Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια με το MX4 σκέφτομαι για κάτι καινούριο, έτσι για αλλαγή και να φορτώσω το Meizu στη μάνα μου! :-P

Σκέφτηκα πάλι για Meizu (συγκεκριμένα το Pro 5) γιατί έμεινα πολύ ικανοποιημένος σε όλα τα θέματα, αλλά από την άλλη ξεπερνάει το Budget που έχω 320~340 ευρω. Αν δε βρω κάτι θα επιλέξω πάλι αυτό, αναγκαστικα..

Είμαι ανάμεσα σε Mi5, Mate S και LG G4 (το έχω ερωτευτεί από πέρυσι αλλά έχω ακούσει πολλά αρνητικά). Υπάρχει και η περίπτωση να βρω S6 2 μηνών από έναν φίλο.

Τι θα μου προτείνατε εσείς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα, το g4 ειναι τρομερο κινητο για τα λεφτα του, αν εξαιρεσεις τα προβληματα που εμφανιζει σε ορισμενους και ισως την αυτονομια μπαταριας. Το s6 ειναι μια πιο solid επιλογη αλλα εκει δεν εχεις επεκταση μνημης.

Τελευταια πεφτει η τιμη του lg v10 που ειναι ενα καλυτερο g4 χωρις bootloop. Αν περιμενεις λιγο, η αν μπορεις να διαθεσεις τωρα τα χρηματα χτυπα αυτο. Τωρα νομιζω βρισκεται στα 370.

Επεξ/σία από technology_guy
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδη εχω S6 θα σου το προτεινα λογω της καταπληκτικης του καμερας και την ταχυτηχα αποκρισης της cpu&ram.Εχει ενα σημαντικο θεμα με την γρηγορη εξαντληση της μπαταριας σε lollipop,αλλα αμα εχει marshmallow εκει υπαρχει σημαντικη βελτιωση στη διαρκεια ζωης της.Οσο για την επεκταση μνημης που ειπε ο παραπανω χρηστης,δεν υπαρχει δυνατοτητα προσθηκης sd καρτας αλλα υπαρχουν ενα σωρο cloud storage apps για να ανεβαζεις τα αρχεια σου εκει.

Δημοσ.

Κοιτα, το g4 ειναι τρομερο κινητο για τα λεφτα του, αν εξαιρεσεις τα προβληματα που εμφανιζει σε ορισμενους και ισως την αυτονομια μπαταριας. Το s6 ειναι μια πιο solid επιλογη αλλα εκει δεν εχεις επεκταση μνημης.

Τελευταια πεφτει η τιμη του lg v10 που ειναι ενα καλυτερο g4 χωρις bootloop. Αν περιμενεις λιγο, η αν μπορεις να διαθεσεις τωρα τα χρηματα χτυπα αυτο. Τωρα νομιζω βρισκεται στα 370.

Ειχα παλαιοτερα τον προκατοχο του, το G3, ειχα μεινει ικανοποιημενος γενικα αλλα οχι απο την μπαταρια του. Το εχω δει το V10 αλλα κατι με χαλαει στην εμφανιση οποτε το απορριπτω. Τεινω ως προς το S6 που ειπε και ο φιλος απο πανω, λογω και της εγγυησης φυσικα που ειναι σχεδον 2 χρονακια ακομα..

Επειδη εχω S6 θα σου το προτεινα λογω της καταπληκτικης του καμερας και την ταχυτηχα αποκρισης της cpu&ram.Εχει ενα σημαντικο θεμα με την γρηγορη εξαντληση της μπαταριας σε lollipop,αλλα αμα εχει marshmallow εκει υπαρχει σημαντικη βελτιωση στη διαρκεια ζωης της.Οσο για την επεκταση μνημης που ειπε ο παραπανω χρηστης,δεν υπαρχει δυνατοτητα προσθηκης sd καρτας αλλα υπαρχουν ενα σωρο cloud storage apps για να ανεβαζεις τα αρχεια σου εκει.

Σε marshmallow εισαι τωρα, οντως εχει σημαντικη βελτιωση; Προσωπικα για μενα και τα 32 μου φαινονται αρκετα, αν και υπαρχουν τροποι οπως λες.. Εχει υποστηριξη otg, σωστα; Και κατι ακομα.. Η καμερα που εξεχει τοσο πολυ, με θηκη καλυπτεται; Δλδ μπορεις να αποφυγεις τυχον γρατζουνιες με θηκη ή και παλι εξεχει; 

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα ίσως Moto X style. Τέλειο δεν είναι αλλά κάνεις τη δουλειά σου.

Προσωπικά δε μπορώ να βρω κατι να με ικανοποιεί σε αυτα τα χρήματα. 

• Like 2
Δημοσ.

Έχω αποκλείσει το Mi5 που έλεγα στην αρχή αλλά σκέφτομαι ακόμα το Pro 5. Καλό δε λέω, αλλά εμφανισιακά με χαλάει,είναι σα να βλέπω το moto g ξανά..

Πρέπει να ανέβω budget για κάνα op3 αλλά θέλει χρόνο και υπομονή.

Οπότε είμαι σε S6 και Pro 5.

Τι προτείνεις από αυτά;

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να περιμένεις για op3 και να μη πας στο s6. Όταν σου δίνεται κινητό με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε τέτοια τιμή δεν το προσπερνας έτσι. Στο s6 ότι και να γίνει από θέμα λογισμικού πάντα θα ισχύει η λάθος αναλογία ανάλυσης-μπαταρίας. Επίσης κοστίζει + 30 ευρώ απ'ότι το s6 που σου προσφέρει περσινα χαρακτηριστικά.

Το mi5 γιατί το απέρριψες;

Δημοσ.

Το xiaomi redmi note 3 το σκέφτηκες; 

πολύ καλή συσκευή σε πολύ καλή τιμή.

Αν δε σε ενδιαφέρει το NFC, καλή κάμερα και δεν έχεις πρόβλημα με miui είναι καλή επιλογή

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να περιμένεις για op3 και να μη πας στο s6. Όταν σου δίνεται κινητό με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε τέτοια τιμή δεν το προσπερνας έτσι. Στο s6 ότι και να γίνει από θέμα λογισμικού πάντα θα ισχύει η λάθος αναλογία ανάλυσης-μπαταρίας. Επίσης κοστίζει + 30 ευρώ απ'ότι το s6 που σου προσφέρει περσινα χαρακτηριστικά.

Το mi5 γιατί το απέρριψες;

Το S6 αν το πάρω, θα το πάρω από φίλο στα 300 οπότε δεν ανεβαίνω σε τιμή. Σκέφτηκα να περιμένω για op3 ή ακόμα καλύτερα για G5 αλλά αφενός ανεβαίνω πολύ σε χρήματα και αφετέρου το op3 ανησυχώ λίγο από θέμα εγγύησης.

Όσο για το Mi5 ψηνόμουν αρκετά αλλά με κράτησε πίσω το γεγονός ότι πρέπει να πάρω το 64αρι (λόγω επεξεργαστή) αλλά και το ότι είναι τόσο ελαφρύ και "σπαει" εύκολα.. Είναι πολλά τα 400 για τέτοιο τηλέφωνο. :/

Το xiaomi redmi note 3 το σκέφτηκες; 

πολύ καλή συσκευή σε πολύ καλή τιμή.

Αν δε σε ενδιαφέρει το NFC, καλή κάμερα και δεν έχεις πρόβλημα με miui είναι καλή επιλογή

Πολύ όμορφο τηλέφωνο με δυνατά specs και σε τρομερή τιμή. Εντυπωσιασμένος από τα 4000mah της μπαταριας. Μετά το MX4 δυστυχώς δε μπορώ να πάω σε κατώτερη κάμερα. Ευχαριστώ πάντως! :)

Δημοσ.

Είχα δει πριν λίγο καιρό στην ελληνική σελίδα του Coolicοοl στο facebook, που λέγανε για το κινητό μου, το Xiaomi Note Pro, που το έδινε το κατάστημα στα 290€. Το κινητό επειδή το έχω είναι πολύ καλό, εάν θέλεις να έχεις και ακόμα μία ενναλακτική πρόταση.

• Like 1
Δημοσ.

Το S6 αν το πάρω, θα το πάρω από φίλο στα 300 οπότε δεν ανεβαίνω σε τιμή. Σκέφτηκα να περιμένω για op3 ή ακόμα καλύτερα για G5 αλλά αφενός ανεβαίνω πολύ σε χρήματα και αφετέρου το op3 ανησυχώ λίγο από θέμα εγγύησης.

Όσο για το Mi5 ψηνόμουν αρκετά αλλά με κράτησε πίσω το γεγονός ότι πρέπει να πάρω το 64αρι (λόγω επεξεργαστή) αλλά και το ότι είναι τόσο ελαφρύ και "σπαει" εύκολα.. Είναι πολλά τα 400 για τέτοιο τηλέφωνο. :/

Πολύ όμορφο τηλέφωνο με δυνατά specs και σε τρομερή τιμή. Εντυπωσιασμένος από τα 4000mah της μπαταριας. Μετά το MX4 δυστυχώς δε μπορώ να πάω σε κατώτερη κάμερα. Ευχαριστώ πάντως! :)

Μα και στο s6 στα 32gb θα πας. Επίσης λες ότι θες να πας στα 64GB λόγω χρονισμού δλδ + .2 στοv 820(γελανε και οι πέτρες) ενώ σκέφτεσαι να σκάσεις 300 για κατώτερο επεξεργαστήτου s6. Κάπου τα χεις μπερδέψει πιστεύω. Δικιά σου η απόφαση ομως και σεβαστή αλλά πιστεύω ο λόγος που το απέκλεισες δεν είναι ορθός. Καλά για το ότι δίνεις βάση στα bend τεστ οκ, δικό σου πρόβλημα. Μιας και τα κοιτάς ρίξε μία ματιά:

https://youtu.be/T3F5gRvNJKQ

Δημοσ.

Μα και στο s6 στα 32gb θα πας. Επίσης λες ότι θες να πας στα 64GB λόγω χρονισμού δλδ + .2 στοv 820(γελανε και οι πέτρες) ενώ σκέφτεσαι να σκάσεις 300 για κατώτερο επεξεργαστήτου s6. Κάπου τα χεις μπερδέψει πιστεύω. Δικιά σου η απόφαση ομως και σεβαστή αλλά πιστεύω ο λόγος που το απέκλεισες δεν είναι ορθός. Καλά για το ότι δίνεις βάση στα bend τεστ οκ, δικό σου πρόβλημα. Μιας και τα κοιτάς ρίξε μία ματιά: https://youtu.be/T3F5gRvNJKQ

Δεν έχω θέμα με την χωρητικότητα, παρά μόνο για τον επεξεργαστή. Το ξέρω ότι δε θα έχει τρελη διαφορά αλλά οκ. Ρε φιλε, δε θα πολυπιστευω τα bend γιατί ποτέ δε θα ασκήσει κάποιος τέτοια δύναμη στο τηλέφωνο του, απλά ήταν πολύ εύκολο στο βίντεο στο JerryRigEverything και με σκάλωσε.

Είμαι στο ψάξιμο ακόμη, δεν έχω καταλήξει στο S6 απλά πάω προς τα εκεί.

Για Meizu Pro 5 τι λες;

Δημοσ.

Πολλά απ'αυτα που βλέπουμε σε βίντεο δεν είναι αληθινά. Όπως ειδες στο βίντεο που σου έστειλα ο τύπος δυσκολεύτηκε και τελικά δεν κατάφερε να το κάνει bend. Το κινητό το έχω στα χέρια μου και μόνο της πλάκας ΔΕΝ μπορείς να πεις ότι είναι. Κοσμημα για τα δικά μου γούστα. Άποψη μου αν διαθέτεις έως 300 πας σ'αυτό, αν διαθετεις 400 πας καρφωτός op3. Για μένα όταν υπάρχουν τέτοιες προτάσεις στο τραπέζι δεν σκέφτεσαι καν το s6 και τους λόγους τους ανέφερα πιο πάνω. Αυτα στα λέει ένας που είχε galaxy note 3, έχει λειτουργήσει s6 και κατέχει αυτή τη στιγμή (η κοπέλα μου) ένα s7. Προφανώς το s7 υπερτερεί λίγο στο multitasking(λογικό +1 ραμ και τα διπλάσια χρήματα)αλλά όχι κάτι που να κάνει τεράστια διαφορά. Μιλάμε για διαφορά μιας εφαρμογής που έχει κρατήσει στη μνημη.Επίσης μετα απο πολλές δοκιμές η μπροστινή κάμερα του mi5 είναι κλάσεις ανώτερη απ'του s7. Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω υλικό για να βοηθήσω με αντικειμενικό τρόπο οποίους ενδιαφέρονται. Τέλος για τα βίντεο που βλέπουμε να βγαίνουν με τα vs. speed test, υπάρχει μία λεπτομέρεια που δεν έχει αναφερθεί από κανέναν reviewer. Στα developer option το miui 7 έχει μία επιλογή miui ram optimization όπου σου έχει επιλογές off,low,middle,high. Ανάλογα τι θα επιλέξεις αυτό καθαρίζει τη RAM αντίστοιχα. Αυτή η επιλογή δεν υφίσταται σε κινητά των υπολοίπων εταιριών όπου μπορούμε να υποθέσουμε πως είναι off. Το mi5 αν δεν το πειραξεις έχει την επιλογή του middle και όχι off το οποίο σαφήνεια να κάνεις multitasking μέχρι να μην έχεις απόθεμα μνήμης. Αλλά αυτά δεν βγαίνει κάνεις να τα πει... ;) Οπότε κρατάμε μικρό καλάθι και δεν πιστεύουμε ότι μας σερβίρουν. Για το meizu δεν έχω άποψη, απ'τα χαρακτηριστικά καλό φαίνεται αλλά σγουρά όχι καλύτερο από τα δύο παραπάνω.

Σου επισυνάπτω και μία φωτο από μπαταρία να δεις για τι πράγμα μιλάμε. Κοίτα επίσης και τι υπόλοιπο έχω. Αυτό που βλέπεις αν επιλέξεις 2K ανάλυση και 2550 μπαταρία ξέχνατο.

post-300762-0-79912900-1466521855_thumb.png

Δημοσ.

Πολλά απ'αυτα που βλέπουμε σε βίντεο δεν είναι αληθινά. Όπως ειδες στο βίντεο που σου έστειλα ο τύπος δυσκολεύτηκε και τελικά δεν κατάφερε να το κάνει bend. Το κινητό το έχω στα χέρια μου και μόνο της πλάκας ΔΕΝ μπορείς να πεις ότι είναι. Κοσμημα για τα δικά μου γούστα. Άποψη μου αν διαθέτεις έως 300 πας σ'αυτό, αν διαθετεις 400 πας καρφωτός op3. Για μένα όταν υπάρχουν τέτοιες προτάσεις στο τραπέζι δεν σκέφτεσαι καν το s6 και τους λόγους τους ανέφερα πιο πάνω. Αυτα στα λέει ένας που είχε galaxy note 3, έχει λειτουργήσει s6 και κατέχει αυτή τη στιγμή (η κοπέλα μου) ένα s7. Προφανώς το s7 υπερτερεί λίγο στο multitasking(λογικό +1 ραμ και τα διπλάσια χρήματα)αλλά όχι κάτι που να κάνει τεράστια διαφορά. Μιλάμε για διαφορά μιας εφαρμογής που έχει κρατήσει στη μνημη.Επίσης μετα απο πολλές δοκιμές η μπροστινή κάμερα του mi5 είναι κλάσεις ανώτερη απ'του s7. Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω υλικό για να βοηθήσω με αντικειμενικό τρόπο οποίους ενδιαφέρονται. Τέλος για τα βίντεο που βλέπουμε να βγαίνουν με τα vs. speed test, υπάρχει μία λεπτομέρεια που δεν έχει αναφερθεί από κανέναν reviewer. Στα developer option το miui 7 έχει μία επιλογή miui ram optimization όπου σου έχει επιλογές off,low,middle,high. Ανάλογα τι θα επιλέξεις αυτό καθαρίζει τη RAM αντίστοιχα. Αυτή η επιλογή δεν υφίσταται σε κινητά των υπολοίπων εταιριών όπου μπορούμε να υποθέσουμε πως είναι off. Το mi5 αν δεν το πειραξεις έχει την επιλογή του middle και όχι off το οποίο σαφήνεια να κάνεις multitasking μέχρι να μην έχεις απόθεμα μνήμης. Αλλά αυτά δεν βγαίνει κάνεις να τα πει... ;) Οπότε κρατάμε μικρό καλάθι και δεν πιστεύουμε ότι μας σερβίρουν. Για το meizu δεν έχω άποψη, απ'τα χαρακτηριστικά καλό φαίνεται αλλά σγουρά όχι καλύτερο από τα δύο παραπάνω.

Σου επισυνάπτω και μία φωτο από μπαταρία να δεις για τι πράγμα μιλάμε. Κοίτα επίσης και τι υπόλοιπο έχω. Αυτό που βλέπεις αν επιλέξεις 2K ανάλυση και 2550 μπαταρία ξέχνατο.

Καταρχην σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να κατσεις να γραψεις ολο αυτο το σεντονι για μενα! :-D   Με εβαλες παλι σε σκεψεις, εχεις εναν μαγικο τροπο μια πειθώ ρε παιδι μου.  B)  Την 2Κ οθονη την εφαγα στα μουτρα με το G3 κανα χρονο, ικανοποιημενος δε, αλλα απο μπαταρια οχι ποσο μαλλον με 2550 μπατ στο S6. Anyway, δεν εχεις λογο να μου πεις ψεμματα και σε πιστευω. Ετσι θα το κανω, στα 300+ για Mi5 εκτος αν παω στα 400 για on3. Oσο για τα υπολοιπα, αληθεια δεν ειχα την παραμικρη ιδεα, ετσι εξηγουνται πολλα. Οπως και να 'χει θενκς για τις πληροφοριες!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλω να σε πεισω για κάτι απλά σου περνάω την εμπειρία χρήσης και τι ανακάλυψα από την ημέρα που το πήρα. Είναι η πρώτη φορά που κρατάω στα χέρια μου xiaomi, οπότε μου επιτρέπει να έχω μία αντικειμενική άποψη. Ελπίζω να κάνεις την καλύτερη επιλογή για σένα :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...