MiraNee Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα αγόρασα το s7 edge από Skroutz πριν 1 μήνα και έχει μια άσπρη κάθετη λοριδα στην οθόνη η οποία φαίνεται πιο πολύ τη νύχτα και σε μονοχρωμα background και κάποιες μαύρες γραμμές οριζόντια που φαίνονται μόνο σε μονοχρωμα background επίσης. Καλυπτεται αυτό από την εγγύηση, καθώς η οθόνη μου είναι ελατωματικη, είχε κανείς άλλος εμπειρία με αλλαγή ελατωματικης amoled από την Samsung και επίσης θα μου αλλάξουν την οθόνη η θα μου στείλουν άλλο; ευχαριστώ πολύ.
Mariosts Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Όχι δεν σου κάνουν αντικατάσταση από την στιγμή που είναι από σκρουτζομαγαζο η εγγύηση σε καλύπτει κανονικά να το πας να το δουν πιθανών να σου αλλάξουν οθονη
panos- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Από ποιο κατάστημα το αγόρασες; Στην απόδειξη αναφέρεται το ΙΜΕΙ;
MiraNee Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Από ποιο κατάστημα το αγόρασες; Στην απόδειξη αναφέρεται το ΙΜΕΙ; Από το Smarties ναι το έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα