Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω μιτρικη 1156 socket για ελα παλιο cpu π εχω..(i5 650 3.2)..μεχρι 50 60 ευρο για καινουρια..υπαρχουν ελπιδες να βρεθει κατι??  :P  ευχαριστω

Δημοσ.

ελλαδα δν εχω βρει σε μαγαζι,ναι δν υπαρχουν..απο κανα ebay η οποδιποτε αλλου αρκει ναν ειναι καινουρια..θα βαλω αγγελια κ δω αλλα απο τι ειχα ψαξει πιο παλια ειχαν περιεργες τγιμες..

Δημοσ.

απο κανα ebay θα παρω..oem σημαινει οτι ειναι καινουρια απλα δν εχει τα περιφεριακα??

Δεν είναι αυτή η σημασία του oem. Πχ στα έτοιμα pc χρησιμοποιούνται oem προϊόντα, δηλαδή προϊόντα τα οποία διατίθενται από τους κατασκευαστές hardware άμεσα σε εταιρείες που φτιάχνουν έτοιμα pc. Συνήθως αυτά τα προϊόντα έχουν διαφορετική ονομασία από τα non oem που πωλούνται κανονικά σε καταστήματα λιανικής και ουσιαστικά κοστίζουν φθηνότερα στις εταιρείες έτοιμων pc, για αυτό και τα προτιμούν. Φυσικά αυτά τα προϊόντα δεν έρχονται με manuals κλπ στις εταιρείες αυτές αλλά σε απλές συσκευασίες που περιλαμβάνεται μόνο το προϊόν.

• Like 2
Δημοσ.

OEM είναι τα ίδια προϊόντα με τα κανονικά αλλά χωρίς κουτί και κάποια εξτραδακια.

Τώρα για παλιές μητρικές που ίσως βγάζουν ακόμη πχ 1156 μπορεί να είναι όπως τα λέει ο Sherogath αν και δεν νομίζω. Απλά βγάζουν απλές λιτές υλοποίησης από λίγο που είχα δει σε κινεζομαγαζα

Δημοσ.

OEM είναι τα ίδια προϊόντα με τα κανονικά αλλά χωρίς κουτί και κάποια εξτραδακια.

Τώρα για παλιές μητρικές που ίσως βγάζουν ακόμη πχ 1156 μπορεί να είναι όπως τα λέει ο Sherogath αν και δεν νομίζω. Απλά βγάζουν απλές λιτές υλοποίησης από λίγο που είχα δει σε κινεζομαγαζα

:blink: -> Sheogorath είναι το σωστό  :-D.

Δημοσ.

:blink: -> Sheogorath είναι το σωστό :-D.

Δεν φαντάζεσαι τι γράφει το κινητό σχεδόν πάντα . Αν πω να τα αφήνω παίζει να μην βγαίνει νόημα καμιά φορά ;)

Δημοσ.

Ναι συνηθως oem ειναι αυτο που λεει ο fallen, αλλα αν ψαξετε x58 oem, θα δειτε και κατι μητρικες, σαν g31 με αλλο socket :P

Δεν πειραζει, ακουω σε πολλα, ακομα και segagarath με εχουνε πει!

Δημοσ.

Sheogorath is the Daedric Prince of Madness. His realm in Oblivion is known as the Shivering Isles, otherwise known as the Madhouse.

Τίποτα.... αλλά να μην λες !!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...