GEORGON Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα στο forum, ήθελα να θίξω ένα ζήτημα που με έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες περισσότερο με αφορμή κάποιες αγγελίες που έχω αναρτήσει. Το ζήτημα λοιπόν μου με απασχολεί κ θα ήθελα την γνώμη άλλων μελών είναι ότι χρειαζόμαστε περισσότερες υποκατηγορίες αγγελιών σε μερικές δημοφιλείς κατηγορίες, πχ επεξεργαστές/μητρικές κτλ. O αριθμός αγγελιών έχει αυξηθεί πάρα πολύ. Αυτό απ'την μία είναι πολύ καλό για πιο ανταγωνιστικές τιμές κ ποικιλία προιόντων, απ΄την άλλη σε δημοφιλείς κατηγορίες προιόντων, η κάθε αγγελία μένει στις πρώτες σελίδες για μερικές ώρες ή ακόμα κ λεπτά κ ως συνέπεια μέσα σε λίγες ημέρες καινούριες αγγελίες "χάνονται" στην 8η, 9η σελίδα κτλ. Θα εξυπηρετήσει πολύ πωλητές/αγοραστές να υπάρχουν περισσότερες κατηγορίες για να φιλτράρουν τον τεράστιο όγκο προιόντων. Παράδειγμα θα μπορούσαμε να είχαμε επεξεργαστές -> intel/amd -> 2-4cores/4-8cores κτλ. Θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ. 4
heavyrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Συμφωνω απολυτα, οθονες πχ ανα αναλυση και ιντσες και να διαχωριστουν απο τα μοντεμ ως κατηγορια. Στη κατηγορια ηχοσυστηματα ειναι τεραστια πρεπει να μπουν οποσδηποτε υποκατηγοριες: ηχεια, ενισχυτες, μουσικα οργανα, συστηματα αυτοκινητου. στα video games επιμέρους κατηγοριες ανα κονσολα πχ playstation: ps1, ps2,ps3 κτλ
GEORGON Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ακριβώς. Οι υποκατηγορίες θα διευκολύνουν πάρα πολύ τις συναλλαγές. Το search δεν εξυπηρετεί πάντα γιατί εξαρτάται απ'τον τίτλο κάθε αγγελίας, tags κτλ. Κανένας νομίζω δεν έχει την υπομονή να ψάχνει καθημερινά πολλές σελίδες για να βρει αυτό που θέλει κ τελικά μπορεί να το χάσει γιατί ήταν στην επόμενη σελίδα. Αν μπει όμως σε συγκεκριμένη κατηγορία που τον ενδιαφέρει θα βρει αυτό που θέλει πολύ πιο άμεσα. Απαιτείται δουλειά αλλά νομίζω πλέον επιβάλλεται στο insomnia γιατί είναι πάρα πολλές οι αγγελίες. Θα ήταν καλό να συμφωνήσουμε κ να το ζητήσουμε συνολικά απ'τους διαχειριστές/developers.
myst77 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 συμφωνώ με τους παραπάνω. Αν είναι εύκολο και όχι πολύ κόπος μπορεί να γίνει κατηγοριοποίηση (πχ PS4/PS3/PS2) και στην αναζήτηση να μπορούμε να έχουμε φίλτρα (πχ PS4/PS3/PS2)Ευχαριστώ
philos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Παιδιά, το insomnia έχει τεράστιο σε συμμετοχή section αγγελιών και συμφωνώ κι εγώ πως πρέπει να γίνει μια πραγματική προσπάθεια για όσο το δυνατόν πιο καλή κατηγοριοποίηση και εκσυγχρονισμός των κατηγοριών. Επίσης οι κατηγορίες "Διάφορα" είναι παραφουσκωμένες ακριβώς γι' αυτό το λόγο.
ababapanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Τα ιδια ειχα γραψει και εγω πριν μηνες οταν ελεγα να μπουν υποκατηγοριες πχ στα video games SONY , να ειναι ps4 , ps3 και παλιοτερα κλπ, και τοτε θυμαμαι ειχαν πεσει να με φανε...
panos2171 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Και στα κινητά να μπουν επιπλέον μάρκες όπως Xiaomi, Lenovo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα