Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχω να ψωνισω πολυ καιρο απο εκει, μπορεις να αγοράσεις κανονικα με καρτα ή υπάρχει προβλημα με τα capital control?

Το Steam δέχεται bitcoin. Πήγαινε σε ένα atm και αγόρασε bitcoin. Ούτε capital controls τα επηρεάζουν ούτε τίποτα. Να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• Like 1
Δημοσ.

Το Steam δέχεται bitcoin. Πήγαινε σε ένα atm και αγόρασε bitcoin. Ούτε capital controls τα επηρεάζουν ούτε τίποτα. Να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

πλακα πλακα εχει ανεβει πολυ , τοσο που σε ενα μηνα περιπου 400 $ δινουν περιπου 300 $ κερδος

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν μπορώ από steam ούτε με paypal ούτε με κάρτα απευθείας από τότε που επιβλήθηκαν τα cc.

Εγω εχω δυο λογαριασμους paypal και μια προπληρωμενη mastercard την οποια την εχω κανει link στον ενα λογαριασμο. Βαζω λεφτα στην καρτα --> τα στελνω μεσω του paypal στον δευτερο λογαριασμο (μ τρωει καποια χρηματα βεβαια) ---> τα στελνω πισω στον πρωτο λογαριαμο (δεν εχω καμια απολυτως παραπανω χρεωση) και μπουμ..τα λεφτα ειναι πλεον στο paypal balance και ψωνιζω απο οπου θελω. Ειναι υποθεση 15 λεπτων το ολο εγχειρημα 

Δημοσ.

Εχω να ψωνισω πολυ καιρο απο εκει, μπορεις να αγοράσεις κανονικα με καρτα ή υπάρχει προβλημα με τα capital control?

Για κάποιο λόγο οι Visa από Τράπεζα Πειραιώς γίνονται δεκτές.

Δημοσ.
...θα κρατήσει την παγκόσμια gaming κοινότητα σε εγρήγορση για αρκετές ημέρες, καθώς οι τιμές πολλών δημοφιλών τίτλων θα ανεβοκατεβαίνουν μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, παράλληλα με τα πακέτα προσφορών και τα "flash sales" - τα οποία θα διατίθενται για ελάχιστες ώρες."

Δεν υπάρχουν πλέον flash sales, daily deals κλπ, δυστυχώς. Όλες οι τιμές θα ισχύουν από την πρώτη έως την τελευταία μέρα του Steam Sale. Από τότε που ξεκίνησαν να εφαρμόζονται τα refunds, έχει καθιερωθεί η συγκεκριμένη τακτική από τη Valve σε όλα τα Sales.

Δημοσ.

Με prepaid από Eurobank αγοράζεις κανονικά. Μερικές φορές μπορεί να σου βγάλει fail αλλά αν πατήσεις 2η ή 3η φορά η αγορά γίνεται κανονικά. Το δοκίμασα σε αρκετές αγορές που έκανα στα sales των Χριστουγέννων.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οποιος θελει πουλαω το steam account μου, 100+ παιχνιδια και μεσα σε αυτα mgsV,GtaV,dark souls 3,fallout4 και πολλα αλλα ΑΑΑ. Αν ενδιαφερετε ας μου στειλει PM και συζηταμε μια τιμη.

Δημοσ.

Όταν υπήρχε η paysafe, όλο και κάτι αγόραζα. Τώρα.... τίποτα. Δεν γουστάρω να ασχολούμε με τράπεζες και κάρτες. Αν ξαναβγεί η paysafe στο Steam.... πολύ ευχαρίστως.

• Like 2
Δημοσ.

ε ναι ... χαζομαρα αυτο , καποια games οπως το csgo θα παει 5 ευρω ενω κανονικα στο allkeyshop ξεκιναει απο 8 . Αλλιως τα αλλα πανω κατω τα ιδια

για δες άλλα όπως το far cry ή το doom ή άλλα πιο καινούργια από το cs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...