Bspus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ειμαι εδω και 28 χρονια προγραματιστης σε εταιρια που φτιαχνουμε προγραματα για μεγαλους οργανισμους.Εδω κ 6 μηνες βαλαμε σε καποια μηχανακια τα 10ρια. 7ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 7ΑΡΙΑ!!!!!!!!!!! Αν δεν πεις και το γιατι δεν μπορει να βγει καποιο συμπερασμα. Συμβατοτητα, ευχρηστια, γουστο, παραπονα πελατων? Που ακριβως ειχες προβληματα?
ektor7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Το μονο θετικό στα Win10, ειναι οτι μπορείς να τα κάνεις με μια σχετική ευκολια reset. Κατα τα αλλα, έχω αρχίσει να αναπολώ τα Win7 και πρεπει να εξετάσω αν μπορώ να τα βάλω σε win10 machine με touchscreen κλπ κλπ... Υπαρχουν 3εις ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΓΟΙ γιατι καποιος που θελει καθαρη TOUCH SCREEN χρηση σε DESKTOP UI,που οποιοσδηποτε ηξερε 5 πραγματακια περισσοτερα στο θεμα windows(desktop) και touch screen ,ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ windows 7(ακομη ουτε ουτε τα windows 10),αλλα windows 8.1 για το μηχανημα του: 1ος: Ειναι πολυ πιο ελαφρυ και γρηγορο ως λογισμικο σε σχεση με τα windows 7 και πολυ πιο σταθερο απο τα windows 10!!! 2oς: To metro ui δεν ειναι ενσωματωμένο και συγχωνευμένο με το λογισμικο και το desktop ui,οπως συμβαίνει με τα win10,αλλα με 3εις απλες κινησεις ,ουσιαστικα το ξεφορτώνεσαι! Και 3ος και ο ΣΠΟΥΔΕΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ: Σε touch screen χρηση(για DESKTOP UI μιλαμε ) η ακρίβεια ,η ταχυτητα ανταποκρινσης και το smoothness των windows 8/10 σε σχεση με ΟΛΑ τα προηγουμενα windows,δεν ειναι απλα μεγαλη,αλλλα ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Γι'αυτο αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σε ενδιαφερει να εχεις την καλύτερη εμπειρια στο windows touch screen μηχανημα σου και δε ριχνεις "πυροτεχνηματα" του τυπου "έχω αρχίσει να αναπολώ τα Win7 και πρεπει να εξετάσω αν μπορώ να τα βάλω σε win10 machine με touchscreen " απλα για να πουλησεις πνευμα τρολλαροντας τα windows 10 και την MS,ψαξε λιγο καλυτερα,στο ποιες ειναι πραγματικα οι καλυτερες λυσεις για το σκοπο και τη χρηση που θες! 2
DrXavier Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ειλικρινά , έχω τα Windows 10 από την πρώτη μέρα που βγήκαν και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Τι κάνετε στο PC σας όλοι εσείς που τα βρίσκεται τόσο προβληματικά ; Τα έχουν όλοι οι φίλοι σε PC από 5ετιας μέχρι και τέρατα ! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Φαίνεται πως και η Microsoft από την πλευρά της λειτουργεί σωστά για την συντήρηση του λειτουργικού. 2
gokuthelegend Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ειλικρινά , έχω τα Windows 10 από την πρώτη μέρα που βγήκαν και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Τι κάνετε στο PC σας όλοι εσείς που τα βρίσκεται τόσο προβληματικά ; Τα έχουν όλοι οι φίλοι σε PC από 5ετιας μέχρι και τέρατα ! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Φαίνεται πως και η Microsoft από την πλευρά της λειτουργεί σωστά για την συντήρηση του λειτουργικού. Και εγώ μια από τα ίδια. Όχι μόνο δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα από τότε που αναβάθμισα σε Windows 10, αλλά μάλιστα λύθηκαν και κάποια προβλήματα που είχα στα Windows 7.
nhzt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Χα χα χα !!! Τα παλικάρια με τα 7αρια ή αλλιώς anti-windows 10, εκτός ότι στάζουν χολή .... αδυνατούν να καταλάβουν το νέο δάσος που βρίσκονται και ασχολούνται με το δικό τους δένδρο !!! Για μένα το καλύτερο θα ήταν από πλευράς Microsoft να σταματήσει οποιαδήποτε υποστήριξη για Windows εκτός των 10. Και όποιος θέλει πλέον να εγκαταστήσει τα 10άρια να πληρώνει !!! Τέρμα τα τζάμπα, τέρμα τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα !!!
aris1986 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Θεουληδες οι Κατακουζινοι/Ποποτες με τα windows 7 (πρωην windows xp). Εμπρός προς τα πισω 2
*trinity Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Θεουληδες οι Κατακουζινοι/Ποποτες με τα windows 7 (πρωην windows xp). Εμπρός προς τα πισω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!!!!!!!
KOKAR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 H Microsoft έχει το μαχαίρι έχει και την πίττα και την κόβει όπως θέλει και κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό....
diaolosh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 WINDOWS 10 64bit σε upgrade απο windows 7, ετρεξε απροβληματιστα στα ΠΑΝΤΑ και ο υπολογιστης χρησιμοποιειται για συνεχη χρηση δουλειας audio/video. Πλησιαζοντας τοσους μηνες δε βλεπω πουθενα τα προβληματα που ισχυριζονται καποιοι . Ο ιδιος υπολογιστης συμπεριφερεται πιο γρηγορα και πιο απροβληματιστα με το καινουριο λογισμικο. Και τα XP ηταν καταπληκτικα αλλα μη κανουμε ετσι. 2
Deargr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Day one upgrade σε μηχανημα που ειχε windows 7 και ολα τρεχουν απροβληματισα σε hardware cpu/mb 6ετιας . 1
pittas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αυτό που πρέπει να τη λέτε ο ένας στον άλλο αναλόγως αν γουστάρει 10αρια 7αρια η 8αρια δεν το καταλαβαίνω. Ότι έχετε την αλανθαστη αποψαρα σας το καταλάβαμε, συζήτηση χωρίς ειρωνεία και εξυπνακισμους δεν μπορεί να γίνει? Μιλάμε για σχόλια που αν είχατε κοχονες να τα πείτε εκτός του μικρού σας μόνιτορ, θα μαζεύατε το σβέρκο σας από την καρπαζια 2
leonidascaptain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αφήνεις ένα ικανό χρονικό διάστημα στην αρχή, για τα XP ήταν το SP2, για τα 7 το SP1, για τα 10 η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση 1511 και μετά ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ. Αν ακούγαμε όλους αυτούς που γκρινιάζουν για ΚΑΘΕ νέα έκδοση, θα ήμασταν ακόμη στα Win 3.1!
alexisnik19911 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 φίλε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. το ίδιο λέει και η γιαγιά μου φίλε. τσακαλι ειναι η γιαγια σου πες της.
AlexKane Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 H Microsoft έχει το μαχαίρι έχει και την πίττα και την κόβει όπως θέλει και κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό.... Όχι απαραίτητα.
Tableto Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Έχω δύο μηχανές , η μία τρέχει 7 και η άλλη 10 , και τα δύο πάνε σφαίρα , τα 7 έχουν μια απλότητα , τα 10 νομίζω είναι πολύ καλύτερα και θα βελτιωθούν κι'άλλο , ταιριάζουν στην εποχή μας και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε , μου άρεσαν πιο πολύ και από mac os
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα