xpapias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Γειά χαρά. Εχω ένα pdf και πρεπει να αλλάξω ένα μοναδικό χαρακτήρα. Ενα 2015 να γίνει 2016. Δε θέλω να χάσω τη μορφοποίηση. Πως μπορώ να το κάνω; Ποιο πρόγραμμα προτείνετε; Υπάρχει κάτι και σε portable? Αν γίνεται όχι κάτι εμπορικό - εννοώ καλύτερα κάποια δωρεάν λύση.
tsacali Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Γειά χαρά. Εχω ένα pdf και πρεπει να αλλάξω ένα μοναδικό χαρακτήρα. Ενα 2015 να γίνει 2016. Δε θέλω να χάσω τη μορφοποίηση. Πως μπορώ να το κάνω; Ποιο πρόγραμμα προτείνετε; Υπάρχει κάτι και σε portable? Αν γίνεται όχι κάτι εμπορικό - εννοώ καλύτερα κάποια δωρεάν λύση. online εδω http://www.pdfescape.com/windows/
xpapias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σ'ευχαριστώ. Online δε με αφήνει να επεξεργαστώ το υπάρχον κείμενο όπως θα έκανα στο word. Αυτη τη λεπτομέρεια και μόνο δηλ αλλά δε με αφήνει.
turbat0s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δες αυτό σε portable. Θα κάνεις τη δουλειά σου.
xpapias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Θα το ξαναδοκιμασω. Ξανα- γιατι νομιζω παλιότερα μου ειχε αλλαξει και τη μορφοποιηση του κειμενου.
micos000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν τα περιεχόμενα του pdf είναι σε επεξεργάσιμη μορφή κειμένου ή είναι σκαναρισμένες εικόνες. Μπορείς να επιλέξεις ένα κομμάτι από το κείμενο και να το κάνεις αντιγραφή και επικόλληση στο σημειωματάριο; Αν όχι, τότε είναι jpg το περιεχόμενο και θα πρέπει να εξάγεις όλες τις σελίδες σε αρχεία εικόνας, να επεξεργαστείς αυτό που θέλεις και να τα ξαναπακετάρεις σε pdf.
xpapias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εννοείται ότι είναι επεξεργάσιμο . Εγώ το είχα αποθηκεύσει σε pdf από Word (βιογραφικό ήταν). Θα τα κοιτάξω και τα 2, ακόμα δεν πρόλαβα. Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Με το Foxit reader πήγαινε στο Comment και πρόσθεσε ένα Textbox πάνω από το 2015 και γράψε 2016 με την ίδια γραμματοσειρά/χρώμα/μέγεθος που είναι και το 2015. Όπως το έχεις επιλεγμένο άλλαξε το line color σε άσπρο και τύπωσε-σώσε. Αν θέλεις μπορείς να τυπώσεις σε νέο pdf π.χ. με το pdf24.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα