ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα ρε παιδιά ένας φίλος μου είναι στο παραπάνω δίλημμα...σκέφτεται να αγοράσει κινητό και είναι ανάμεσα σε huawei p9 και sumsung s6 edge (μ είπε και sumsung a5 αλλά δεν νομίζω υπάρχει λόγος να το αναφέρω) τι προτείνεται ?
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Κανενα απο τα δυο. Κανει υπομονη λιγο καιρο και αγοραζει το S7(θα προτεινα το OnePlus3 στα χρηματα αυτα αλλα δεν το κανω επειδη ειναι αγορα απο εξωτερικο και δεν ξερουμε ακομα αν εχουν εμφανιστει προβληματα στην συσκευη). Ακομα και το G5 ειναι καλυτερη επιλογη στα χρηματα αυτα αλλα δεν γνωριζω αν εχουν εμφανιστει τιποτα σοβαρα προβληματα.
Fronimitis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 S6 Edge απο μενα ή ακομα καλυτερα LG G5. Αν και εχω σταματησει να προτεινω LG με τα οσα εχουν συμβει κατα καιρους στις παρεες μου και με αυτα που διαβαζω(οχι για το G5 αλλα για προηγουμενα LG)..
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά επειδή ο φίλος θα αγοράσει με κάποια επιδότηση δεν ξέρω αν μπορεί να περιμένει ή αν μπορεί να απευθυνθεί σε lg g5 καθώς απ ότι είδα υπάρχει μία αξιοσημείωτη διάφορα χρημάτων σε καταστήματα όπως publick media mark ktlp.Ο ποτέ αν ήταν να επιλέξετε στα 2 παραπάνω ?? Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2016 από ΔημήτρηςΚΤΝ
lifeowner771 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πηγα απο S6 Edge σε P9. Eιδικα αμα δεν μπορει να φορτιζει καθε τρεις και λιγο το τηλεφωνο, μακρια απο το edge. Η μπαταρια του ηταν απογοητευτικη. Δεν εχω πετανιωσει που εχω παει στο P9 ουτε λεπτο. 1
kraken92 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πηγα απο S6 Edge σε P9. Eιδικα αμα δεν μπορει να φορτιζει καθε τρεις και λιγο το τηλεφωνο, μακρια απο το edge. Η μπαταρια του ηταν απογοητευτικη. Δεν εχω πετανιωσει που εχω παει στο P9 ουτε λεπτο.Εμ τι να κάνει με τη μπαταρία που έχει και με τέτοια ανάλυση.. Αναμενόμενο.. Γι' αυτό έχουμε πει χιλιάδες φορές προσοχή σ'αυτούς τους συνδιασμούς. Και υπάρχουν κάποιοι που το θεωρούν τη καλύτερη επιλογή στα 380. Γνώστες.
Fronimitis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Το S6 edge με την τελευταια αναβαθμιση εστρωσε πολυ στο θεμα μπαταρια. Ολοι γραφουν τα καλυτερα. Απο την αλλη το P9 ειναι φετινο μοντελο κι οχι περσινο. Αλλα εγω τα λεφτα μου στο Edge θα τα εδινα.Ειναι πανεμορφο το ατιμο και τις samoled δεν τις αλλαζω...
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Παιδιά επειδή ο φίλος θα αγοράσει με κάποια επιδότηση δεν ξέρω αν μπορεί να περιμένει ή αν μπορεί να απευθυνθεί σε lg g5 καθώς απ ότι είδα υπάρχει μία αξιοσημείωτη διάφορα χρημάτων σε καταστήματα όπως publick media mark ktlp.Ο ποτέ αν ήταν να επιλέξετε στα 2 παραπάνω ?? Και τα δυο κινητα δεν ειναι καλες αγορες για σημερα. Ανεφερε αν ειναι ευκολο για τι επιδοτηση μιλαμε και απο ποιο καταστημα για να δουμε τιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα