Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα , την προηγούμενη εβδομάδα μόλις αγόρασα το http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g650m-gm-series-650w-modular-80-bronze-rs650-amaab1-eu-p-PER.811577 . Σήμερα πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή πατόντας 5-6 φορές το κουμπί αλλά τίποτα . Ανοίγω κλείνω από πίσω το psu switch ξαναπατάω το κουμπί και ακούω ένα "ΜΠΟΥΜΠ" από μέσα βλέπω σπίθες σαν να παίρνουμε φωτιά και καπνούς να βγαίνουν ενώ το pc πάει να μπουτάρει κανονικά . Το κλείνω πατόντας παρατετημένα το κουμπί και ξεσυνδέω όλα τα καλώδια μην αρπάξουμε καμιά φωτιά . Φαντάζομαι οτί είναι το psu όμως δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά γιατί δεν έχω άλλο να δοκιμάσω . Υπάρχει ενδεχόμενο να έκανε κάτι άλλο έτσι;;; Να τους το πάω κατευθείαν πίσω ; Επίσης παίζει να κάηκε τίποτα άλλο μαζί του ; Ευχαριστώ .
tsacali Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα , την προηγούμενη εβδομάδα μόλις αγόρασα το http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g650m-gm-series-650w-modular-80-bronze-rs650-amaab1-eu-p-PER.811577 . Σήμερα πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή πατόντας 5-6 φορές το κουμπί αλλά τίποτα . Ανοίγω κλείνω από πίσω το psu switch ξαναπατάω το κουμπί και ακούω ένα "ΜΠΟΥΜΠ" από μέσα βλέπω σπίθες σαν να παίρνουμε φωτιά και καπνούς να βγαίνουν ενώ το pc πάει να μπουτάρει κανονικά . Το κλείνω πατόντας παρατετημένα το κουμπί και ξεσυνδέω όλα τα καλώδια μην αρπάξουμε καμιά φωτιά . Φαντάζομαι οτί είναι το psu όμως δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά γιατί δεν έχω άλλο να δοκιμάσω . Υπάρχει ενδεχόμενο να έκανε κάτι άλλο έτσι;;; Να τους το πάω κατευθείαν πίσω ; Επίσης παίζει να κάηκε τίποτα άλλο μαζί του ; Ευχαριστώ . εννοειται οτι το πας! το psu εκανε μπαμ και εβγαλε καπνο και σπιθες,τι αλλο θελεις δηλαδη να κανει για να το πας? να πηρε κατι μαζι του δυσκολο (εχει πολλες προστασιες),αλλα οταν βαλεις το νεο θα σιγουρευτεις γι'αυτο. 7
Sakiz105 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ακουστηκε ενα αχνο allahu akbar? Τροφοδοτικο ειναι 100%.Τωρα αν πηρε κατι μαζι στον ταφο θα το δεις αλλα δυσκολο (μονο κανα σκληρο αν σου εκαψε γιατι ειναι πιο ευαισθητοι αυτοι) 2
skfn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Βραχυκύκλωμα στο πρωτεύον διαμέρισμα του τροφοδοτικού μάλλον. Πως το είχες , προς τα Πάνω ή κάτω κοιταζε; Μήπως σου είχε πέσει Καμιά βίδα μέσα;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/428670/Corsair-Carbide-300R.html Αυτό εδώ είναι το κουτί οπότε το τροφοδοτικό ήταν κάτω από τη motherboard τοποθετημένο με τον ανεμιστήρα προς τα πάνω. Δεν νομίζω να είχε πέσει κάτι μέσα , αλλά καλού κακού όταν έρθει το επόμενο να το βάλω ανάποδα;;;; Δεν θα μπλοκάρεται όμως το ανεμιστηράκι του; Επίσης για όποιον ξέρει , μιας και το έχω 11 μέρες και θα με αφήσει χωρίς windows μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση κατευθείαν η να μου δώσουν 1 μέχρι να το ελέγξουν; Διότι το βιάζομαι αυτές τις μέρες ...
Runner25 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 το τροφοδοτικο αν εχει κατω γριλιες το κουτι ο ανεμιστηρας προς τα κατω
Mr_Terror Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Αν δεν γινει ελεγχος απο αυτους δεν θα σου δωσουν το καινουργιο.Και δυστυχως το eshop στο θεμα service εχει ταχυτητες χελωνας. 1
skfn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/428670/Corsair-Carbide-300R.html Αυτό εδώ είναι το κουτί οπότε το τροφοδοτικό ήταν κάτω από τη motherboard τοποθετημένο με τον ανεμιστήρα προς τα πάνω. Δεν νομίζω να είχε πέσει κάτι μέσα , αλλά καλού κακού όταν έρθει το επόμενο να το βάλω ανάποδα;;;; Δεν θα μπλοκάρεται όμως το ανεμιστηράκι του; Επίσης για όποιον ξέρει , μιας και το έχω 11 μέρες και θα με αφήσει χωρίς windows μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση κατευθείαν η να μου δώσουν 1 μέχρι να το ελέγξουν; Διότι το βιάζομαι αυτές τις μέρες ... Κούνησε σε το μήπως κουδουνίζει τίποτα μέσα, όταν το βγάλεις. Μια βιδουλα από το motherboard πχ, αν είχε πέσει μέσα, θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά. Μη το ανοίξεις βέβαια , γιατί χάνεις την εγγύηση...
bazzil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Παρόμοια περίπτωση σε εκτυπωτή πελάτη και όταν βγάλαμε το τροφοδοτικό βρήκαμε μια κατσαρίδα. βαρβάτη. Κάποιος πυκνωτή βραχυκύκλωσε, ηλεκτρολυτικός, και έσκασε. 1
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Παρόμοια περίπτωση σε εκτυπωτή πελάτη και όταν βγάλαμε το τροφοδοτικό βρήκαμε μια κατσαρίδα. βαρβάτη. Κάποιος πυκνωτή βραχυκύκλωσε, ηλεκτρολυτικός, και έσκασε. Ειχε τρυπα το κουτι απο κατω ?Γιατι να μπει βαρβατη κατσαριδα δυσκολο καθοτι ολα τα κουτια εχουν σχαρα απο κατω συρταρωτη και δεν περναει ουτε μυρμηγκι οχι βαρβατη τερεζα. Εκτος και αν ειχε λογω ζεστης,οπως κανυον μερικοι το κουτι ανοιχτο στο πλαι.
άδικος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 99.9% έσκασε βαρίστορ της προστασίας του τροφοδοτικού. Εξού και οί σπίθες, φωτιές, καπνός, Πάπας κλπ. Εννοείται πως το τροφοδοτικό και ο υπολογιστής συνεχίζει να δουλεύει κανονικά. Απλά το γυρίζεις πίσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καλησπερα.Πηρα καινουργιο ολο καλα μεχρι εχθες . Αφησα τον υπολογιστη ανοιχτο . Τον βρηκα κλειστο . Παταω το κουμπι δεν κουναει φυλλο . Τα λαμπακια τροφοδοσιας πχ σε καρτα γραφικων ειναι πρασινα οποτε υποθετω κομπλε . Τι λετε να ειναι τωρα ; Μητρικη;
Sakiz105 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καλησπερα. Πηρα καινουργιο ολο καλα μεχρι εχθες . Αφησα τον υπολογιστη ανοιχτο . Τον βρηκα κλειστο . Παταω το κουμπι δεν κουναει φυλλο . Τα λαμπακια τροφοδοσιας πχ σε καρτα γραφικων ειναι πρασινα οποτε υποθετω κομπλε . Τι λετε να ειναι τωρα ; Μητρικη; τροφοδοτικο παλι.Ετσι εκανε σε εμενα σε τροφοδοτικο 10ετιας thermaltake toughpower.Η κακη παρτιδα,οποτε για ναμ ην πηγαινερχεσαι παρε κατι αλλο η εχεις καποιο θεμα με το ρευμα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Coolermaster 650gm αν ειναι δυνατον λες να εχουμε 2 στα 2 δηλαδη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα