Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, απο τοτε που αλλαξα παροχο (απο ΟΤΕ σε Forthnet, μεγαλο λαθος) εχω το εξης προβλημα και μου φαινεται παρα πολυ περιεργο.Στο ρουτερ εχουμε συνδεδεμενα 2 pc(παντα ειχαμε 2 pc) και οποτε ενας απο τους 2 χρησιμοποιει facebook, MONO facebook, απλα το ping ανεβαινει χαλαρα στο 600+ και η ταχυτητα στα 2mbs(απο 12 που ειναι σε νορμαλ καταστασεις) και παραμενει εκει μεχρι να κλησει το facebook.Ακομα και οταν καποιος στελνει μυνημα την στιγμη που ερχεται απλα πεφτει ολη η συνδεση.Το προβλημα δημιουργειται και στα 2 pc αλλα οταν ο ιδιος ο υπολογιστης εχει facebook ανοιχτο δεν υπαρχει κανενα προβλημα, αλλα δημιουργει προβλημα στον 2ο υπολογιστη.Εχω επικοινωνησει με την τεχνικη υποστηριξη 5 φορες και καθε φορα τις ιδιες μαλακιες μου ελεγαν χωρις καμια διαφορα(ναι εχω βαλει και fastpath).Πραγματικα αν εχει καποιος εμπειρια ή του εχει τυχει κατι παρομοιο αν μπορει να βοηθησει.Η συνδεση μου 24ADSL 
Ευχαριστω!

Δημοσ.

Πες μας ποιο ρούτερ έχεις. Επίσης μπες στο www.forthnet.gr και έλεγξε για αναβάθμιση του εξοπλισμού σου.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.Το μοντελο ειναι το παρακατω http://prntscr.com/bidsre   bidsre 
Οσον αφορα τα update δεν νομιζω να εχω κανει κατι τετειο.Αν μπορειτε να εξηγησετε περισσοτερο!
Ευχαριστω 

Επισης απο οτι ειδα στο site της forthnet δεν δινουν ποια αυτο το μοντελο.Αμα ζητησω αλλαγη υπαρχει περιπτωση για καποια οικονομικη επιβαρυνση?

Δημοσ.

Εγώ το πρώτο που θα έκανα είναι να πεταξω το άθλιο zte και θα αγόραζα ένα σοβαρό ρουτερ.

Του ΟΤΕ το ρουτερ το έβαλες να δεις αν σου κάνει το ίδιο (αν το έχεις ακονα);

Δημοσ.

Στον ΟΤΕ ειχα VDSL οποτε δεν νομιζω να κανει δουλεια.Παντως απο οτι καταλαβα το ρουτερ ειναι πιθανον.Μαλλον θα ακολουθησω την συμβουλη σου και θα το πεταξω(στην μαπα τους :P )

Δημοσ.

Οκ παιδια ευχαριστω θα το δω αυριο το πρωι και θα σας ενημερωσω αν συνεχισει το προβλημα.
Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις απλα δεν εχει τυχει ποτε να αλλαξω ρουτερ παντα αυτο που μου εδιναν χρησιμοποιουσα

Δημοσ.

Οκ παιδια μαλλον αυτο ηταν το προβλημα.Απο 12mbps τωρα μου ερχονται 15-16mbps και το ping παραμενει σταθερο.Ευχαριστω για τις συμβουλες!
Καλη συνεχεια

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα τελικα συνεχιζει να υπαρχει.Ενω η ταχυτητα αυξηθηκε το προβλημα με το facebook παραμενει.Καμια αλλη συμβουλη υπαρχει?Μηπως να δοκιμασω αλλη καρτα δικτυου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...