atssssss Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω στο εξωχικό ένα προτζέκτορα, που τον συνδέω σε ένα αποκωδικοποιητή και βλέπω τηλεόραση. Τώρα που έχει το euro, βάζω να δούμε με φίλους κανένα παιχνίδι. Ο προτζέκτορας έχει ένα ηχειάκι που στο φουλ ακούγεται ελάχιστα, πόσο μάλλον σε αντροπαρέα βλέποντας μπάλα. Ο προτζέκτορας δεν έχει έξοδο για ήχο και ο αποκωδικοποιητής πέρα από το HDMI που αυτό που συνδέω στο προτζέκτορα, έχει και μία έξοδο coaxial audio. Ξέρετε τι έξοδος είναι αυτή, που μπορώ να την συνδέσω και που μπορώ να βρω καλώδιο. Ομοαξονικό καλώδιο ξέρω είναι αυτό σαν της κεραίας, αυτό εδώ έχει αρσενικό βύσμα σαν τα κλασσικά audio τα RCA. Υπάρχει κάποια λύση να προτείνετε ή αν δεν υπάρχει λύση, υπάρχει κάποιος ψηφιακός δέκτης που να ξέρετε (σε λογική τιμή) που να έχει έξοδο ήχου νορμάλ (RCA, jack, οπτική ίνα κλπ) Σας ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Coaxial είναι ψηφιακή έξοδος θέλεις κάποιον ενισχυτη για να πάρεις ήχο από εκεί. Ποιον προτζεκτορα έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atssssss Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Έχω αυτόν: Epson EB-W10 Αποκωδικοποιητή έχω έναν digimax. Έχω ένα sony home cinema, αλλά δεν έχει hdmi είσοδο και έξοδο, όπως και επίσης όχι coaxial είσοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Έχει το σονυ οπτική ίνα η rca analog είσοδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 δε μπορείς να ΄κάνεις κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 κατι Site: τετοιο σου βγαζει την ασπρη και κοκκινη εξοδο στον ενισχυτη (2rca σε 2rca).Αλλη λυση ανταπτορα απο coaxial σε toshlink(οπτικη που μοιαζει με rca αλλα ειναι μονη) αν εχει τετοια ο ενισχυτης σου.Τελος αλλη λυση αποκωδικοποιητης με 3.5 εξοδο καρφι(εχω τετοιον)οποτε παιρνεις καλωδιο 3.5 σε διπλο rca.Απο οτι παρεθεσα η λυση με τον ανταπτορα ειναι ψηφιακη και μπορεις να εχεις και ηχο με 5.1 ή 7.1 καναλια τα αλλα ειναι αναλογικα (stereo) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα