giannhs13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 καλημερα σας ηθελα να σας ρωτησω μετα απο 1 ωρα στρεςς τεστ επαιζα ασσασινς creed εβαλα και το prime 95 εβαλα και μια μετατροπη ταινιας ταυτοχρονα ολα αυτα δουλευε στο 100 % ο επεξεργαστης εβαλα να δω θερμοκρασιες και σας επισυναπτω να μου πειτε την γνωμη σας ...ψυχτρα εχω την Thermalright True Spirit 120M BW Rev.A CPU Cooler http://www.eworld.com.gr/products/details/3386/Thermalright-True-Spirit-120M-BW-Rev.A-CPU-Cooler στην ψυχτρα απο την πισω μερια εχω βαλει και εξτρα ενα δευτερο ανεμιστηρακι να διωχνει τον αερα με πατεντα και με δεματικα ...την εχω 2,5 χρονια και δεν εχω αλλαξει παστα καμια φορα ειναι με την εργοστασιακη παστα της ψυχτρας ...χρειαζεται να αλλαξω ειναι καλες θερμοκρασιες?????????? θερμοκρασια στο δωματιο 25 βαθμους ..λετε να εχω κανενα προβλημμα αργοτερα με θερμοκρασιες που θα εχει περισσοτερες ζεστες???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν είναι κακές οι θερμοκρασίες και με μια πραγματική καλή ψύξη θα έπεφτε αρκετά χαμηλότερα. Θα σου πρότεινα να ρίξεις το βολτάζ του επεξεργαστή και να συνεχίσεις το τέστ. Ενδεχομένως να κρατάει τα 3.7Κ που τον δουλεύεις μέχρι και στο 1.0v, αντί των 1.2v που μόλις και μπόρεσα να διακρίνω από την φωτογραφία. Ουσιαστικά δοκίμασε να κατεβάσεις το voltage στο 1.1v για αρχή, τρέξε μόνο Prime95, στην ίδια θερμοκρασία δωματίου και εάν είναι σταθερός, ξεκίνα να αφαιρείς παραπάνω volt (0.1v σε κάθε δοκιμή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 ξεχασα να πω πως ο επεξεργαστης ειναι κλειδωμενος 3770 χωρις Κ δηλαδη μπορω να πειραξω το βολταζ?? πως γινεται αυτο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δεις εάν εντός BIOS σου επιτρέπεται αυτή η κίνηση. Γενικά μια ειδικευμένη αναζήτηση στο διαδύκτιο με γνώμονα τον αναγνωριστικό όνομα της μητρικής θα σου αποφέρει απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 η μητρικη μου ειναι η asus p8h77-M μπορω να το αλλαξω ?? ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 η μητρικη μου ειναι η asus p8h77-M μπορω να το αλλαξω ?? ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Γιάννη ανέβασε άλλη φωτό. Μας έχει βγάλει τα μάτια έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 ελα φιλος συγγνωμη πως ανεβαζω?? με πριντ σκρεν το εκανα υπαρχει αλλος τροπος????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Όπως ανέβασες. Δοκίμασε να βάλεις την φωτό μετά το printscreen στη ζωγραφική (paint) και να κόψεις την φωτόνα φαίνεται μόνο το hwmonitor. Με άλλον τρόπο γίνεται χρησιμιποιώντας κάποια εφαρμογή όπως το Lightshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 το εβαλα στην ζωγραφικη οπως ειπες και το εκοψα να φαινονται μονο οι τιμες ελπιζω να το πετυχα.........εβαλα στο manual οπως ειπε ο φιλος παραπανω το βολταζ του επεξεργαστη στο 1,1 και max 68 τωρα εχει πεσει 2 βαθμους πριν που ηταν στο αυτοματο ηταν max 70 επεσε δηλαδη 2 βαθμους κατω τωρα που το εβαλα στο 1,1 ..λετε να το αφησω στο 1,1 η να το βαλω παλι στο αυτοματο????? 68 βαθμοι δεν ειναι πολυ ????? να αλλαξω παστα ???? δηλαδη αν ειχα την εργοστασιακη 80 θα πηγαινε ???? αν αλλαξω κουτι και βαλω καλυτερο θα δω και αλλη πτωση της θερμοκρασιας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αφού αυτές οι θερμοκρασίες είναι σε load φυσιολογικά είναι 68αρια ειδικά αυτή την εποχή. Αλλά οι θερμοκρασίες επηρεάζονται απο πολλά πράγματα όπως θερμοκρασία δωματίου, πόσα fans έχεις στο κουτί σου, ποια είναι η διατάξή τους, ποια είναι αυτά και αν είναι αποδοτικά ή για ομορφιά. Εξαρτώνται επίσης και από το κουτί, ποια πάστα έχεις βάλει και αν υπάρχει η σωστή ποσότητα, ποια κάρτα γραφικών έχεις κλπ. Πρέπει αν έχουμε μια πλήρη εικόνα του κουτιού σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Οι θερμοκρασιες ειναι αρκετα καλες Με το undervolt μπορεις αναλογα το κομματι μπορεις να κερδισεις ακομα 5-7 βαθμους κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ...λοιπον κουτι εχω το coolermaster elite 342 http://www.e-shop.gr/case-coolermaster-elite-342-p-PER.651157 σας επισυναπτω και φωτο για το πως ειναι απο μεσα και θα σας πω και για την διαταξη των ανεμιστηρων ...απο μπροστα εχει εναν ανεμιστηρα 120 mm ο οποιος βαζει αερα intake στο κουτι ειναι της coolermaster εργοστασιακος το ειχε μεσα στο κουτι δηλαδη ..στην ψυκτρα εχω τον μανησιο ανεμιστηρα 120 mm ο οποιος βαζει αερα οπως δειχνω και στο βελακι και εχω κουμπωσει με δικη μου πατεντα εναν δευτερο ανεμιστηρα με δεματικα 120 mm δεν γραφει τη μαρκα ειναι αυτος και πισω απο το κουτι εχω αυτον http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f9-pwm-rev2-fan-92mm-p-PER.811357 artic cooling f9 pwm 92 mm o οποιος διωχνει τον αερα απο το κουτι ....αυτη ειναι η διαταξη των ανεμιστηρων....θερμοκρασια δωματιου 25 βαθμοι.... παστα εχω βαλει την εργοστασιακη που ειχε μεσα η ψυκτρα την εχω 2,5 χρονια δεν την εχω αλλαξει ποτε μεχρι τωρα και καρτα γραφικων εχω την ati radeon hd 6570 ..το κουτι ειναι καλο να το αλλαξω ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 κοιτα αν ειναι η θερμοκρασιες αυτες με prime τοτε εισαι οκ σιγουρα γιατι σε νορμαλ χρηση μεσα σε παιχνιδι δε θα της δεις αυτες σε καμια περιπτωση..απο εκει και περα το κουτι σου φιλε μου ειναι απαρχαιομενο..καλο θα ηταν μια αλλαγη οπως και ναχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αλλαγή παστα ναι πρέπει να κάνεις. Πάρε μια καλή π.χ http://www.skroutz.gr/s/7578197/Arctic-MX-4-4gr.html http://www.skroutz.gr/s/7580286/ProlimaTech-PK-3-1-5gr.html Ναι θα ήταν καλό επίσης να αλλάξεις και το κουτί κάποια στιγμή. Αυτό που πρέπει να κανεις απίσης είναι συμαζέψεις καλύτερα τα καλώδια. Να τα πιάσεις μαζί (όσα είναι δυνατόν) να φαίνεται σαν ένα καλώδιο. Καλύτερο cable management δηλ. που μπορείς να το κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα