Zus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για πείτε αν αξίζει ή αν σε αυτά τα λεφτά βρίσκουμε κάτι καλύτερο
stelios18120 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Έχω 2 τεμάχια απο το συγκεκριμένο. Το λειτουργό μόνο σαν φυσητήρα είναι πολύ καλό ειδικά για φύσημα εσωτερικών σε pc αρκεί να τα έχεις λύσει όλα μέσα και να τα έχεις βγάλει και να φυσηξεις το κουτί για σκόνες κτλπ αλλιώς όλο και κάτι θα σπάσει μέσα λόγω του ότι είναι αρκετά δυνατό. (Το λέω εκ πείρας δυστυχώς) Με το συγκεκριμένο φυσαω και το μοτέρ και φρένα του αυτοκινήτου μου για να φεύγουν σκόνες κ.α το τι βρωμα βγαίνει δεν φαντάζεστε. Αν είχε και ροοστατη θα ήταν τέλειο. 3
Sotosgl Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για πείτε αν αξίζει ή αν σε αυτά τα λεφτά βρίσκουμε κάτι καλύτερο Με εναν γρηγορο ελεγχο το επομενο απο Skroutz ειναι αυτο http://www.e-ergaleio.gr/product_info.php?products_id=15620 στα 18.50€ + 6€ μεταφορικα + αγνωστο ποσο για αντικαταβολη (δεν προχωρησα μεχρι τελους) Αλλα αν το θες για το PC το συγκεκριμενο θα σε καλυψει. Οτι ειπε ο Στελαρας απο πανω και αν εχεις καμια ψυχτρα με μανουρα να λυθει μπλοκαρε τα φουρφουρια (ανεμιστηρες) και μη παιζεις επειδη κανουν ωραιο θορυβο οταν πετας τον αερα πανω 1
Silenzio Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 την ίδια την πήρα ένα μήνα πριν από e-shop σε αυτή την τιμή, για τα ανεμιστήρια το γνωρίζω ότι τα μπλοκάρουμε για να φυσήξουμε, υπάρχει περίπτωση να παίξει ζημιά στη μητρική για παράδειγμα? δεν είναι ότι ευκολότερο να λύνεις όλο το Pc κάθε φορά που θέλει καθάρισμα.
stelios18120 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μπορείς να φυσηξεις από απόσταση ασφαλείας γιατί αν το κάνεις από πολύ κοντά όλο και κάτι θα διαλυθεί. Αν φυσηξεις από απόσταση 35-40 εκατοστά πιστεύω είναι ασφαλείας.περιπου τόσο φυσαω εγω οπότε βαριεμαι να λύσω όλο το pc 1
macios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Παρτε απο δω http://www.eshopsales.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3725&category_id=1942&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart με ενα γρηγορο σκρουτζαρισμα βγαινει και φθηνοτερα και εχει περισσοτερα watt.Eπιτελους!!! 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 1. To "επιτελους" φυσικα και εφυγε και δεν ειχε ΚΑΜΙΑ θεση σε τιτλο. add 9:42: 2. Τους τελευταίους 6 μονο μηνες είναι που η τιμη του εχει ανεβει, πριν ειχε κατω από 20 και σχεδόν μονιμα 17.90€ (18 το λεει το ιστορικο του σκρουτζ αφου κανει στρογγυλοποιηση) Αξιζει να σημειώσουμε ότι το ισοπ δεν συμμετεχει στο σκρουτζ, ένα μελος (o silenzio) πιο πανω λεει ότι το πηρε στην ιδια τιμη πριν ένα μηνα. 3. Κανονας (που ειπε ο manos στο #13, να τεθει) φυσικα και υπαρχει. (αναφέρεται στις οδηγιες, ένα "10%-15% διαφορας από την επομενη τιμη", ετσι εδώ και χρονια θεωρούμε δεδομενη μια διαφορα 10% τουλάχιστον για υπαρξη θεματος). 4. To προιον λεει ότι είναι "φυσητήρας-απορροφητήρας", αλλα τα σχολια ακομα και στο ισοπ λενε ότι ένα επαναφορτιζομενο σκουπακι τραβάει περισσοτερο και ότι ΔΕΝ είναι απορροφητήρας. ΥΠΟΨΙΝ αυτό λοιπον. 5. Αν δεν κανω λαθος τα "krausmann" είναι μια κινεζικη μαρκα, σαν ολες τις άλλες που εχουν φυσητήρες από 12-15 ευρω κατά καιρους ή εστω από 17 αυτή την ωρα. Είναι προιον αλλα και μαρκα που δεν βρισκω σε Γερμανια κλπ. Αυτό μας λεει κατι; Οποιος ξερει κατι παραπανω μας λεει γιατι είναι να τρεξεις να το παρεις στα 18 ευρω και να το θεωρησεις προσφορα όχι μονο τυπικη με βαση την τιμη της στιγμης, αλλα και στην ουσια. (αυτό του macios πανω είναι οπτικα ακριβως ιδιο, γιατι δεν είναι το ιδιο προιον; Ξερει καποιος κατι; Βγαινει με μεταφορικα λιγοτερο από 19 ευρω, ενώ του θεματος με μεταφορικα βγαινει 21 ακομα και μεσα στην Αθηνα. Μονο με επιπλέον πιθανα εξοδα ή κοπο - βενζίνες-συγκοινωνια-περπατημα κλπ- θα κερδισει κανεις λιγοτερο από 1 ευρω αν παρει του θεματος από ισοπ point σε σχεση με το να περιμενε το άλλο σπιτι του.) 5
smpt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 την ίδια την πήρα ένα μήνα πριν από e-shop σε αυτή την τιμή, για τα ανεμιστήρια το γνωρίζω ότι τα μπλοκάρουμε για να φυσήξουμε, υπάρχει περίπτωση να παίξει ζημιά στη μητρική για παράδειγμα? δεν είναι ότι ευκολότερο να λύνεις όλο το Pc κάθε φορά που θέλει καθάρισμα. Μπορείς να φυσηξεις από απόσταση ασφαλείας γιατί αν το κάνεις από πολύ κοντά όλο και κάτι θα διαλυθεί. Αν φυσηξεις από απόσταση 35-40 εκατοστά πιστεύω είναι ασφαλείας.περιπου τόσο φυσαω εγω οπότε βαριεμαι να λύσω όλο το pc σωστά. Προσοχή μόνο στους ανεμιστήρες, γιατί αν γυρίσουν πολύ γρήγορα μπορεί να κάψουν την μητρική. 1
miltre Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Είχα πάρει παλιότερα από πρακτικερ και eshop και ξαναπηρα αυτό ακριβώς που έχει τώρα και είναι ψοφιο,παρτσ ένα λίγο καλύτερο κακή κατασκευή τα χειρότερα πλαστικά και κακή απόδοση το προηγούμενο δεν ήταν έτσι αλλά αυτή ή παρτίδα ήταν εντελώς κινέζικα κάκιστης ποιότητας
Sotosgl Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 http://www.skroutz.gr/c/1963/Fysitires-Aporrofitires-Kipou.html?keyphrase=blower&from=autocomplete&f=1Με τον ορο blower εβγαζε αλλη κατηγορια το Skroutz χωρις τα ΟΕΜ btw Tα specs του GX τα βρηκα απο ΚορεοsiteGX-EB001 specs Type GX-EB001Product Electric BlowerApplication 220/110vFrequency 60/50HZAir Circular rate 2.5m³/sNo load speed 13000r/minRated input power 400wΤου Krausmann οχι τοσο αναλυτικα αν καποιος μπορει να εγγυηθει οτι ειναι το ιδιο οκ αλλα οπως ειπα οτι παιζονται παιχνιδια με τα ΟΕΜ προιοντα αν καποιος εχει βρει το συγκεκριμενο φτηνοτερα ας ποσταρει.Αλλιως εχω και εγω αλλα 100 να του προτεινω με μικροδιαφορες.
attanasio Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 @matrixxx σχετικά με το 5.: το λογότυπο Krausmann ανήκει σε ελληνική εταιρεία που εισάγει ηλεκτρικά εργαλεία made in China και τα προωθεί στην ελληνική αγορά με αυτό το όνομα. Δεν γνωρίζω την ποιότητά τους αλλά service πρέπει να έχουν. Έχω την εντύπωση πως η εταιρία έχει καλό όνομα στο χώρο.
jimcat Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Και με ενα πιστολακι μαλλιων γινετε η δουλειά....
futureshock Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Είχα πάρει παλιότερα από πρακτικερ και eshop και ξαναπηρα αυτό ακριβώς που έχει τώρα και είναι ψοφιο,παρτσ ένα λίγο καλύτερο κακή κατασκευή τα χειρότερα πλαστικά και κακή απόδοση το προηγούμενο δεν ήταν έτσι αλλά αυτή ή παρτίδα ήταν εντελώς κινέζικα κάκιστης ποιότητας το προσγειωσες. μια χαρα ειναι το blower της προσφορας, και γω πριν κανενα μηνα το πηρα στην ιδια τιμη απο e-shop. Ειναι το ιδιο δυνατο με ενα 500watt που ειχα παλιοτερα και χαλασε! Και εννοειται κανει πολυ καλα την δουλεια του
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μπορείς να φυσηξεις από απόσταση ασφαλείας γιατί αν το κάνεις από πολύ κοντά όλο και κάτι θα διαλυθεί. Αν φυσηξεις από απόσταση 35-40 εκατοστά πιστεύω είναι ασφαλείας.περιπου τόσο φυσαω εγω οπότε βαριεμαι να λύσω όλο το pc Αν μπλοκάρεις τα ανεμιστηράκια με ένα μολύβι - στυλό και φυσάς από την απόσταση που λες με διακοπές είσαι οκ κατά 99% 2
cpttony Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για να καταλάβω... Θα μου κάνει δουλειά σαν blower ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις