Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πόσα χρόνια περίμενες να κερδίσεις 3 ευρώ;!

1 χρόνο.

Και δεν είναι 3 ευρώ αλλά 5.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί, μόνο από e-shop ψωνίζεις;

Θες να μου πεις ότι είναι πιο έξυπνο να δώσεις 20.99 ευρώ για τον φυσητήρα + 3.5 ευρώ μεταφορικά + 2.5 ευρώ αντικαταβολή (ή κάτι αντίστοιχο) δηλαδή ?

Δημοσ.

Όχι, θέλω να σου πω ότι τον έχω βρει μέχρι τώρα σε 3 μαγαζιά στα 21€. Οπότε σβήσε το "επιτέλους" από τον τίτλο γιατί θα το δει κανείς και θα νομίζει ότι είναι η ευκαιρία του αιώνα...

• Like 3
Δημοσ.

Παρόμοιο εχω πάρει απο leroy πανω απο 5 χρόνια. και είναι σκυλί. Αν μένεις κοντά σε κανένα πήγαινε τσέκαρε τιμή το ειχα πάρει 12ευρω.

Δημοσ.

Όχι, θέλω να σου πω ότι τον έχω βρει μέχρι τώρα σε 3 μαγαζιά στα 21€. Οπότε σβήσε το "επιτέλους" από τον τίτλο γιατί θα το δει κανείς και θα νομίζει ότι είναι η ευκαιρία του αιώνα...

Δε θα διαφωνήσω. Λογικά αναφέρεσαι σε μαγαζιά της γειτονιάς σου που το είχαν ήδη. Στο skroutz το φθηνότερο κοστίζει 20.99 ευρώ μόνο ο φυσητήρας + τα ποσά που αναφέρω πάνω για μεταφορά και αντικαταβολή. 

Και 21 ευρώ που το βρήκες είναι πολλά. Ξέρεις για πόσες μέρες μπορείς να δώσεις φαγητό σε έναν άστεγο έστω και με τα 5 ευρώ που προτίμησες να του δώσεις αντί να τα δώσεις σε μεγάλες εταιρείες ?

Αν δε σ' αρέσουν τέτοιου είδους προσφορές μπορείς να φύγεις, δε σε κρατάει κανείς.

Παρόμοιο εχω πάρει απο leroy πανω απο 5 χρόνια. και είναι σκυλί. Αν μένεις κοντά σε κανένα πήγαινε τσέκαρε τιμή το ειχα πάρει 12ευρω.

Δυστυχώς leroy έχει μόνο σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρισα. Πάντως στο online shop τους, τον φθηνότερο που έχουν κοστίζει 25 ευρώ και δεν κάνει για "ξεσκόνισμα"

• Like 5
Δημοσ.

Δεν μπορω να σας καταλαβω ρε μαγκες.

Ο Manos ανεβαζει Newsletter (εστω εγκαινιων) του Public για ενα μονο καταστημα στο Ρεθυμνο και μονο για παραλαβη εκει που εγινε της Χανιολας και του λεμε και μπραβο.

Ο αλλος ανεβαζει ενα χρησιμο εξαρτημα για τον καθαρισμο του υπολογιστη μεσα στο 15% (ή τεσπα οτι αλλη χρηση θελει να του κανει) ,που μπορεις να παραλαβεις τσαμπα απο ολη την Ελλαδα και πεφτουμε να τον φαμε;

Αστοχο το επιτελους αλλα αν ειναι να την πεφτουμε στον Dobro για καθε μαιμουδοπροσφορα που ακυρωνει το καταστημα και στον καθε Niko που ενθουσιαστηκε και πεταξε ενα επιτελους εεεεε θα μεινουμε μονοι μας να ανεβαζουμε οτι διαφημιστικο μας ερχεται στον Junk Folder.

• Like 16
Δημοσ.

πραγματικά οι συμπεριφορές των από πάνω κυρίων είναι απαράδεκτες και δε βοηθάνε σε τίποτα, προσπαθώ να εκφραστώ κόσμια γιατί άλλο ban δε με παίρνει :mellow:

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν φάνηκα ειρωνικός, αν ναι ζητάω συγγνώμη. Εξακολουθώ όμως να θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμμία προσφορά. Αν δεν κάνω λάθος το ποστ μου με το Public στο Ρέθυμνο είναι το πρώτο μου στις προσφορές μετά από άπειρες εργατοώρες στο φόρουμ. Ο λόγος εξαιρετικά απλός :Δε γουστάρω να κάνω κάποιο λάθος και να οδηγήσω σε λανθασμένη αγορά κάποιο φίλο. Θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όντως είναι προσφορά.

Επίσης προτείνω να δημιουργηθεί ένας τύπος που να ορίζει τι είναι προσφορά.

π.χ. 10% από χαμηλότερη τιμή στο Σκρουτζ και όφελος πάνω από 10€.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν φάνηκα ειρωνικός, αν ναι ζητάω συγγνώμη. Εξακολουθώ όμως να θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμμία προσφορά. Αν δεν κάνω λάθος το ποστ μου με το Public στο Ρέθυμνο είναι το πρώτο μου στις προσφορές μετά από άπειρες εργατοώρες στο φόρουμ. Ο λόγος εξαιρετικά απλός :Δε γουστάρω να κάνω κάποιο λάθος και να οδηγήσω σε λανθασμένη αγορά κάποιο φίλο. Θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όντως είναι προσφορά.

Επίσης προτείνω να δημιουργηθεί ένας τύπος που να ορίζει τι είναι προσφορά.

π.χ. 10% από χαμηλότερη τιμή στο Σκρουτζ και όφελος πάνω από 10€.

Φανηκες φανηκες :) 

Ρε συ Manosfp εισαι παλια καραβανα εδω μεσα και εχουμε γελασει παλιοτερα που ησουν πιο ενεργος εδω στα Comments αλλα αλλο αυτο.

Το οφελος πανω απο 10€ αυτοματως αποκλειει φτηνα πραγματα που ειναι και χρησιμα (δες πχ Xiaomi Powerbanks που για μια διαφορα 3€ εχει φτασει το θεμα 20 σελιδες).

Ναι σε πολλα πραγματα γινεται μπαχαλο γιατι ειναι ολα ΟΕΜ και απλα παιζουν με τις τιμες τα καταστηματα. (Το συγκεκριμενο φυσητηρι με σταμπα Einhell το ειχα παρει και εγω 12€ αλλα αυτο πριν 3 χρονια) και εκανε πολυ καιρο να ξαναβγαλει κατι παρομοιο το κιτρινομαγαζο που κακα τα ψεματα οσο κακο και να ειναι βολευει παρα πολλους για το γεγονος οτι ACS ή Eshop εχει σχεδον παντου και περνας και το παιρνεις χωρις καπελα μεταφορικων και αντικαταβολων και και και.

Τεσπα για εμενα εστω και οριακα ειναι προσφορα και ηταν ενα καλο Alert για να πω σε φιλους παρτε το που μου καβαντζωνουν το δικο μου ;) 

• Like 4
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με Sotosgl. Επίσης το να μιλάμε και να γράφουμε με ευγένεια δεν είναι κακό. Απεχθανομαι την ειρωνεία από όπου και αν προέρχεται..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...