενικα ο υπολογιστης μεσα . Μπορει να χρειαζεται και αλλαγη η θερμοαγωγιμη παστα , αλλα αν ειναι να αλλαξεις ψυκτρα δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις την παστα .
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για να μην ανοιγω νεο θεμα Υπολογιστης 7ετιας με AMD να κανει αρκετο θορυβο. Ζεστο δωματιο. Εκτος απο αλλαγη υπολογιστη, τι αλλο μπορω να κανω για να μειωθει ο θορυβος; Νεα ψυκτρα μηπως ; Σημειωση: Απο Bios το fan level το εχω 5/9 Με ανοιχτο Chrome(Spotify) και παιχνιδι PES 2013. Κι όμως πρέπει να ανοίξεις νέο θέμα. Ο τίτλος του θέματος είναι για θερμοκρασία και εσύ ανφέρεσαι σε θόρυβο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Είναι καλές οι θερμοκρασίες ? Στιγμιότυπο οθόνης (110).png Βάλε καλύτερα το AMD overdrive και δες τι λενε τα thermal margin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα