Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τον αναφερόμενο φορητό. 3 ετών. Η μπαταρία του πλέον δείχνει πολύ πεσμένη, δεν κρατάει πάνω από μισή ώρα.

Κοιτάζοντας το φορητό από την κάτω όψη, δεν έχει καμιά ένδειξη - βίδα για μπαταρία.

Κάτι γράφει εδώ, ότι η μπαταρία του δεν αντικαθίσταται. 

Τι ακριβώς συμβαίνει; 

Δημοσ.

Έχω τον αναφερόμενο φορητό. 3 ετών. Η μπαταρία του πλέον δείχνει πολύ πεσμένη, δεν κρατάει πάνω από μισή ώρα.

Κοιτάζοντας το φορητό από την κάτω όψη, δεν έχει καμιά ένδειξη - βίδα για μπαταρία.

Κάτι γράφει εδώ, ότι η μπαταρία του δεν αντικαθίσταται. 

Τι ακριβώς συμβαίνει; 

πρέπει να το ανοίξεις εσωτερικά και να την βγάλεις,δεν έχει τον κλασσικό τρόπο όπως ξέρουμε.

είναι και ψιλοακριβή η συγκεκριμένη.

Δημοσ.

πρέπει να το ανοίξεις εσωτερικά και να την βγάλεις,δεν έχει τον κλασσικό τρόπο όπως ξέρουμε.

είναι και ψιλοακριβή η συγκεκριμένη.

Η επίδειξη γίνεται στο LIFEBOOK AH552 ή στο LIFEBOOK AH552/SL  (λεπτό);  Νομίζω ότι δε γίνεται στο λεπτό (sleek).

Δημοσ.

Το ίδιο "σασί" είναι

OK Δεν τη βρίσκω πουθενά στο skroutz!  Κι έξω μόνο σε Αγγλία ή Καναδά. και λόγω cc γιοκ! Υπάρχει κανένα ελληνικό μπατεριομάγαζο, εκτός skroutz;

Δημοσ.

OK Δεν τη βρίσκω πουθενά στο skroutz!  Κι έξω μόνο σε Αγγλία ή Καναδά. και λόγω cc γιοκ! Υπάρχει κανένα ελληνικό μπατεριομάγαζο, εκτός skroutz;

ελλάδα νομίζω,δεν θα σε συμφέρει..ΑΝ βρείς.

alliexpress 

Δημοσ.

ελλάδα νομίζω,δεν θα σε συμφέρει..ΑΝ βρείς.

alliexpress 

Υπάρχει utility που μετρά δεδομένα φθοράς- καταστροφής της μπαταρίας ή μη ισοκατανεμημένη φόρτιση στα 6 κελιά της;  Αν συμβαίνει αυτό, μπορεί να γίνει balance;

yg. γίνεται αγορά στο aliexpress με πιστωτική;

Δημοσ.

Υπάρχει utility που μετρά δεδομένα φθοράς- καταστροφής της μπαταρίας ή μη ισοκατανεμημένη φόρτιση στα 6 κελιά της;  Αν συμβαίνει αυτό, μπορεί να γίνει balance;

yg. γίνεται αγορά στο aliexpress με πιστωτική;

ίσως να έχει κάποιο tool,δεν το γνωρίζω.

κατέβασε το Hwmonitor,και δές τι wear level αναφέρει για την μπαταρία(ανέβασε φωτό).

όσο για το alli νομίζω δεν μπορείς να αγοράσεις(λόγο cc)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...