DYEL Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Λοιπον πριν κατι μηνες μου ειχε σπασει το πλαστικο στο φρενο και μεναν τα φωτα αναμενα πισω,αλλα το εφτιαξα αυτο. Τωρα ενα στα αριστερα μενει αναμενο ενω στα δεξια οχι. δεν εχω ιδεα τι κανουν αυτα τα φωτα καθως δεν αναβουν οταν παταω φρενω ουτε οταν αναβω φωτα θεσεως. Ειναι πολυ πολυ "χαλαρο" το φως που βγαζουν που ακομα και το βραδυ ειχα δυσκολια να καταλαβω αν ηταν αναμενο,το αριστερο ειχε διαφορα με το δεξι αρα ηταν αναμενο υποθέτω. Επισης στην φωτο αυτα τα δυο διπλα που φαίνονται αναμενα τι ειναι? σε μενα που το βραδυ εβγαλα φωτο απο το φλας φαινονται αναμενα στην φωτογραφια ενω στην πραγματικοτητα δεν ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Προφανώς κάτι έκανες λάθος στις συνδέσεις, να υποθεσω ότι αυτά που ανάβουν δίπλα στα βέλη είναι τα ομίχλης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σε συνεργείο πήγα,και βαλανε αυτό το πλαστικό στο φρένο τίποτα άλλο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 σε ιαπωνικό μοντέλο "αλμέρα" pulsar n15,τα εσωτερικά & εξωτερικά φανάρια ανάβουν και τα 4. σε ευρωπαικό μοντέλο,δεν ανάβουν και τα 4,παρά μόνο τα εξωτερικά(φτερού) τα μέσα φανάρια(πορτ μπαγκάζ) το αριστερό έχει την λάμπα ομίχλης(το δεξί είναι κενό εσωτερικά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Άρα η λάμπα ομίχλης είναι αναμμένη? Έτσι πρέπει να είναι? Όπως είπα ίσα ίσα που φαίνεται απλά δεν θέλω να μείνω από μπαταρία. Almera n15 1997 έχω όχι pulsar,αλλά πιστεύω είναι το ίδιο σε αυτό το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Άρα η λάμπα ομίχλης είναι αναμμένη? Έτσι πρέπει να είναι? Όπως είπα ίσα ίσα που φαίνεται απλά δεν θέλω να μείνω από μπαταρία. Almera n15 1997 έχω όχι pulsar,αλλά πιστεύω είναι το ίδιο σε αυτό το θέμα εσωτερικά ο μοχλός αριστερά (στο τιμόνι) μήπως είναι ενεργοποιημένος στο On για το ομίχλης;; ίσως και να έχει κάπου βραχυκύκλωμα..το πολύ-πολύ βγάλε την λάμπα *almera ν15(ευρώπη) pulsar n15(αυστραλία-ιαπωνία-κύπρος κλπ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δυο ρυθμισεις εχει αυτος ο μοχλος και ειναι στο off. δεν ξερω που ακριβως ειναι για την ομιχλη. αναμμενο δεν φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αυτό είναι ανακλαστικό στο φανάρι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Τα τερμα μικρα άκρη παραλληλογραμμάκια είναι ανακλαστικά...δεν αναβει λάμπα απλά όταν ρίχνεις φως επάνω φεγγίζουν (γι αυτό του έριξες φλας επανω και φαινονται έτσι) σαν αυτά που εχουν κάτω στους δρομους ή σε πινακίδες.Από κει είσαι οκ δεν είναι προβλημα αυτό. Στο αριστερό που λες κανονικά μπαίνει λάμπα ομίχλης και αναβει απ τον μοχλό στο τιμόνι.Αν λειτουργεί κανονικά το φως θα έπρεπε να είναι έντονο.Τώρα απ την φώτο που έβγαλες δεν φαινεται να είναι αναμμένη λάμπα μέσα απλά "φεγγίζει" πιο πολύ γιατί εκεί είναι το κενό που μπαινει η λάμπα.Για να είσαι σίγουρος ή θα πας σε απόλυτο σκοτάδι για να εξακριβώσεις αν αναβει κάτι ή το πιο εύκολο να βγάλεις το φανάρι και να τσεκάρεις λαμπα ή βραχυκύκλωμα. Επίσης με φώτα ανοιχτά (πορείας) γύρνα τον μοχλό στο on και κατεβα δες πίσω αν αναβει έντονα το αριστερο ομίχλης που δειχνεις. Πάντως εμένα δεν μου φαίνεται κάτι αναμμένο ...το φλας μάλλον περνάει απ τα πλάγια και αντικατοπτρίζει το φως και σου φαίνεται για αναμμενο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 το πιο εύκολο να βγάλεις το φανάρι και να τσεκάρεις λαμπα ή βραχυκύκλωμα. Αυτό. Κάντο και θα σου λυθεί η απορία αμέσως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Βγάλε τον πόλο της μπαταρίας και δες αν αλλάζει κάτι. Ή στείλε κάποιον μπροστά να ακουμπάει τον πόλο για λίγο και εσύ βλέπε το φως, αν ανάβει θα το καταλάβεις.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. εβγαλα εναν πώλο απο την μπαταρια και παρεμεινε ετσι οποτε δεν τρεχει τιποτα. αν μου πειτε και που βρίσκεται ο διακοπτης για τα φωτα ομιχλης ακομα καλυτερα ο μοχλος για τα φωτα εχει 2 ρυθμισεις (στο τερμα του μοχλου που ειναι σαν δαχτυλίδι στην ακρη) για φωτα θεσεως,και για φωτα διασταυρωσεως/πορειας (τα οποια ρυθμιζονται οταν κουνας ολο τον μοχλο μπροστα ή στην μεση.) δεν υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση απο οσο ξερω. καπως ετσι ειναι στα αριστερα του τιμονιου,αλλα το 0,1,2,3 βρισκεται στα δεξια που ειναι αυτο το κουμπι,και εκει που ειναι το 0,1,2,3 σε μενα εχει ενα πρασινο κουμπι που παει πανω ή κατω. μηπως αυτα εχουν καποια σχεση? δεν εχω το manual του αυτοκινητου,αλλιως θα ευρισκα ολες αυτες τις πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 όχι δεν είναι αυτά..αυτό είναι που βρίσκεται στην "κολώνα" του τιμονιού,απο εκεί ανάβει το πίσω φανάρι ομίχλης. ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. εβγαλα εναν πώλο απο την μπαταρια και παρεμεινε ετσι οποτε δεν τρεχει τιποτα. αν μου πειτε και που βρίσκεται ο διακοπτης για τα φωτα ομιχλης ακομα καλυτερα ο μοχλος για τα φωτα εχει 2 ρυθμισεις (στο τερμα του μοχλου που ειναι σαν δαχτυλίδι στην ακρη) για φωτα θεσεως,και για φωτα διασταυρωσεως/πορειας (τα οποια ρυθμιζονται οταν κουνας ολο τον μοχλο μπροστα ή στην μεση.) δεν υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση απο οσο ξερω. καπως ετσι ειναι στα αριστερα του τιμονιου,αλλα το 0,1,2,3 βρισκεται στα δεξια που ειναι αυτο το κουμπι,και εκει που ειναι το 0,1,2,3 σε μενα εχει ενα πρασινο κουμπι που παει πανω ή κατω. μηπως αυτα εχουν καποια σχεση? δεν εχω το manual του αυτοκινητου,αλλιως θα ευρισκα ολες αυτες τις πληροφοριες. ^^^πάνω αριστερά(ρύθμιση ύψος φώτα)πάνω δεξιά(εμπρός προβολάκι on/off)κάτω μέση(ρύθμιση καθρεφτών δεξί-αριστερά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Επειδή εκεί βρίσκεται το φως ομίχλης, και υπάρχει το κενάκι- θέση με τον καθρέφτη, με το που πέσει το παραμικρό φως, κάνει αντανάκλαση...μάλλον αυτό σε μπερδεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα