Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ.Μετα απο πολυ ερευνα και ερωτησεις εδω στο φορουμ αποφασισα να παω σε αυτο το συστηματακι και θελω γνωμες.

Parts:

cpu:intel core i5 6500 

ram:kingston hyperx fury 8gb ddr4 2133mhz 

Motherboard:Asrock B150M Pro4 

Psu:CoolerMaster G750M (750w)

ssd,hdd,καρτα και cooler εχω.

Τι γνωμη εχετε για αυτα τα parts? Ειναι καλα? 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα έλεγα για 16GB RAM, για να είσαι καλυμμένος στο μέλλον.

Χωρίς να ξέρω τι κάρτα έχεις πιστεύω τα 750W υπερβολή. Στα 650W είσαι καλά.

Μητρική, CPU οκ.

Ποιο είναι το υπόλοιπο σύστημά σου?

Επισκέπτης
Δημοσ.

+1 για 16gb ram. To τροφ. έχει πέντε χρόνια εγγύηση αλλα όντως είναι toο much. Άν το πάρεις έχεις ένα σύν οτι είναι semi modular. Με τη μητρική που επιλέγεις μπορείς να ανέβεις στη ram άν βρείς καλή τιμή στα 2400 με μικρό cas τσίμπα τες.

Δημοσ.

Καρτα εχω την gtx750oc η οποια θα αλλαχτει στο μελλον.

Απο τροφοδοτικο σκευτομαι να ειναι μεγαλο για να αντεχει τα παντα και να μην εχω θεμα.

Ραμ ναι συμφωνω οτι ειναι καλητερα να παω σε 16gb απλα λογο περιορισμενου budget θα παρω 8gb και στο μελλον θα προσθεσω.

Δημοσ.

Δεν νομίζω, έχω 750άρι και τώρα με την νέα γενιά καρτών μου φαίνεται παντελώς άχρηστο.

Λες ε?? Τι μου πρωτεινεις να παρω?? Εκτως του xfx κατι σε ποιο φτηνη τιμη αλλα καλο??

Δημοσ.

Λες ε?? Τι μου πρωτεινεις να παρω?? Εκτως του xfx κατι σε ποιο φτηνη τιμη αλλα καλο??

Αν και το XFX είναι Gold efficiency, στην ίδια τιμή, 50W κάτω αλλά Bronze είναι αυτό. Σε πιο κάτω τιμή (όχι κατά πολύ) αυτό ή αυτό.

Όσο για τις RAM, πριν 2 εβδομάδες είχε το eshop προσφορά 16GB @2400. Τέλος πάντων.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και το XFX είναι Gold efficiency, στην ίδια τιμή, 50W κάτω αλλά Bronze είναι αυτό. Σε πιο κάτω τιμή (όχι κατά πολύ) αυτό ή αυτό.

Όσο για τις RAM, πριν 2 εβδομάδες είχε το eshop προσφορά 16GB @2400. Τέλος πάντων.

Ok ευχαριστω θα τα δω.

• Like 1
Δημοσ.

Ok ευχαριστω θα τα δω.

φίλε δες το! http://www.e-shop.gr/ram-hyperx-hx424c12sb2k2-16-16gb-2x8gb-2400mhz-ddr4-cl12-xmp-hyperx-savage-black-dual-kit-p-PER.557837 απλά δεν υπάρχει η τιμή!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχουν μπόλικο stock ως φαίνεται και τις ξαναέβγαλαν.

@Νυσταγμένος

Κουτί ποιό έχεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το Κουτι ειναι δικης μου κατασκευης.

Άτσα.. :-D

Πλέξι;

Δημοσ.

Ερωτηση:θα χει θεμα που ειναι 2400mhz ενω η pro4 <<περνει>> μονο μεχρι 2133mhz?? Ή θα τις υποχρωνισει και δεν θα χει Θεμα??

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όταν τις κουμπώσεις θα παίζουν στα 2133. Απο το bios μετά βάζοντας xmp profile θα τρέχουν στα 2400.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...