batstroke Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ειχα παλαιοτερα τον προκατοχο του, το G3, ειχα μεινει ικανοποιημενος γενικα αλλα οχι απο την μπαταρια του. Το εχω δει το V10 αλλα κατι με χαλαει στην εμφανιση οποτε το απορριπτω. Τεινω ως προς το S6 που ειπε και ο φιλος απο πανω, λογω και της εγγυησης φυσικα που ειναι σχεδον 2 χρονακια ακομα.. Σε marshmallow εισαι τωρα, οντως εχει σημαντικη βελτιωση; Προσωπικα για μενα και τα 32 μου φαινονται αρκετα, αν και υπαρχουν τροποι οπως λες.. Εχει υποστηριξη otg, σωστα; Και κατι ακομα.. Η καμερα που εξεχει τοσο πολυ, με θηκη καλυπτεται; Δλδ μπορεις να αποφυγεις τυχον γρατζουνιες με θηκη ή και παλι εξεχει; Επειδη ειχα παρει το S6 απο skroutz,το μοντελο ειναι της Ελβετιας και ακομα αναβαθμιση σε marshmallow δεν εχω δει.Σε forums που διαβασα λενε οτι υπαρχει σημαντικη βελτιωση της ζωης της μπαταριας και δεν τελειωνει τοσο γρηγορα οσο σε lollipop που εχω εγω.Ναι otg support υπαρχει.Εξαρταται αναλογα ποια θηκη θα παρεις.Αυτες με τη ζελατινη οχι δεν τη καλυπτουν την καμερα οποτε θελει προσοχη οταν το ακουμπας καπου.Αν παρεις πιο ογκωδης τοτε ναι τη καλυπτει και δεν χρειαζεται να ανησυχεις για γρατζουνιες.Αλλα μην ξεχνας οπως σωστα λεει ο kraken92 ειναι τηλεφωνο του 2015 και αναβαθμισεις με samsung δεν πανε μαζι.Σκεψου οτι κοντευουμε Ιουλιο και ακομα marshmallow εγω προσωπικα δεν εχω δει...Παντως ο,τι και να αποφασισεις σκεψου το πολυ καλα για να μην το μετανιωσεις στο τελος.300 ευρω ειναι αυτα! 1
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Το mi5 απ'ότι φαίνεται αυτή τη στιγμή είναι η συσκευή ναυαρχίδα χωρίς ελαττώματα. Άψογη κάμερα, τέλεια αυτονομία, ποιότητα κατασκευής. Το θέμα είναι δίνεις τόσα χρήματα στο κάθε gearbest/geekbying/vickmall ξερωγω;
kraken92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Το mi5 απ'ότι φαίνεται αυτή τη στιγμή είναι η συσκευή ναυαρχίδα χωρίς ελαττώματα. Άψογη κάμερα, τέλεια αυτονομία, ποιότητα κατασκευής. Το θέμα είναι δίνεις τόσα χρήματα στο κάθε gearbest/geekbying/vickmall ξερωγω; Τι εννοείς;
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εννοώ ότι μου φαίνονται πολλά για συσκευή χωρίς εγγύηση στην Ελλάδα, που θα κάνει ένα μήνα να έρθει και άλλους δύο μήνες να πάει και να έρθει σε περίπτωση βλάβης. Γι'αυτό ο κόσμος προτιμά κινέζικα έως 200 ευρώ συνήθως.
dimkalogiros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Το θέμα είναι δίνεις τόσα χρήματα στο κάθε gearbest/geekbying/vickmall ξερωγω; Δε διαφωνώ φίλε μου, είναι πολλά ναι αλλά παίρνεις κάτι αξιόλογο. Δε θα επιλέξω κανένα από αυτά, θα το πάρω από Ευρωπαϊκή αποθήκη οπότε κομπλέ. Τώρα σε περίπτωση βλάβης, τι να πω, αν είμαι άτυχος και πάθει κάτι θα το υποστώ.. Πάντως το MX4 που έχω είναι σκυλί δεν έχει πάθει τίποτα τόσο καιρό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα