Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να προβάλω στην τηλεόραση μια ταινία που βλέπω με windows media player στον H/Y, αλλά μου βγάζει μόνο εικόνα και ήχο χωρίς τους υπότιτλους.

Ξέρετε τι μπορώ να κάνω? (εκτός από ενσωμάτωση υποτίτλων στην ταινία φυσικά)

Δημοσ.

δε νομιζω να γινεται, ειχα ψαξει και γω στο παρελθον αλλα δεν βρηκα λυση. Μονο μεσω dlna να την "τραβηξεις" απ το μενου της τηλεορασης.

Δημοσ.

Στον υπολογιστή βλέπεις τους υπότιτλους; Πως στέλνεις το βίντεο στην tv όμως, δεν μας είπες. Σύνδεση με hdmi ή το στέλνεις μέσω δικτύου (και με ποιον τρόπο);

Το wmp δεν τους ενεργοποιεί αυτόματα (αν δεν κάνω λάθος) και πρέπει να κάνεις δεξί κλικ->Στοίχοι λεζάντες και υπότιτλοι και να τους ενεργοποιήσεις.

Δημοσ.

Στον υπολογιστή βλέπεις τους υπότιτλους; Πως στέλνεις το βίντεο στην tv όμως, δεν μας είπες. Σύνδεση με hdmi ή το στέλνεις μέσω δικτύου (και με ποιον τρόπο);

Το wmp δεν τους ενεργοποιεί αυτόματα (αν δεν κάνω λάθος) και πρέπει να κάνεις δεξί κλικ->Στοίχοι λεζάντες και υπότιτλοι και να τους ενεργοποιήσεις.

Ναι, στον H/Y τους βλέπω κανονικά. Μέσω δικτύου συνδέω την τηλεόραση με το PC

Δημοσ.

Δεν μας είπες τι TV έχεις.

Θα σου πρότεινα να βάλεις το Serviio στο PC, να ορίσεις τους φακέλους με τις ταινίες/φώτο/μουσική προς διαμοιρασμό, και να τα αναπαράγεις στην TV. Οι υπότιτλοι θα λειτουργούν κανονικά.

Δημοσ.

Δεν μας είπες τι TV έχεις.

Θα σου πρότεινα να βάλεις το Serviio στο PC, να ορίσεις τους φακέλους με τις ταινίες/φώτο/μουσική προς διαμοιρασμό, και να τα αναπαράγεις στην TV. Οι υπότιτλοι θα λειτουργούν κανονικά.

Παίζει ρόλο το μοντέλο της τηλεόρασης;

Μια Sony KDL 48W605B έχω

Δημοσ.

Ρώτησα για το μοντέλο επειδή θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα σχετικό με το μοντέλο της TV.

Φαντάζομαι το αρχείο υποτίτλων έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο βίντεο. Το λέω γιατί στην δική μου δεν τα παίζει αλλιώς ενώ το PC δεν έχει θέμα αν αλλάζει λίγο το αρχείο υποτίτλων. π.χ. movie.srt σε σχέση με movie-gre(1).srt

Αν παρόλαυτα δεν παίζει, δοκίμασε Serviio.

Δημοσ.

Προσπαθώ να προβάλω στην τηλεόραση μια ταινία που βλέπω με windows media player στον H/Y, αλλά μου βγάζει μόνο εικόνα και ήχο χωρίς τους υπότιτλους.

Ξέρετε τι μπορώ να κάνω? (εκτός από ενσωμάτωση υποτίτλων στην ταινία φυσικά)

Το είχα ψάξει στο παρελθόν και δεν βρήκα λύση. Σε δυο τηλεοράσεις μάλιστα Samsung & Sony .Μην παιδεύεσαι τσάμπα.

Ή μέσο DLNA θα το κάνεις ή θα ψάξεις απο την τηλεόρασή σου τον υπολογιστή σαν σερβερ για να δεις τις ταινίες σου.

Δημοσ.

Αρχικά γιατί δεν παίζεις την  ταινία με VLC player έχει πιο πολλές επιλογές. Υπάρχει δυνατότητα να συνδέσεις υπολογιστή με TV μέσον hdmi ;;; Θα βλέπεις και θα ακούς τα πάντα (αφού κάνεις κλώνο την TV)

​Η άλλη λύση βάλε την όποια ταινία σε στικάκι και βάλε την να παίξει  κατευθείαν στην TV (Αν  η ταινία δεν είναι σε DVD)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...