benign Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μηπως εχεις καποιο προβλημα με τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου? Προβλημα με αλλες συσκευες εχεις? Πολυ σπανιο,και κυριως αυτο που με βαζει σε υποψιες ειναι οτι για λιγες ημερες δουλεψε κανονικα. Αυτο κανει την πιθανοτητα να ηταν και αυτο σκαρτο ακομη πιο σπανια.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Συγγνωμη αλλα το προβλημα με το προηγουμενο το βρηκες?Η απλα ειπες εεε αφου πηρα αλλο ολα οκ...Γτ τελικα ισως να μην εφταιγε ουτε καμια βιδα ουτε καμια κατσαριδα...Ισως να ηταν αυξομειωσεις τασεις η κατι αλλο με την πριζα σου και να το γλιτωνες το δευτερο...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Στο πρωτο μου είπαν ελλατωματικο απο το eshop . Αυξομειωσεις κτλ δεν νομιζω να εχω εδω 10 χρονια ειχα το προηγουμενο που μου ειπαν τα παιδια πως ειναι της πλακας και δεν επαθε τιποτα. Προβλημα με αλλες συσκευες δεν εχω . edit: Έβγαλα τη μπαταρία για 5-10 λέπτα (CMOS) και το pc άνοιξε . Με προβληματίζει το γεγονός ότι πέρασα το boot όπου διαλέγω linux / windows πάτησα windows και το pc είναι σαν ήταν ανοιχτό σε sleep mode. Ο browser ανοιχτός το steam ανοιχτό. Τι διάολο ;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Υπάρχει περίπτωση αυτά να προκαλούνται από τη CMOS battery? Για παράδειγμα τώρα πάτησα 5-6 φορές το κουμπί να πάρει μπροστά. Γενικά έχω καταλάβει οτί θα κάνει συνέχεια τέτοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα