giannhs13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις σας.....παιδευτηκα με το cable managment τα συμμαζεψα λιγο τα καλωδια οσο μπορουσα επισυναπτω και φωτογραφιες ...θα μαζεψω και λεφτα να παρω κανενα κουτι καλυτερο να αλλαξω και παστα ελεγα για αυτο ειναι καλο αυτο ??? http://www.e-shop.gr/case-zalman-z9-plus-black-p-PER.806928 zalman z9 plus black 50 εχει...απλα για αυτο το συστημα που εχω αξιζει λες να δωσω τοσα λεφτα για κουτι ?? το λεω γιατι το συστημα το εχω 3,5 χρονια περιπου τα εχει φαει τα ψωμια του για αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Σε άλλο θέμα δες τις προτάσεις μου για κουτί. http://www.insomnia.gr/topic/613096-amd-και-μείωση-θορύβου/?p=54943889 Το ότι είναι παλιό το σύστημα δεν παίζει ρόλο. Αν κάνεις αναβάθμιση θα τα βάλεις στο κουτί που θα έχεις πάρεις εκτός και αν σκέφτεσαι για γερή αναβάθμιση στο μέλλον με ένα πολύ καλό κουτί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 οπως ειπε και ο blue το κουτι μενει και για μελλοντικη αναβαθμιση...οποτε αν ειναι να παρεις κατι παρε κατι αξιολογο.. και ναι δεν ειναι κακο μια χαρα το βλεπω σαν πρωτη ματια...και κοντρολερ εχει πανω και ανεμιστηρες γενικα κομπλε ... ψαχτο καλα παντως πριν παρεις οτιδηποτε...δες τι χωρους εχει κλπ δες και αλλα...ωστε να παρεις κατι που ειναι στα μετρα σου και να περνει και οποια αναβαθμιση θες στο μελλον... σαν μια δευτερη ματια ..χμμ...μου φενεται ειναι παλαιοτερο μοντελο...και βρηκα κανα δυο θεματακια.. π.χ δεν εχει usb 3 και το cable managment δε μου φενεται και τοσο καλο...και ισως εχει και αλλα αν το ψαξω καλυτερα... οποτε οπως ειπα..ψαξιμο καλο πρωτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 οπως ειπε και ο blue το κουτι μενει και για μελλοντικη αναβαθμιση...οποτε αν ειναι να παρεις κατι παρε κατι αξιολογο.. και ναι δεν ειναι κακο μια χαρα το βλεπω σαν πρωτη ματια...και κοντρολερ εχει πανω και ανεμιστηρες γενικα κομπλε ... ψαχτο καλα παντως πριν παρεις οτιδηποτε...δες τι χωρους εχει κλπ δες και αλλα...ωστε να παρεις κατι που ειναι στα μετρα σου και να περνει και οποια αναβαθμιση θες στο μελλον... σαν μια δευτερη ματια ..χμμ...μου φενεται ειναι παλαιοτερο μοντελο...και βρηκα κανα δυο θεματακια.. π.χ δεν εχει usb 3 και το cable managment δε μου φενεται και τοσο καλο...και ισως εχει και αλλα αν το ψαξω καλυτερα... οποτε οπως ειπα..ψαξιμο καλο πρωτα... Το cable management καλό είναι. Το έχω δουλέψει το κουτί αλλά την νεότερη έκδοση αυτή με usb 3.0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 εγινε παιδες σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Σίγουρα θα είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το δικό σου. Για την τιμή του, τίμιο είναι. Απο 80€-120€, στην επόμενη κλίμακα δηλαδή, παίζουν πιο προσεγμένα πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα