tsalin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δεν το συζηταμε για περιπτωσεις που οντως υπαρχει προβλημα. Και εγω εχω δει dell laptops πχ που απλως δεν χωνευουν τα 10ρια και αναγκαστηκα να κανω rollback. Η αλλες περιπτωσεις ασυμβατοτητας που δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν. Ποιό Dell ακριβώς δεν χωνεύει τα 10άρια και τι χρονολογίας είναι??? Και τι εννοείς δεν χωνεύει τα 10άρια?? Έκανες καθαρή εγκατάσταση ή upgrade? Να ξέρουμε τι λέμε, γιατί -χωρίς παρεξήγηση- αν εσύ εχεις δει Dell που δεν χωνεύουν τα 10άρια, εγώ μπορώ να σου πω για κάτι άλλο που έχει δυσανεξία στα 7άρια, 8άρια... 40άρια και πάει λέγοντας...
stam28 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Οτι τωρα εσεις με τα αρνητικα σχολια βρηκατε τοσο ασχημα τα win 10 που μεινατε στα 7 ..
Lied Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 για να παραθεσω και εγω ένα πρόβλημα των 10.... Από αναβαθμιση από 8.1 σε 10 ΟΛΑ τα games σερνοντουσαν με ελαχιστα καρε (από 2-3 εως 15-20). Τα δοκιμασα ΟΛΑ , drivers directX και ότι άλλο διαβασα στο internet αλλα τιποτα, μεχρι που ξαναεκανα install τα 8.1. Και αυτό το πρόβλημα από ότι διαβασα το εχουν ΠΟΛΛΟΙ!!!!! Η καρτα σου ανεβαζε τα clocks κανονικα ή μενει στο powersave? Τι GPU εχεις;
tsalin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 @tz_aristotelis Πάντως είναι πιο λογικό αντι να γυρίσεις στα 8.1 να δοκίμαζες μία καθαρή εγκατάσταση στα W10....
Bspus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ποιό Dell ακριβώς δεν χωνεύει τα 10άρια και τι χρονολογίας είναι??? Και τι εννοείς δεν χωνεύει τα 10άρια?? Έκανες καθαρή εγκατάσταση ή upgrade? Να ξέρουμε τι λέμε, γιατί -χωρίς παρεξήγηση- αν εσύ εχεις δει Dell που δεν χωνεύουν τα 10άρια, εγώ μπορώ να σου πω για κάτι άλλο που έχει δυσανεξία στα 7άρια, 8άρια... 40άρια και πάει λέγοντας... Δεν καταλαβαινω προς τι η ειρωνεια. Ποιο dell ηταν δεν θυμαμαι γιατι δεν ηταν δικο μου. Ολα inspiron κατι ειναι. Ειχε windows 7 αρχικα οποτε θα εχει τα χρονακια του. Συγκεκριμενα ειχα το πολυ συνηθισμενο windows explorer crash http://forums.windowscentral.com/dell/394809-win-7-10-upgrade-dell-inspiron-explorer-crashes-few-seconds-after-login-what-can-i-do.html Το οποιο δεν καταφερα να λυσω παρα τα διαφορα γιατροσοφια που προτεινανε στα forums. Και μονο που ειπα για rollback θα επρεπε να καταλαβεις οτι μιλαμε για upgrade το οποιο btw δεν εκανα εγω. Μου το φεραν γιατι μετα την αναβαθμιση που κανανε δεν μπορουσαν να λειτουργησουν χωρις να κανει crash-restart ο windows explorer καθε 5-6 δευτερα. Δεν εκανα καθαρη εγκατασταση πρωτον γιατι διαβαζοντας ειδα οτι δεν θα ελυνε σιγουρα το προβλημα και δευτερον γιατι ο κατοχος ηταν ικανοποιημενος με ενα απλο rollback και εν ειχα καμια ορεξη να ψαχνω προσωπικα αρχεια και προγραμματα Επισης, αν και παλιο http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/dell-and-hp-tech-support-warns-against-upgrading-to-windows-10-1308362 Προβληματα γενικως υπαρχουν. Πιστευω τα πιο πολλα θα εχουν λυθει αλλα καποια μαλλον παραμενουν
dinko Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 τσακαλι ειναι η γιαγια σου πες της. επειδή εσύ είσαι τσακάλι με τα Windows 7 άρα κι αυτή είναι τσακάλι ε; τέλειο πως δεν το είχα σκεφτεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα