azizmaiden Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλησπερα να ρωτησω τi γνωμη εχετε απο την εμπειρια σας για τα τροφοδοτικα bitmore?
SPANK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλύτερα να μην πας σε no name τροφοδοτικό οπως αυτο , σίγουρα με τα ίδια χρήματα ( δεν ξέρω ποσα διαθέτεις και τι θέλεις να πάρεις ) ή λιγο παραπάνω μπορεις να πάρεις κατι επώνημο για να ειναι σίγουρο και το σύστημα σου 1
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλησπερα να ρωτησω τi γνωμη εχετε απο την εμπειρια σας για τα τροφοδοτικα bitmore? Κανεις μας δεν εχει εμπειρια(ή πραγματικα ελαχιστοι)απο τροφοδοτικα οπως το παραπανω.Αν θες πραγματικα να σε βοηθησουμε μας αναφερεις απο τι αποτελειται ο υπολογιστης(επεξεργαστης,καρτα γραφικων κυριως)και τα χρηματα που διαθετεις για τροφοδοτικο. 2
coolerman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλησπερα να ρωτησω τi γνωμη εχετε απο την εμπειρια σας για τα τροφοδοτικα bitmore? δεν υπάρχουν καν στην σελίδα με την λίστα τροφοδοτικών,πρέπει να είναι ποιό κάτω και απο turboX-deer κλπ. 1
Mr_Terror Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Νομιζω βγαζει και ταμπλετ αυτη η μαρκα.Με μια λεξη μακρυα.
kataramenos32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Νομιζω βγαζει και ταμπλετ αυτη η μαρκα.Με μια λεξη μακρυα. Ναι βγαζει. Οπως ειπε και ο coolerman ειναι ανετα πιο σαπια και απο τουβλο Χ
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 είναι τυπικό φθηνό κινέζικο σαν το deer , turbox etc που το φέρνει η ινφοκουεστ νομίζω. εξαρτάται από το μηχάνημα σου , εγώ έχω συναντήσει φθηνά τροφοδοτικά σε pc 5ετιας και δεν έχουν πρόβλημα. Αν φτιάχνεις σοβαρό μηχάνημα , καλύτερα να πας σε επώνυμο 80+ γιατί το τροφοδοτικό είναι ο πρώτος κρίκος της αλυσίδας στην κεντρική μονάδα 1
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπερα να ρωτησω τi γνωμη εχετε απο την εμπειρια σας για τα τροφοδοτικα bitmore Οποτε μας κανεις την τιμη να απαντησεις στο δικο σου θεμα πες μας αλλιως δεν εχει νοημα η οποια κουβεντα.
azizmaiden Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Οποτε μας κανεις την τιμη να απαντησεις στο δικο σου θεμα πες μας αλλιως δεν εχει νοημα η οποια κουβεντα. η ολη φαση ηταν επειδη μου καικε και εφαγε μαζι του και την μητρικη, αυτος στο service που το πηγα μου προτεινε να μου βαλει αυτο το bitmore φυσικα μπηκα σε υποψιες σε φαση μπορει να ειναι μεταχειρησμενο και εγω δεν το ξερω, και η μαρκα μου ηταν ακυρη τελειως δεν το ειχα ξανακουσει και εριξα ακυρο. Απλα ηθελα να ρωτησω και εδω την γνωμη σας για αυτην την μαρκα μηπως και εγω δεν την ηξερα και σνομπαρα τσαμπα την ολη φαση αλλα αφου μου λετε και εσεις οτι ειναι μουφια οκ επιβεβαιωθηκα.
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 η ολη φαση ηταν επειδη μου καικε και εφαγε μαζι του και την μητρικη, αυτος στο service που το πηγα μου προτεινε να μου βαλει αυτο το bitmore φυσικα μπηκα σε υποψιες σε φαση μπορει να ειναι μεταχειρησμενο και εγω δεν το ξερω, και η μαρκα μου ηταν ακυρη τελειως δεν το ειχα ξανακουσει και εριξα ακυρο. Απλα ηθελα να ρωτησω και εδω την γνωμη σας για αυτην την μαρκα μηπως και εγω δεν την ηξερα και σνομπαρα τσαμπα την ολη φαση αλλα αφου μου λετε και εσεις οτι ειναι μουφια οκ επιβεβαιωθηκα. Ποιο τροφοδοτικο ειχες και καηκε και πηρε και την μητρικη?? Επισης σε ποιου καταστηματος service πηγες και σου προτειναν το Bitmore?? να πεις του κυριου που στο προτεινε(εκτως αν του ειπες οτι διαθετεις πχ μεχρι 20ευρω για τροφοδοτικο)να το βαλει στο δικο του pc το συγκεκριμενο τροφοδοτικο(μην πω καλυτερα που να το εβαζε το τροφοδοτικο αυτο,που κοροιδευουν τον κοσμο..). Μα δεν χρειαζεται να το πουμε εμεις οτι ειναι μουφα. ουτε καν στο eshop ή στο skroutz δεν υπαρχουν τα εν λογω τροφοδοτικα 2
azizmaiden Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ποιο τροφοδοτικο ειχες και καηκε και πηρε και την μητρικη?? Επισης σε ποιου καταστηματος service πηγες και σου προτειναν το Bitmore?? να πεις του κυριου που στο προτεινε(εκτως αν του ειπες οτι διαθετεις πχ μεχρι 20ευρω για τροφοδοτικο)να το βαλει στο δικο του pc το συγκεκριμενο τροφοδοτικο(μην πω καλυτερα που να το εβαζε το τροφοδοτικο αυτο,που κοροιδευουν τον κοσμο..). Μα δεν χρειαζεται να το πουμε εμεις οτι ειναι μουφα. ουτε καν στο eshop ή στο skroutz δεν υπαρχουν τα εν λογω τροφοδοτικα ειχα ενα chieftec semi modular 750W κρατησε 6.5 χρονια.Οχι δεν του ειπα ποσο που διαθετω για τροφοδοτικο αυτος απο μονος του μου λεει αν θες να το αγορασεις απο μενα ειναι ενα bitmore 750W στα 50e και σταντε θα το ειχε για τις δοκιμες στο εργαστηριο προφανως για κοτσο με περιμενε
vdeseris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ποιο τροφοδοτικο ειχες και καηκε και πηρε και την μητρικη?? Επισης σε ποιου καταστηματος service πηγες και σου προτειναν το Bitmore?? να πεις του κυριου που στο προτεινε(εκτως αν του ειπες οτι διαθετεις πχ μεχρι 20ευρω για τροφοδοτικο)να το βαλει στο δικο του pc το συγκεκριμενο τροφοδοτικο(μην πω καλυτερα που να το εβαζε το τροφοδοτικο αυτο,που κοροιδευουν τον κοσμο..). Μα δεν χρειαζεται να το πουμε εμεις οτι ειναι μουφα. ουτε καν στο eshop ή στο skroutz δεν υπαρχουν τα εν λογω τροφοδοτικα Καλά υπάρχουν αλλά όπως σωστά είπαν τα παιδιά μακριά!
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εγραψα σκετο Bitmore και δεν τα εμφανιζε,θελει να γραψεις συγκεκριμενα διπλα και τροφοδοτικο αλλα τεσπα το ιδιο κανει. Στα χρηματα που ζητανε υπαρχουν επωνυμα Thermaltake,Evga,Be quiet και παει λεγοντας. Ουτε βεβαια και το Chieftec ηταν οτι το καλυτερο ειδικα για να το κραταγες τοσο πολυ αλλα τεσπα τουλαχιστον ηταν λιγο πιο αξιοπιστα απο τα no name τροφοδοτικα.
azizmaiden Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 αυτες τις μερες θα αγορασω νεο τροφοδοτικο μαζι με νεα καρτα γραφικων θα κανω νεο thread να παρω και την γνωμη σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα