panos- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δοκιμασε να βρεις αναβάθμιση για την καρτα σου. Επίσης συνδεεσαι ασύρματα ή όχι?
Bezzarius Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 εχω τον τελευταιο driver και συνδεομαι ενσυρματα, παντα! 1
panos- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 εχω τον τελευταιο driver και συνδεομαι ενσυρματα, παντα! Δοκίμασε ασύρματα για αρχή και αν όχι τότε δοκίμασε με άλλη κάρτα.
Izzy Stradlin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 a.o Οτε θα στο ζητησει πισω. β.το zte ειναι για πεταμα. γ.ολα τα vdsl router παιζουν και adsl.ελαχιστες εξαιρεσεις. Σπανια ζηταει ο ΟΤΕ τον εξοπλισμο πισω, δοκιμασμενο σε 3 διαφορετικες περιπτωσεις! Τα ΖΤΕ ειναι αξιοπρεπεστατα "δωρεαν" ρουτερ που δινουν οι παροχοι! Απο τα speedport που δινουν οι ΟΤΕτζιδες ειναι καλυτερα ( και τεχνικος του ΟΤΕ μου το ειπε ) Το προβλημα τελικα συνεχιζει να υπαρχει.Ενω η ταχυτητα αυξηθηκε το προβλημα με το facebook παραμενει.Καμια αλλη συμβουλη υπαρχει?Μηπως να δοκιμασω αλλη καρτα δικτυου? Μπορεις να δοκιμασεις σε καποιο smartphone ή tablet ή ακομα και καποιο αλλον υπολογιστη(laptop φιλου) να δεις αν συνεχιζει το θεμα!
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Σπανια ζηταει ο ΟΤΕ τον εξοπλισμο πισω, δοκιμασμενο σε 3 διαφορετικες περιπτωσεις! Τα ΖΤΕ ειναι αξιοπρεπεστατα "δωρεαν" ρουτερ που δινουν οι παροχοι! Απο τα speedport που δινουν οι ΟΤΕτζιδες ειναι καλυτερα ( και τεχνικος του ΟΤΕ μου το ειπε ) Μπορεις να δοκιμασεις σε καποιο smartphone ή tablet ή ακομα και καποιο αλλον υπολογιστη(laptop φιλου) να δεις αν συνεχιζει το θεμα! ασχετα αν θα τον παρει πισω η οχι ο εξοπλισμος ανηκει στον οτε διοτι τον δινει χρησιδανειο.οτι δεν αξιζει πχ να παρει πισω το zte 108 που το παιρνει 2-3 ευρω και το courrier θα κανει παραπανω αυτο ειναι αλλη ιστορια. τα zte ουτε για δωρεαν δεν αξιζουν ειδικα τα παλια. τα speedport αν και στην πραξη zte ειναι καπως better απο το 108 για παραδειγμα.
BritGreek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ο ΟΤΕ θα ζητήσει πίσω το ρούτερ κάποια στιγμή έστω και μετά από καιρό. Εμένα μου ήρθε λογαριασμός μετά από μήνες με το ρούτερ χρεωμένο από λάθος, ενώ το είχα επιστρέψει σε κατάστημα. Ευτυχώς είχα το χαρτί παραλαβής και έληξε το θέμα. Όσο για το facebook, εμένα κάνει να ανοίξει η σελίδα του facebook πάνω από 6-7 δευτερόλεπτα ενώ δεν φορτώνουν οι εικόνες. Μόνο η σελίδα του facebook, και όχι όλες τις ώρες. Σε γραμμή 19Mbit στη HOL.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Πράγμαι και με Wind τον τελευταίο καιρό ξεσκίζεται αρκετά το FB...
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ο ΟΤΕ θα ζητήσει πίσω το ρούτερ κάποια στιγμή έστω και μετά από καιρό. Εμένα μου ήρθε λογαριασμός μετά από μήνες με το ρούτερ χρεωμένο από λάθος, ενώ το είχα επιστρέψει σε κατάστημα. Ευτυχώς είχα το χαρτί παραλαβής και έληξε το θέμα. Όσο για το facebook, εμένα κάνει να ανοίξει η σελίδα του facebook πάνω από 6-7 δευτερόλεπτα ενώ δεν φορτώνουν οι εικόνες. Μόνο η σελίδα του facebook, και όχι όλες τις ώρες. Σε γραμμή 19Mbit στη HOL. Και επισης οχι μονο ο οτε αλλα και αλλες εταιρειες μπορει να ζητησουν το ρουτερ 1 χρονο μετα ακομα και 2 χρονια μετα
BritGreek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Και επισης οχι μονο ο οτε αλλα και αλλες εταιρειες μπορει να ζητησουν το ρουτερ 1 χρονο μετα ακομα και 2 χρονια μετα Όντως. Εγώ πάντως που έχω πολλές γραμμές στη HOL, όταν μου αντικαθιστούν το router (και γίνεται συνέχεια αυτό), ο υπάλληλος courier τις περισσότερες φορές δεν έχει εντολή παραλαβής του παλιού και δεν το δέχεται, λέγοντας ότι η εταιρεία δεν έχει πληρωθεί για να παραλάβει και να επιστρέψει το router στη HOL. Κι επειδή μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών για να το διευκρινίσω (έχω κάποια router), μου είπαν να τα κρατήσω μέχρι να με ειδοποιήσουν, αλλά δεν με ειδοποίησαν ποτέ. Αυτή τη στιγμή έχω 400ms στο ping προς fb. Μόνο στο fb. Στα άλλα περίπου 80.
panos- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Και επισης οχι μονο ο οτε αλλα και αλλες εταιρειες μπορει να ζητησουν το ρουτερ 1 χρονο μετα ακομα και 2 χρονια μετα Εμένα από τον ΟΤΕ το θυμήθηκαν μετά από 5 χρόνια, το 2007 που έφυγα και πήγα στην HOL και το 2012 με πήραν τηλέφωνο για να επιστρέψω τον εξοπλισμό (ένα Philips) Το οποίο αν δεν επέστρεφα θα κόστιζε 35€! Το Speedport κοστίζει 50€ σε περίπτωση μη επιστροφής.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 για αυτο λεμε προσοχη με τους εξοπλισμους και δεν πεταμε/πουλαμε τιποτα εφοσον ειναι χρησιδανειο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα