bud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με μια webcam που έχω. Σε κάποιο παλιό topic του insomnia προτάθηκαν ως καλές webcam οι τις creative. Έχω μια creative video blaster webcam 3, και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχει τη δυνατότητα για να φτιάξω video σε format avi. Αν ναι πως θα το κάνω αυτό και με ποιό πρόγραμμα; :?: Please help, επείγον.[/b]
Dreamstorm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 den iparxei to antistoixo programmati tis creative pou sou epitrepei na kaneis auti tin douleia???allios dokimase ena allo capturing programma px virtualdub,iuvcr kai vale san pigi tou simatos ti webcam.
seventh_son Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 file tha kaneis poli kaliteri douleia me to virtual dub:) einai poli kalitero apo to programma tis creative pou sou dinei mazi me ti camera.
euri Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Πάντως και το προγραμμα της webcam κάνει capture ήχο και εικόνα με συμπίεση divx και mp3 ή ότι άλλο θες.
bud Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Το virtual dub το βρήκα αλλά έχει πρόβλημα το αρχείο και εκτός αφτού είναι η έκδοση 1.5.5 , η οποία νομίζω ότι είναι παλιά. seventh_son μήπως μπορείς να μου το στείλεις με mail;
Dreamstorm Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 iparxei i ekdosi 1.5.10 sto http://www.doom9.org
Xvipes Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 sto programa pou sou dinei i kamera pantos an pas sta properties tha deis kapou oti leei gia compresion ekei exei polla format gia na epilekseis
vlachaquito Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 nai pragmati to programma ths creative einai kalo & eykolo..dialegeis thn sympiesh & sto vgazei amesos,exei ola ta format...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.