Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Huawei P9 Plus -> εξαιρετική συσκευή. δεν έχει κολλήσει ποτέ, καλή κάμερα, φοβερά ηχεία και πολύ καλή αυτονομία!

Πραγματικά ποιοτική συσκευή

• Like 1
Δημοσ.

Το πρωτο android τηλεφωνο (και εχουν περασει παααρα πολλα απο τα χερια μου) που με εκανε να ξεχασω το iOS. To εχω σε μια γωνια και καθεται το iPhone. Kαι επειδη καποιοι γραφουν για τα σπεκς. Τα σπεκς πραγματικα δεν ειναι το παν. 

αυτό!!

1, δουλεύει υποδειγματικά!! (κοινός bugfree)

2. αρκετά μελετημένο software(αυτο που πρέπει εκεί που πρέπει)

3, πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (καλύτερη από το iphone)

4. άψογη οθονη (πρώτη φορά δεν μου έλειπε η οθονη του s6 edge)

κλπ κλπ βαριεμε τωρα να γραφω

κοινος συσκευη σαν συνολο ειναι παρα μα παρα πολυ καλη

Δημοσ.

Το πρωτο android τηλεφωνο (και εχουν περασει παααρα πολλα απο τα χερια μου) που με εκανε να ξεχασω το iOS. To εχω σε μια γωνια και καθεται το iPhone. Kαι επειδη καποιοι γραφουν για τα σπεκς. Τα σπεκς πραγματικα δεν ειναι το παν. 

Τα specs δεν ειναι το παν αλλα οταν δινεις 500ευρω για κινητο οπως το P9(και ακομα παραπανω στις πιο ακριβες του εκδοσεις)ειναι λογικο και αναποφευκτο να τα κοιταζει καποιος αυτα. Αν πχ ηθελες την εμφανιση θα επαιρνες το P9 pite με τα μισα χρηματα ή το OnePlusX....

αυτό!!

1, δουλεύει υποδειγματικά!! (κοινός bugfree)

2. αρκετά μελετημένο software(αυτο που πρέπει εκεί που πρέπει)

3, πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (καλύτερη από το iphone)

4. άψογη οθονη (πρώτη φορά δεν μου έλειπε η οθονη του s6 edge)

κλπ κλπ βαριεμε τωρα να γραφω

κοινος συσκευη σαν συνολο ειναι παρα μα παρα πολυ καλη

Σοβαρα τωρα αναφερεις το 4ο παραπανω???

Επισης αυτο που για κινητο με λιγο διαστημα που εχει βγει λενε μερικοι οτι δεν κολλαει και δεν εχει bugs με ξεπερναει... Σε βαθος χρονου ειναι που εμφανιζονται ολα κυριοι οχι σε λιγες μερες-1 μηνα....

Δημοσ.

Ωραια και τα δυο ειδικα το plus για μενα θαναι πολυ δυνατο.Αυτη η εταιρια δεν εχει βγαλει αδιαφορα κηνητα.Ενοω οτι ρισκαρι προσπαθει να παρουσιαζει βελτιωμενα κολπακια και λειτουργιες και δηνει απλοχερα αυτονομια ποιοτητα επιδωσεις και παει απτο καλο στο καλυτερο.Οποιος θελει ας πιασει στα χερια του iphone6s galaxy s7 edge και το p9 plus κιας συγκρηνει φωτο μερα να δει ποιο θα ειναι καλυτερο και με καρτες μνημης .Παει να ξεφυγει τιμολογιακα και ευχομαι να μη ξεφυγει οπως μυλο και σαμυ.Βλεπω αυτους που περνουν iphone6 s 16gb και γελαω

Δημοσ.

Τα specs δεν ειναι το παν αλλα οταν δινεις 500ευρω για κινητο οπως το P9(και ακομα παραπανω στις πιο ακριβες του εκδοσεις)ειναι λογικο και αναποφευκτο να τα κοιταζει καποιος αυτα. Αν πχ ηθελες την εμφανιση θα επαιρνες το P9 pite με τα μισα χρηματα ή το OnePlusX....

Θέλει να πει ότι δεν είναι τα specs που δημιουργούν μια σωστή εμπειρία. Ο κανόνας λέει ότι το μελετημένο και καλογραμμένο software το κάνει αυτό. Γι αυτό βλέπουμε παντού επώνυμες "ναυαρχίδες" με top-tier hardware να αφήνουν παραπονεμένους χρήστες, ενώ άλλες που δίνουν σημασία εκεί που πρέπει να (π.χ. την Huawei που συζητάμε) να προκαλούν το wow effect. :P

Δημοσ.

Θέλει να πει ότι δεν είναι τα specs που δημιουργούν μια σωστή εμπειρία. Ο κανόνας λέει ότι το μελετημένο και καλογραμμένο software το κάνει αυτό. Γι αυτό βλέπουμε παντού επώνυμες "ναυαρχίδες" με top-tier hardware να αφήνουν παραπονεμένους χρήστες, ενώ άλλες που δίνουν σημασία εκεί που πρέπει να (π.χ. την Huawei που συζητάμε) να προκαλούν το wow effect. :P

Το wow effect το προκαλει η Huawei με τι ακριβως?Μηπως για το Sar στο Θεο που ειχε το P8(και δεν ξερω και το P9)?

Περαν της ολης διαφημισης που επεσε με την καμερα ποιο wow effect ακριβως προκαλει το P9 σε σχεση με το Nexus 6p ή το Htc M10??

Σε ποιες ακριβως ναυαρχιδες αναφερεσαι για παραπονεμενους χρηστες??

Δημοσ.

Από πότε ο χρήστης έρχεται σε επαφή με το SAR - ακόμα κι αν είναι μεγάλο; Επηρεάζει κάπως την χρήση της συσκευής; Το καταλαβαίνει κάπως ο χρήστης;

Δημοσ.

Toυς τελευταίους μήνες πέρασανε απο τα χέρια μου:

- Samsung S6

- iPhone 6S Plus

- Samsung S7 Edge

- Samsung Note 5

- Microsoft 950 XL

To 950 ΧL, αν εξαιρέσεις κάποια μικροπρόβλήματα ήταν το καλύτερο.

Με το P9 τώρα βλέπω πως πρέπει να ειναι ενα εξαιρετικό Android. Δεν τις έδωσαν πωλήσεις ούτε η Σκαρλετ Γιχανσον, ούτε η τύχη, ούτε η Λάικα. Η καλή δουλειά τους έδωσε και η σοβαρή τους προσπάθεια...

Δημοσ.

Fulgore πολύ hate βρε αδερφέ ....Βάζω στοίχημα ότι έχεις κάποιο nexus......

Εμείς οι κάτοχοι του p9 μέχρι στιγμής είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι .

• Like 1
Δημοσ.

Fulgore πολύ hate βρε αδερφέ ....Βάζω στοίχημα ότι έχεις κάποιο nexus......

Εμείς οι κάτοχοι του p9 μέχρι στιγμής είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι .

Γιατι ετσι βλεπω δυστηχως το εν λογω κινητο.Πολυ hype για την καμερα του και απο ουσια μηδεν. Και με το p8 εχω φιλο που ειναι απολυτα ευχαριστημενος καλη ωρα, αλλα το πηρε 200ευρω το κινητο ενω το P9 ζηταει οσα και οι αλλες ναυαρχιδες αυτο ειναι το θεμα. Αν πχ κοστιζε 300ευρω τοτε ναι μαζι σου μιας και ειναι και ομορφο κινητο.

Ειδικα τωρα που βγηκε και το OnePlus3 εκει και αν γινεται ακομα πιο δυσκολη η αγορα του.

Αρα οπως καταλαβες δεν ειναι hate γιατι εχω το κινητο αντιπαλης εταιριας(με ενα Moto E ειμαι προς το παρον και κοιταζω και εγω το επομενο μου κινητο ποιο θα ειναι) αλλα επειδη ειναι στην παρουσα φαση(ειδικα απο αλυσιδες)πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει(κυριως σε σχεση ακομα και με το p8).

Toυς τελευταίους μήνες πέρασανε απο τα χέρια μου:

- Samsung S6

- iPhone 6S Plus

- Samsung S7 Edge

- Samsung Note 5

- Microsoft 950 XL

To 950 ΧL, αν εξαιρέσεις κάποια μικροπρόβλήματα ήταν το καλύτερο.

Με το P9 τώρα βλέπω πως πρέπει να ειναι ενα εξαιρετικό Android. Δεν τις έδωσαν πωλήσεις ούτε η Σκαρλετ Γιχανσον, ούτε η τύχη, ούτε η Λάικα. Η καλή δουλειά τους έδωσε και η σοβαρή τους προσπάθεια...

Μηπως το προβλημα στα παραπανω κινητα που δεν σε ικανοποιησαν ηταν οτι ηταν πολυ μεγαλα για την χρηση σου??Βλεπω και ολα εκτως του Galaxy S6 και ειναι 5.5ιντσες και επανω. Ε μην τρελαθουμε τωρα που το 6s plus ή το note 5/s7 edge δεν σε καλυψαν .... Βεβαια για να αλλαζεις μεσα σε μερικους μηνες τα παραπανω κινητα μαλλον αλλου ειναι το προβλημα αλλα τεσπα.

Οσο για τα περι software ανεξαρτητου ναυαρχιδας σε βαθος χρονου εμφανιζονται τα οποια προβληματα.

Δημοσ.

Εντελώς φιλικά μία βδομάδα που το έχω στα χέρια μου Είναι με διάφορα ή καλύτερη συσκευή .....Μην κολας σε raw power και specs .

Δημοσ.

Εντελώς φιλικά μία βδομάδα που το έχω στα χέρια μου Είναι με διάφορα ή καλύτερη συσκευή .....Μην κολας σε raw power και specs .

Βασικα δεν κολλαω σε raw power και specs αλλα στην τιμη. Δυσκολο πχ καποιος που διαθετει 450-500ευρω να μην προτιμησει το S7 σαν συνολο στα χρηματα αυτα αυτο εννοω. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...