Me_My_Self_And_I Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Παιδες εχω φαει ενα κολημα και εχω σπαστει :? Εχω κολησει στην αρχη (Get off the pillar of Autumn) στο σημειο με της σωσιβιες λεμβους. Φτανω σε αυτο το σημειο, κλεινει πισω η πορτα ασφαλειας και στο HUD μου δειχνει (και μου λεει και το bot) να παω προς μια πορτα. Παω στην πορτα, ανοιγει. Μπαινω στο διαδρομακι (μου λεει στο HUD να ανοιξω και το φακο) και φτανω σε αδιεξοδο. :evil: Τι διαολο γινεται; (Εχω και ενα screenshoot αλλα δεν ξερω να το βαλω για να καταλαβετε καλητερα :oops: ) καθε βοηθεια ευπροσδεκτη :roll:
betugias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 http://www.gamefaqs.com vres walkthought. To exo termatisi alla den thimame na sou po..prepi na exeis faei ena apo auta ta klasika ilithia kolimata sta pio gelia simia
Sam235 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 To shmeio auto den einai ENAS diadromos. Einai sthn pragmatikotita enas mikros labirint8os. 8a prepei na exeis anameno to fako gia na blepeis kalitera kai me ligo psa3imo 8a breis to sosto diadromo.... Sam.
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Ναι! Ηταν το πιο ηλιθιο κολημα που εχω φαει σε παιχνιδι. thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.