Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ή η Wind να μην έχει αρκετούς πελάτες στην περιοχή και να μην θέλει να καβατζώσει "αδίκως" θύρες στο συγκεκριμένο KV ή στην συγκεκριμένη περιοχή για οικονομικούς λόγους...

Δύσκολα πιστεύω να παίζει κάτι τέτοιο πάντως αν είναι σε λειτουργία κάνα χρόνο η καμπίνα δεν το θεωρώ απίθανο να έχει γεμίσει,

Από την στιγμή που κανένας δεν πρόκειται να του δώσει σίγουρη απάντηση για το τι ακριβώς παίζει στο kv αν έχει η όχι ελεύθερες θύρες, εμείς μάλλον με την απορία θα μείνουμε

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να το καθυστερούν όσο πάει, ποιος ξέρει...

Ναι μόνο με inside info από ΟΤΕ μπορεί να το μάθει :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε γιά το <<πρόβλημά>> μου. Αυτό το inside info με προβλημάτισε και εμένα και ψάχνω να βρώ μιά λύση από Link.png Site: εδώ . Απλά μέχρι στιγμής δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα (μάλλον πρέπει να πάει κανείς από κοντά).

Επεξ/σία από bstefos
  • Moderators
Δημοσ.

Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε γιε το <<πρόβλημά>> μου. Αυτό το inside info με προβλημάτισε και εμένα και ψάχνω να βρώ μιά λύση από Link.png Site: http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/index.html">εδώ . Απλά μέχρι στιγμής δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα (μάλλον πρέπει να πάει κανείς από κοντά).

Από τηλέφωνο δύσκολα θα βγάλεις άκρη δν νομίζω κανένας στα τηλέφωνα να ξέρει /μπορεί να δει κάτι παραπάνω από ότι απλά υπάρχει διαθεσιμότητα vdsl στην περιοχή
Δημοσ.

Άσχετο τελείως. Το γειτονάκι μου από επάνω ακριβώς (vdsl vodafone 47,6 ταχύτητα), μου είπε πρίν λίγο ότι στο καφάο που πέρνουμε και οι δυό μας, η vodafone έχει δικό της δίκτυο οπτικής ίνας.(έτσι λέει του είχαν πεί).Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο, διότι εάν δεν απατώμαι τα καφάο είναι του ΠΟΤΕ.

Δημοσ.

Άσχετο τελείως. Το γειτονάκι μου από επάνω ακριβώς (vdsl vodafone 47,6 ταχύτητα), μου είπε πρίν λίγο ότι στο καφάο που πέρνουμε και οι δυό μας, η vodafone έχει δικό της δίκτυο οπτικής ίνας.(έτσι λέει του είχαν πεί).Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο, διότι εάν δεν απατώμαι τα καφάο είναι του ΠΟΤΕ.

Αν δεν απατώμαι, οι μόνοι που έχουν δικό τους δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα είναι οι Cosmote, Forthnet, HCN, Inalan. Μόνο η Cosmote περνάει οπτικές ίνες για VDSL. Όλοι οι άλλοι νοικιάζουν απ' αυτούς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όλοι έχουν το δικό τους μέχρι το κάθε Αστικό Κέντρο, μετά χρησιμοποιούν τον χαλκό του ΟΤΕ, για adsl ή vdsl από Α/Κ

Από KV για VDSL όλοι χρησιμοποιούν του ΟΤΕ...

HCN έχει οπτικές/cable στην Θεσσαλονίκη μόνο, Inalan FTTH σε μερικές γειτονιές κάποιων περιοχών και η Forthnet ένα πιλοτικό FTTH στην Ν.Σμύρνη που πήγε σαν τον Τιτανικό..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μάλιστα, τώρα καταλαβαίνω και γιατί δεν έχω ούτε καν VDSL.

Θα πάρω πίσω αρκετά που είχα χώσει στον ΟΤΕ. Λάθος μου.

Αλλά δεν φταίει κανείς. Οι πολίτες της Αθήνας που για κάποιον ανεξήγητο λόγο ΞΑΝΑ-ψήφισαν τον "Κύριο" που υποτίθεται είναι και Δήμαρχος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...