Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες γιατί χαλάτε το μελάνι(πληκτρολόγιο) σας άσκοπα;

Το λογισμικό έχει ήδη ξεκινήσει την πορεία του και έχει πολλά να δείξει ακόμα.

Τα Win7 νομίζω όλοι ξέρουμε ποσό καλά είναι.

Θυμάμαι με τα Vista-XP γινόταν το ίδιο..

Ό,τι βολεύει τον καθένα.Προσωπικά αν κάποιος γυρίσει και μου πει "κάνω μια χαρά την δουλεια μου με τα Win 3.1", δεν θα τον παρεξηγήσω.

Είναι λογισμικό και ειναι για να μας εξ-υπηρετεί και όχι κάποια θεότητα χάριν της οποίας θα τσακωνόμαστε.

• Like 6
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο το να αφαιρεσει προ διαθεσης λειτουργικου τα αχρηστα, μας δινει εργαλείο. Ευγνωμοσυνη.

Η πιο απεχθης επιχειριση λογισμικού (hardware δε συζητω, με ενα καλο Surface και πλαστικα παιχνιδια WindowsPhone δεν υφισταται) στον πλανήτη. Ο,τι δινει πλεον ειναι απο λιγο εως προβληματικο (Windows, Windows mobile, Office, Outlook)

Δημοσ.

Απο μια εταιρεια τρισεκατομυριου ισως να περιμενες κατι καλυτερο....

Λεμε τωρα.... 

• Super Moderators
Δημοσ.

Πόσα ψάρια έχει το topic που δεν ξέρουν τον Federer? :D

Καιρός όμως αυτό το αστείο να κοπεί σιγά-σιγά. Εντάξει, μία, δύο, πέντε, δέκα. 

Το αστείο πάλιωσε. 

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι εδω και 28 χρονια προγραματιστης σε εταιρια που φτιαχνουμε προγραματα για μεγαλους οργανισμους.Εδω κ 6 μηνες βαλαμε σε καποια μηχανακια τα 10ρια.

7ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 7ΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

μου αρεσει αυτο το OS που βρηκε και απηχηση σε companion devices και υπάρχουν θιασώτες του, εναντι στο android.  Ειναι ασυληπτη η αναξιοπιστια σε ενα καθαρο συστημα, χωρις παρεμβάσεις. Ενα σωρο processes που κανουν hijack τον επεξεργαστη. Αναιτια crashes, freezes....

Ok ok... οχι σε μεγαλη συχνότητα ή μεγάλο αντικτυπο... αλλά σε ενα microsoft designed machine με ξεπερνα. Και με δημοφιλεστατο και μονο s/w. Προσπαθω να θυμηθω ποσες φορες μου κολλησε το android τοσα χρονια τώρα... 

Το μονο θετικό στα Win10, ειναι οτι μπορείς να τα κάνεις με μια σχετική ευκολια reset. Κατα τα αλλα, έχω αρχίσει να αναπολώ τα Win7 και πρεπει να εξετάσω αν μπορώ να τα βάλω σε win10 machine με touchscreen κλπ κλπ...

οτι θέλεις λες τα εχεις περασμένα καπου, τα δουλεύεις? πως τα έβγαλες αυτα τα συμπεράσματα... τα εχω απο την πρώτη πρώτη version και αν εξαιρέσω κανα 2 build ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, για να μην πω για την συνεργασία με το κινητό w10 mobil... κάθε build ακόμα πλουσιότερο... 

Γιατι διαβάζω απόψεις απο ανθρώπους που ουτε τα εχουν δουλέψει, ισως να τα εχουν δει σε καποιο laptop απο φίλο και λένε το μακρύ και το κοντό τους. 

(Ναι ξέρω τώρα θα μου πεις οτι τα εχει εγκαταστήσει κάπου και τα βρήκες μάπα κ.τ.λ. .....) 

Δημοσ.

Ειμαι εδω και 28 χρονια προγραματιστης σε εταιρια που φτιαχνουμε προγραματα για μεγαλους οργανισμους.Εδω κ 6 μηνες βαλαμε σε καποια μηχανακια τα 10ρια.

ποια εταιρία και ποιους οργανισμούς? Γιατι εγω βλέπω μεγάλες εταιρίες να εχουν εγκατεστημένα τα 10αρια ...

• Like 2
Δημοσ.

Προγραμματιστής και δουλεύεις windows;

Δεν πείθεις...​

Δημοσ.

μου αρεσει αυτο το OS που βρηκε και απηχηση σε companion devices και υπάρχουν θιασώτες του, εναντι στο android.  Ειναι ασυληπτη η αναξιοπιστια σε ενα καθαρο συστημα, χωρις παρεμβάσεις. Ενα σωρο processes που κανουν hijack τον επεξεργαστη. Αναιτια crashes, freezes....

Ok ok... οχι σε μεγαλη συχνότητα ή μεγάλο αντικτυπο... αλλά σε ενα microsoft designed machine με ξεπερνα. Και με δημοφιλεστατο και μονο s/w. Προσπαθω να θυμηθω ποσες φορες μου κολλησε το android τοσα χρονια τώρα... 

Το μονο θετικό στα Win10, ειναι οτι μπορείς να τα κάνεις με μια σχετική ευκολια reset. Κατα τα αλλα, έχω αρχίσει να αναπολώ τα Win7 και πρεπει να εξετάσω αν μπορώ να τα βάλω σε win10 machine με touchscreen κλπ κλπ...

Το μοναδικό πρόβλημα που έβγαλε κάποιο Microsoft Designed (βλέπε Surface Book, το αντίστοιχο Android που δεν σου έχει βγάλει θέμα αναζητείται), ήταν στην διαχείρηση της μπαταρίας που λύθηκε με update. Κανένα άλλο. Τι να πεί δηλαδή η Apple που μπρίκαρε όλα τα iPad Pro? Καλά για την Google να μην μιλήσουμε. Μας βγαίνουν τα μάτια σε tablet 10.1 για να φτιάξουμε ένα Excel. Επίσης, να μη μιλήσουμε για το bloatware που δεν αφαιρείται απο την Google (ουπς, κάτι σχετικό με το άρθρο), και μαθαίνεις να ζείς με αυτό είτε το θες είτε όχι. Α! και να πούμε επίσης και για τις μηδενικές αναβαθμίσεις στα tablet (αν και με mobile λειτουργικό) αφήνοντας σε ακάλυπτο σε διάφορα trojans του store. Όσο για τα crushes και τα freeze μάλλον δεν ξέρεις να κάνεις μια σωστή εγκατάσταση και να αφιερώσεις λίγο χρόνο. Αφιέρωσε λίγα χρήματα και δώστο σε κανέναν που ξέρει να στα κάνει γιατί εσύ μάλλον δεν.

• Like 1
Δημοσ.

Μερικοι μπερδευουν την μεταβαση απο vista σε 7 με την μεταβαση απο 7 σε 10. Ημουν και ειμαι λατρης των 7 και θα δουλεψα πολλα χρονια, εγκαθιστοντας τα για απειρα συστηματα οπως επισης και διορθωνοντας πολλα κολληματα τους κτλ. Τα 10 εκτος των "υπηρεσιων παρακολουθησης" που εχουν, ειναι σαν τα 7 αλλα πολυ πιο ελαφρια. Δεν μου δημιουργησαν ποτε προβλημα σε clean install.

μια από τα ίδια , τρέχουν νεράκι . δεν με έχει κολλήσει ποτέ τίποτα ότι βάζω το τρέχει 

• Like 2
Δημοσ.

Προγραμματιστής και δουλεύεις windows;

Δεν πείθεις...​

Τι νομιζεις οτι δουλευουν οι περισσοτεροι δηλαδη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...