Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

2 χρόνια έχει αλλά και πάλι τραγικό είναι όταν υπάρχουν τροφοδοτικά με 5 χρόνια που μπορεί να πάρει.

Ποια μητρική έχεις?

Καλύτερη μόνο σε μεταχειρισμένη.

Καλημέρα στο vision που είδα ένα λέει.

Αρα επειδη εχω καιρο να ασχοληθω, gpu κοιταω 970 και ψηκτρα themis με τροφοδοτικο thermaltake;

Να φανταστω δεν αξιζει η αλλαγη της μητρικής ..

Επισης μπουκαλι δεν θα ρίχνει ο 3770 σε μια 970;

Bottleneck ούτε καν, οι επιλογές που σου έδωσα είναι για να μην υπερβείς το budget και δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Για την κάρτα μην δώσεις στην παρούσα φάση 300 για καινούργια. Άν θες να τελειώνεις και βαριέσαι το περίμενε σου είπαμε ποιες είναι οι επιλογές σε καινούργια και ποια σε μεταχειρισμένη. Η δουλειά σου θα γίνει με μία εξ αυτών. Ο evo 850 που ειπώθηκε απ'τον φίλο αξίζει αλλα φεύγεις απ'τα 400 κί όσο για το τροφ. στα 70+ πάς σε gold πχ https://www.skroutz.gr/s/4471610/XFX-TS-Series-650W-Gold.html

https://www.skroutz.gr/s/5129987/Super-Flower-Golden-Green-HX-550W.html

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-3770+%40+3.40GHz μπουκάλι αυτό το τέρας;;; ούτε την GTX 1080 δεν ρίχνει μπουκάλι. περιμένε λίγο καιρό, καλοκαίρι είναι, παίζεις games τώρα; μείνε με τα ενσωματωμένα και αφού θες σόνι και καλά nvidia πάνε σε μια gtx 1060 από σεπτέμβρη/οκτώβρη (πιστεύω να χει βγει μέχρι τότε), ή σε μια amd rx470 από σεπτέμβρη που θα χει βγει και σε πολλές υλοποιήσεις μέχρι τότε (προσωπικά σε rx470 θα πήγαινα). κουτί ίσως χρειαστείς αν είναι μικρό και δεν χωράει την gpu, αλλά θα το δεις τότε. https://www.skroutz.gr/s/4184620/CoolerMaster-G650M.html από τροφοδοτικό, ο αδερφός μου έχει το αντίστοιχο 550 και είναι πολυ καλό. και το 550 να πάρεις δεν θα χεις θέμα, τα watt που καίνε οι νέες gpu που σου πα παίζει να κάνουν ακόμη και για το 450watt τροφοδοτικό. από ssd πάρε τον 850evo samsung 240gb

Ειναι τοσο δυνατος ο 3770; Πιστευα οτι ως παλιος θα ριχνει ευκολα μπουκαλια.

Τροφοδοτικο ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα με τα coolermaster αρα κλεινω σε καποιο αυτης της εταιριας ,ισως αυτο που μου ειπες!

Bottleneck ούτε καν, οι επιλογές που σου έδωσα είναι για να μην υπερβείς το budget και δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Για την κάρτα μην δώσεις στην παρούσα φάση 300 για καινούργια. Άν θες να τελειώνεις και βαριέσαι το περίμενε σου είπαμε ποιες είναι οι επιλογές σε καινούργια και ποια σε μεταχειρισμένη. Η δουλειά σου θα γίνει με μία εξ αυτών. Ο evo 850 που ειπώθηκε απ'τον φίλο αξίζει αλλα φεύγεις απ'τα 400 κί όσο για το τροφ. στα 70+ πάς σε gold πχ https://www.skroutz.gr/s/4471610/XFX-TS-Series-650W-Gold.html

https://www.skroutz.gr/s/5129987/Super-Flower-Golden-Green-HX-550W.html

Μητρικη απο οτι καταλαβα μονο μεταχ. μιαας και το σοκετ δεν υποστηριζεται πλεον. Ειδα κατι τιμες στο σκρουτζ και τρελαθηκα.

Πιστευετε οτι πρεπει να το φρεναρω για την αλλαγη της καρτας;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ γενικότερα δεν έχω υπομονή του στυλ κάτσε να βγουνε όχι κάτσε να πέσουν οι παλιές όχι το'να όχι τ'άλλο. Μην παίρνεις όμως παράδειγμα εμένα , εσύ ξέρεις πότε το θες κλπ κλπ. Μητρική ξέχνα τη μόνο μεταχειρισμένη ή απ'έξω και πάλι εγώ δε θα την πείραζα, τζάμπα λεφτά το θεωρώ. Στην τελική πούλα όλο το σετ αύριο μεθαύριο και δώσε λεφτά για νέο socket μια και καλή.

Δημοσ.

Εγώ γενικότερα δεν έχω υπομονή του στυλ κάτσε να βγουνε όχι κάτσε να πέσουν οι παλιές όχι το'να όχι τ'άλλο. Μην παίρνεις όμως παράδειγμα εμένα , εσύ ξέρεις πότε το θες κλπ κλπ. Μητρική ξέχνα τη μόνο μεταχειρισμένη ή απ'έξω και πάλι εγώ δε θα την πείραζα, τζάμπα λεφτά το θεωρώ. Στην τελική πούλα όλο το σετ αύριο μεθαύριο και δώσε λεφτά για νέο socket μια και καλή.

Αν ειχα 7-8 πρασινα θα το ειχα κανει ηδη αλλα την δουλεια του την κανει και πιστευω οτι δεν αξιζει μιας και ειναι το δευτερο μου συστημα. Το εχω να φανταστεις για να παιζω στο σαλονι οταν βαριεμαι να κατσω στο γραφειο.

Της υπομονης δεν ειμαι ουτε εγω , ομως θα ξεκινησω να τον χρησιμοποιω σε 2 μηνες 

Δημοσ.

Αν ειχα 7-8 πρασινα θα το ειχα κανει ηδη αλλα την δουλεια του την κανει και πιστευω οτι δεν αξιζει μιας και ειναι το δευτερο μου συστημα. Το εχω να φανταστεις για να παιζω στο σαλονι οταν βαριεμαι να κατσω στο γραφειο.

Της υπομονης δεν ειμαι ουτε εγω , ομως θα ξεκινησω να τον χρησιμοποιω σε 2 μηνες 

Ποια μητρικη εχεις? Ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα και θα ειναι για πολυ ακομη.Καρτα γραφικων να περιμενεις εφοσον θα τον χρησιμοποιεις σε 2 μηνες. Αν δεν βαριεσαι ,τρεξε το δωρεαν προγραμμα Speccy να δουμε το motherboard.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εννοείται οτι την κάνει την δουλειά του και με το παραπάνω όποια μητρική και να έχεις. Εσύ ο ίδιος είπες οτι θα είναι δεύτερο Pc τζάμπα αγχώνεσαι.

Για κάρτα έλα σε δυό μήνες και ξαναρώτα.

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι τοσο δυνατος ο 3770; Πιστευα οτι ως παλιος θα ριχνει ευκολα μπουκαλια.

Τροφοδοτικο ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα με τα coolermaster αρα κλεινω σε καποιο αυτης της εταιριας ,ισως αυτο που μου ειπες!

Μητρικη απο οτι καταλαβα μονο μεταχ. μιαας και το σοκετ δεν υποστηριζεται πλεον. Ειδα κατι τιμες στο σκρουτζ και τρελαθηκα.

Πιστευετε οτι πρεπει να το φρεναρω για την αλλαγη της καρτας;

Mια χαρα αντεχει ο επεξεργαστης σου ακομα την 970 , μητρικη αν δεν εχει καποιο προβλημα δεν υπαρχει λογος να την αλλαξεις , εγω θα ελεγα αν δεν βιαζεσαι περιμενε μεχρι τελος του μηνα να δεις τιμες για την ρχ 480

• Like 2
Δημοσ.

Ποια μητρικη εχεις? Ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα και θα ειναι για πολυ ακομη.Καρτα γραφικων να περιμενεις εφοσον θα τον χρησιμοποιεις σε 2 μηνες. Αν δεν βαριεσαι ,τρεξε το δωρεαν προγραμμα Speccy να δουμε το motherboard.

Θα ποσταρω σκρινσοτ σε λιγο!

edited

Άν είναι σε δυό μήνες ξαναρώτα τότε.

Δεν θα με συνέφερε αν ξέρω απο τωρα τι χρειαζομαι αν πετυχω καμια προσφορά αυτους τους δυο μηνες;

Δεν καίγομαι εννοείται .

Mια χαρα αντεχει ο επεξεργαστης σου ακομα την 970 , μητρικη αν δεν εχει καποιο προβλημα δεν υπαρχει λογος να την αλλαξεις , εγω θα ελεγα αν δεν βιαζεσαι περιμενε μεχρι τελος του μηνα να δεις τιμες για την ρχ 480

Σε τι τιμη πιστευεις να παιξει εδω;

post-296451-0-58075400-1466325631_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε τι τιμη πιστευεις να παιξει εδω;

H έκδοση με τα 8GB τον πρώτο καιρό θα είναι ±300, ενώ για τα 4GB ±250. Και νομίζω αξίζει την αναμονή!

Δημοσ.

H έκδοση με τα 8GB τον πρώτο καιρό θα είναι ±300, ενώ για τα 4GB ±250. Και νομίζω αξίζει την αναμονή!

Αρα θα συμφερει καλυτερα απο 970;

Επισκέπτης
Δημοσ.

ένα σχόλιο για το τίτλο θα ήθελα να κάνω.

Αν ήταν όντως επαγγελματίας τεχνικός ,''εχτισε'' με βάση τα λεφτά που του έδωσες.

Αν του έκανες παζάρια στην εργασία,ότι έκοψε το έκοψε απο τα ανταλλακτικά !

Οπότε δική σου επιλογή ήταν να μη σεβαστείς την εργασία ενός επαγγελματία που ζεί απο αυτό και λούστηκες τις συνέπειες.

Αν τώρα δεν ήταν επαγγελματίας πάλι δική σου επιλογή ηταν που με βασικό κριτήριο το χρηματικό όφελος προτίμησες τον ερασιτέχνη.

Όπως και να χει ο τίτλος εκθέτει εσένα και το επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα σου μετέπειτα.

Αν θες μια φιλική συμβουλή,ξεκίνα μεσα σου με αυτή τη σκέψη ''αναβάθμιση υπολογιστή ύστερα απο λάθος δικές μου επιλογές''

Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους :-) 

Δημοσ.

Αρα θα συμφερει καλυτερα απο 970;

Σύμφωνα με αυτό, που δεν δείχνει επιδόσεις σε παιχνίδια, αλλά μπορείς να σχηματίσεις μια εικόνα. Αν υπολογίσεις ότι η 970 είναι περίπου σαν μια 390, τότε ναι.. Συμφέρει.. Για μένα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παιδιά άν μιλάμε για 1080p για δεύτερο Pc το πάτε πολύ μακριά. Χώρια που έθεσε budget.

Anyway καλές αγορές vag.

Δημοσ.

ένα σχόλιο για το τίτλο θα ήθελα να κάνω.

Αν ήταν όντως επαγγελματίας τεχνικός ,''εχτισε'' με βάση τα λεφτά που του έδωσες.

Αν του έκανες παζάρια στην εργασία,ότι έκοψε το έκοψε απο τα ανταλλακτικά !

Οπότε δική σου επιλογή ήταν να μη σεβαστείς την εργασία ενός επαγγελματία που ζεί απο αυτό και λούστηκες τις συνέπειες.

Αν τώρα δεν ήταν επαγγελματίας πάλι δική σου επιλογή ηταν που με βασικό κριτήριο το χρηματικό όφελος προτίμησες τον ερασιτέχνη.

Όπως και να χει ο τίτλος εκθέτει εσένα και το επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα σου μετέπειτα.

Αν θες μια φιλική συμβουλή,ξεκίνα μεσα σου με αυτή τη σκέψη ''αναβάθμιση υπολογιστή ύστερα απο λάθος δικές μου επιλογές''

Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους :-)

Η αληθεια ειναι οτι ειχε δωσει ο πατερας μου 1k σε ενα τοπικο μαστορα και του ειπε φτιαξε μου εναν υπολογιστη να τον εχω πολλα χρονια χωρις προβληματα.

Αυτο βεβαια πριν 5 χρονια. Προβλήματα δεν εχει παρουσιάσει ομως.

Ουτε παζαρια, ουτε τιποτα.

Σύμφωνα με αυτό, που δεν δείχνει επιδόσεις σε παιχνίδια, αλλά μπορείς να σχηματίσεις μια εικόνα. Αν υπολογίσεις ότι η 970 είναι περίπου σαν μια 390, τότε ναι.. Συμφέρει.. Για μένα...

ενταξει οταν βγει θα το ξανασκεφτω αν και ηθελα μονο nvidia.

Ρε παιδιά άν μιλάμε για 1080p για δεύτερο Pc το πάτε πολύ μακριά. Χώρια που έθεσε budget.

Anyway καλές αγορές vag.

Απο Σεπτέμβρη μεχρι Ιουνιο κατα 95% θα ειναι κυριο pc , και λογικα δεν θα γινουν και πολλες αναβαθμισεις τα επομενα 3 χρονια.

Δημοσ.

Θα ποσταρω σκρινσοτ σε λιγο!

edited

Intel μητρικη εχεις ,μια απλη αλλα δεν υπαρχει  προβλημα. Οπως ειπαν και αλλοι σε συμφερει να περιμενεις λιγο,οτι και να αγορασεις απο καρτα γραφικων. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...