Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Προσπαθω να φτιαξω ενα σκριπτακι για να βοηθησω μια ξαδερφη σε κατι που θελει και εχω ενα προβλημα το προβλημα μου ειναι οτι θελω να φτιαξω μια SUM Συναρτηση και να την βαλω σε ενα συγκεκριμενο κελι αλλα δεν την περναει. Η εντολη στο σκριπτακι ειναι αυτη που φαινεται στην συνεχεια. Range("M2").Formula = "=SUM(" & Range(Cells(4, 3), Cells(LastRowA, 3)).Address(False, False) & ";" & Range(Cells(4, 7), Cells(LastRowE, 7)).Address(False, False) & ";" & Range(Cells(4, 11), Cells(LastRowE, 11)).Address(False, False) & ")" Αν ομως κανω την εξης εντολη δουλευει κανονικα Range("M2").Formula = "=SUM(" & Range(Cells(4, 3), Cells(LastRowA, 3)).Address(False, False) & ")" Ουσιαστικα οταν θελω SUM μια στηλης την περναει αν ομως βαλω SUM με παραπανω απο μια στηλες δεν την περναει
anon667 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Έχω την εντύπωση πως η SUM λειτουργεί μόνο με δύο παραμέτρους -> top left cell, bottom right cell. Θα χρειαστεί μάλλον να κάνεις προσθέσεις μεταξύ των διαφορετικών sum από κάθε στήλη που σε ενδιαφέρει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Όχι γιατί αν το κάνεις χειροκίνητα μέσα στο εξελ μπορείς κανονικα και είναι στο στυλ =Sum(c1:c5;d1:d5;k1:k10)
anon667 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Εγκατέστησα τελικά το Excel για να το δοκιμάσω. Αν αλλάξεις το ";" με "," θα παίξει (τουλάχιστον λειτουργησε στο δικό μου σύστημα). Thanks Microsoft.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Χμμμ. Θα το δοκιμάσω αργότερα που θα είμαι σπίτι. Αν είναι κάτι τέτοιο φωτιά στη μαικροσοφτ
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Thanks για το τιπ τελικα λειτουργησε ετσι! Τωρα εχω ενα ακομη θεμα. Στο ιδιο αρχειο excel σε ενα μονο φυλλο δεν μου δουλευει η SUM σε μια στηλη. Για την ακριβεια ενω κανει προσθεση στα κελια C4-C12 οταν προσθετει το C13 μου μηδενιζει το αποτελεσμα
anon667 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Αν σου είναι εύκολο, κάνε upload το excel file μόνο με ό,τι χρειάζεται από data/code για τις σούμες. Δύσκολο να βγει άκρη μόνο με την περιγραφή αυτή.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ακυρο ειχε γινει μαλακια σε αλλο φυλλο και δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Ολα δουλευουν τωρα! Θενκ γιου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα