Προς το περιεχόμενο

Razer Adaro Wireless Headphones [75 ευρώ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις παραγγείλει πολλές φορές από amazon.COM? Το είδες που γράφει "Please note that your country may charge import duties, taxes and fees that you may have to pay ahead of delivery"?  Άσε που εγγύηση δε θα δεις ούτε για πλάκα.

Για Ευρώπη πάντως η τιμή του eshop είναι ικανοποιητική και σαφώς πιο χαμηλή από τα ευρωπαϊκά amazon.

• Moderators
Δημοσ.

Επομενη τιμη Ελλαδα 84 ευρω - για να υπαρχει και εικονα διαφορας και (οριακης) προσφορας. Για να μην μενει ο επισκεπτης με το "από 149" της μοναδικης πληροφοριας του #1 ποστ - συνδεσμου του eshop.

https://www.skroutz.gr/s/4536344/Razer-Adaro-Wireless.html

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις παραγγείλει πολλές φορές από amazon.COM? Το είδες που γράφει "Please note that your country may charge import duties, taxes and fees that you may have to pay ahead of delivery"?  Άσε που εγγύηση δε θα δεις ούτε για πλάκα.

Για Ευρώπη πάντως η τιμή του eshop είναι ικανοποιητική και σαφώς πιο χαμηλή από τα ευρωπαϊκά amazon.

Ναι εχω αγορασει αρκετες φορες απο amazon.com δεν εχω πληρωσει ποτε εξτρα

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχω αγορασει αρκετες φορες απο amazon.com δεν εχω πληρωσει ποτε εξτρα

Για να το δεχτούμε θα σε παρακαλέσω να μας δείξεις μια παραγγελία σου με printscreen

από το amazon.com που δεν είχε εξτρά και ήταν με ποσό πάνω από 50 usd.

Σβήνοντας τα προσωπικά δεδομένα από την εικόνα που θα αναρτήσεις.

Δημοσ.

Για να το δεχτούμε θα σε παρακαλέσω να μας δείξεις μια παραγγελία σου με printscreen

από το amazon.com που δεν είχε εξτρά και ήταν με ποσό πάνω από 50 usd.

Σβήνοντας τα προσωπικά δεδομένα από την εικόνα που θα αναρτήσεις.

Ρε φιλε δεχτεις δε το δεχτεις δε με ενδιαφερει να σου πω την αληθεια. Δεν εγινα 32 χρονων να με πεις εσυ ψευτη..

Και το printscreen απο πανω το εχω σβησει γιατι βαριεμαι να σβηνω δεδομενα κλπ..  Δε θα κατσω τωρα να σβηνω απο αλλα screenshot για να αποδειξω κατι. Δεν εχω λογο να αποδειξω. Εγω ειπα κατι, δε συμφωνεις μεγεια σου με χαρα σου.. Αν το θεωρειτε προσφορα λοιπον απο το κιτρινομαγαζο τσιμπηστε το

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλε δεχτεις δε το δεχτεις δε με ενδιαφερει να σου πω την αληθεια. Δεν εγινα 32 χρονων να με πεις εσυ ψευτη..

Και το printscreen απο πανω το εχω σβησει γιατι βαριεμαι να σβηνω δεδομενα κλπ..  Δε θα κατσω τωρα να σβηνω απο αλλα screenshot για να αποδειξω κατι. Δεν εχω λογο να αποδειξω. Εγω ειπα κατι, δε συμφωνεις μεγεια σου με χαρα σου.. Αν το θεωρειτε προσφορα λοιπον απο το κιτρινομαγαζο τσιμπηστε το

apo to amazon.com den ginetai auto pou les. apo to uk nai isxuei.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...