xpapias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Γεια χαρα. Υπαρχει στην οικογένεια ενα ταμπλετ της Samsung (note) το οποιο εχει βγαλει κατα καιρούς 1-2 βλαβες. Τελευταία δεν φορτίζει καθολου. Επειδη το επισημο service της εταιρίας χρεωνει το λιγοτερο ενα 30αρι για γνωμάτευση/διαπιστωση της βλαβης και ειναι σχετικα ακριβο (υποκειμενικα παντα) θα υπήρχε καποιο μικρομαγαζο που να κανει την ιδια δουλειά με λογικη τιμη; Ξεκαθαρίζω πτι δεν γνωρίζω ακριβως για το τι βλαβη πρόκειται - δεν χρησιμοποιώ εγω καθημερινά τη συσκευη - απλα με ενδιαφερει αν υπάρχει καποιο τετοιο κατάστημα.
tsifotis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ναι, διπλα στην ομονοια υπαρχουν στενα στην Βεραντζερου, Σολωνος, Σατωβριανδου κλπ που εχει πολλα επισκευαδικα ηλεκτρονικων με ασιατες που μπορει να μην τους πιανει το ματι σου ή να κοβουν συνεχεια αποδειξεις και να θελουν και λιγα αγγλικα να συννενοηθεις αλλα μπορουν να φτιαξουν φτηνα και αξιοπιστα κατι. Το παζαρι δεν τους χαλαει. πχ "ρωτησα για αλλαγη οθονης σε samsung galaxy αλλα 50 ευρω ειναι πολλα, τι τιμη cash;εχουν φτιαξει δικα μου και φιλων παντα σε καλο value for money, ο καλυτερος ειναι αυτος ο πακιστανος (; με επιφυλαξη) Βεραντζερου/Σωκρατους που πουλαει και κατι ασχετα πραγματα για μαγαζι κινητων πχ ποπκορνιερες, κουκλες κλπΤα μαγαζια φαινονται χαλια, αλλα το αφηνεις και αργοτερα την ιδια μερα, ή πρωι ειναι ετοιμο - δεν το χανεις
Ghost_Rider Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 ετσι οπως φτιαχνονται οι συσκευες του ''μελλοντος'' θα χρυσαφιζουν τα συνοικιακα καταστηματα 1
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Γεια χαρα. Υπαρχει στην οικογένεια ενα ταμπλετ της Samsung (note) το οποιο εχει βγαλει κατα καιρούς 1-2 βλαβες. Τελευταία δεν φορτίζει καθολου. Επειδη το επισημο service της εταιρίας χρεωνει το λιγοτερο ενα 30αρι για γνωμάτευση/διαπιστωση της βλαβης και ειναι σχετικα ακριβο (υποκειμενικα παντα) θα υπήρχε καποιο μικρομαγαζο που να κανει την ιδια δουλειά με λογικη τιμη; Ξεκαθαρίζω πτι δεν γνωρίζω ακριβως για το τι βλαβη πρόκειται - δεν χρησιμοποιώ εγω καθημερινά τη συσκευη - απλα με ενδιαφερει αν υπάρχει καποιο τετοιο κατάστημα. Με ποιο επισημο σερβις της σαμσουνγκ ηρθες σε επαφη?
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 ετσι οπως φτιαχνονται οι συσκευες του ''μελλοντος'' θα χρυσαφιζουν τα συνοικιακα καταστηματα Εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο...πάμε όλο και περισσότερο σε μη επισκευάσιμες συσκευές 2
Ghost_Rider Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο...πάμε όλο και περισσότερο σε μη επισκευάσιμες συσκευές χαχα ε και τα 2 πιθανα σεναρια εναλλαξ παλι χασιμο χρονου οπως και να χει 1
xpapias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Με ποιο επισημο σερβις της σαμσουνγκ ηρθες σε επαφη?Να σου πω την αλήθεια το ταμπλετ ειναι του αδερφου μου. Εγω ουτως ή αλλως ειμαι εξω. Ξερω ομως οτι ειχε χαλασει κάποτε και το ειχε παει στην "αντιπροσωπεια". Τι θες να πεις; Παρεμπιπτοντως ευχαριστω για τις προτάσεις, ιδιαίτερα τον τσιφωτη!
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 To service της samsung ειναι η Smartec η οποια φημιζεται γενικα για την ποιοτητα των υπηρεσιων της. Γι'αυτο μου κανει εντυπωση το 30ρι για τη γνωματευση βλαβης. Παντως υπαρχει και αυτο εδω το οποιο το χρησιμοποιησε φιλος για αλλαγη οθονης σε Note 3 και εμεινε πολυ ευχαριστημενος. http://www.mobileservice.gr/
xpapias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Θα ρωτήσω και θα σου πώ που το είχε πάει. Οπως και να χει έχω 1-2 εναλλακτικές! Ευχαριστώ
xpapias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Λοιπον ειχε παει σ αυτό το οποιο προτεινεται απο το site της Samsung ( http://www.samsung.com/gr/support/servicelocation/ ). Θυμαμαι σίγουρα οτι ηταν ακριβο. Θα ρωτησω και παλι για το 30αρι, μη λεω βλακειες - τουλ. ετσι ηταν η εντυπωση μου. Α. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ - Κ. ΣΙΑΡΚΟΣ Ο.Ε Διεύθυνση : ΑΤΤΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ 293 & ΔΗΛΗΓΙΑΝΝΗ,ΚΗΦΙΣΙΑ, 14561 Τηλέφωνο : 2108082682 E-mail : [email protected]
idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Eχω κι εγω ενα ταβλετ με 1-2 βλαβες που τελευταια δεν φορτιζε καθολου. Νομιζα ειναι η υποδοχη του βυσματος γιατι επαιζε αρκετα ομως τελικα ηταν το καλωδιο. Ενα απλο, τσιπικο καλωδιο και τελος. Κανε πειραματα πρωτα.
notist Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εγώ είχα πάει 2 φορές στο συγκεκριμένο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Samsung και δεν πλήρωσα τίποτα. Ούτε έλεγχο τίποτα. Έχω ένα samsung galaxy s4 zoom και επειδή έκοψα την κάρτα sim nano την έβαλα μέσα και σφήνωσε και δεν έβγαινε με τίποτα. Προσπάθησα με τα κατσαβίδια να την βγάλω με αποτέλεσμα να κάνω ζημιά στις επαφές sim. Το πήγα είπα την βλακεία που έκανα το φτιάξανε και δεν με χρέωσαν τίποτα. Και μένα μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν δικό μου λάθος. Την δεύτερη φορά έκλεισε και δεν άνοιξε ξανά. Το πήγα μου πέρασαν ξανά το λειτουργικό δεν με χρέωσαν το πήρα και έφυγα όλα ok.
xpapias Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Update. Η "διάγνωση" και μονο της βλαβης στη smartec παει 15ε. Θα σας πω οταν εχω περισσότερα.
xpapias Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Καθαρη κοροιδια η smartec και απογοητευση η samsung (αν και φανατικός οπαδος). Δευτερη φορα βλαβη στην "πλακέτα". Περα απο τα 15ε για τον ελεγχο, θα πηγαινε 180 η επισκευη. Ευτυχως την 1η φορα ηταν στην εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις