ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα . Πριν από μερικές μέρες έκανα ένα καθαρό φορμάτ στο pc μου καθώς ειχα τα win10 πάνω στα εφταρια με την αυτόματη και δωρεάν αναβάθμιση που δίνει η microsoft. Ολα καλα και το pc σφαίρα για την ηλικία του ( E6750 ). Αυτό όμως που δεν λειτουργεί σωστά είναι το αριθμητικό πληκτρολόγιο στα δεξιά . Η καλύτερα λειτουργεί τρελά αφού αντί για αριθμούς μου κάνει κάτι περίεργα όπως πίσω μπρος και πάνω κάτω τον δείκτη που αναβοσβήνει για το που θα γράψεις κλπ. Επίσης το παπάκι(@) μπαίνει μόνο αν γράφω στα ελληνικά , ειδάλλως μου βγάζει αυτό " Μπήκα στο bios να δω αν είναι απενεργοποιημένο το num lock αλλά ειναι ok . Το ιδιο πρόβλημα το έχω και σε αλλά δυο pc . Άλλαξα 3 - 4 πληκτρολόγια αλλά τίποτα πάλι. Ξέρει κανείς γιατί μου το κάνει αυτό και πως μπορώ να το φέρω στα ίσα του?
ice25 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 NUM LOCK?? το κουμπί στο πληκτρολόγιο το πάτησες?
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 NUM LOCK?? το κουμπί στο πληκτρολόγιο το πάτησες? ναι , δεν είναι αυτό.
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ξεκίνα με τα στοιχεία, desktop ή λαπτοπ και αν είναι λάπτοπ, ποιο μοντέλο. Αν είναι desktop έχεις κάποιο ιδιαίτερο πληκτρολόγιο ή είναι κάποιο βασικό; Αν στο πληκτρολόγιο έχει κάποιο πλήκτρο Fn ή F Lock (όπως κάποια της microsoft) πάτα το και μετά πάτα το Num Lock. Κάνε δεξί κλικ στη σημαία της Έναρξης->Διαχείριση συσκευών και δες στα πληκτρολόγιο τι έχει. Τα 10άρια που τα βρήκες για να κάνεις καθαρή εγκατάσταση; Αν δεν τα βρήκες από εδώ τότε κατέβασε τα ξανά με το εργαλείο λήψης της ms.
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Είναι desckop και το δοκίμασα με 3 πλήρη πληκτρολόγια , ένα usb και δυο ασύρματα . Τα windows τα κατέβασα απ την microsoft αλλά όχι με το εργαλείο που λέει στο link. Λες να παίζει να κατέβασα καμία έκδοση για laptop ? Το περίεργο ειναι πως στο ξεκίνημα των windows που ζητάει pin λειτουργούν κανονικά τα πληκρα με τους αριθμούς
micos000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν υπάρχει έκδοση για laptop. Αν στην αρχή είναι εντάξει, τότε κάτι γίνεται με τιε ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. Κάνε μια επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία να δεις τι γίνεται.
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Κατι διάβασα για Αγγλικά US και ηνωμένου Βασιλείου . Εγω εχω τα δεύτερα και ίσως να ειναι απ αυτό . Θα το τσεκάρω και θα σας πω
micos000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δεν το νομίζω. Αυτό ίσως αλλάζει κάποια ειδικά πλήκτρα αλλά δεν έχει σχέση με το αριθμητικό.
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 εκανα τα παντα , μεχρι και νεο φορματ αλλα τίποτα . Με τις ιδιες ρυθμίσεις σε αλλο pc παιζει κανονικά .Καμια ιδέα?
micos000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Το πληκτρολόγιο το έβαλες σε Αγγλικά US; Αυτό ίσως να ευθύνεται για το @. Για το αριθμητικό δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από το num lock.
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 το πληκτρολόγιο ειναι US Το @ ειναι οκ τωρα. Το θεμα μου ειναι με το αριθμητικό πληκτρολόγιο Τελικα το βρηκα . Κρατάς πατημένο το num lock. για πάνω απο 5 δευτερόλεπτα και ως δια μαγείας λειτουργεί . Αυτο απενεργοποιεί την λειτουργια ποντικιού με το πληκτρολόγιο Ευχαριστω για τις απαντήσεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα