bstefos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλημέρα (τώρα το διάβασα) το ανανέωσα στις 18-4-16 για 24 μήνες. (και δεν νομίζω ότι φεύγοντας από wind θα κέρδιζα κάτι χρηματικά εννοώ)
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Επειδη δινουν διαθεσημοτητα δεν σημαινει οτι υπαρχει και ελευθερη πορτα , και δεν προκειται κανενας να σου εγγυηθει οτι οταν κανεις αιτηση θα υπαρχει διαθεσιμη πορτα στο KV
bstefos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Λάθος σου... Θα ήταν μεγάλη μου χαρά εάν θέλεις να ακούσω την άποψή σου όσον αφορά το λάθος μου. Όσον αφορά την τοποθέτηση του φίλου Inuyasha δεν θα διαφωνήσω καθόλου με αυτό που λές αλλά δεν νομίζω ότι ο απλός καταναλωτής μπορεί να κάνει κάτι πέραν της απλής διαπιστωσής σου.Εκτός εάν πρέπει να παραμένουμε απλά πιστοί σκλάβοι του μονοπωλίου της http://www.telekom.com/worldwide.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αν όντως δεν υπάρχουν θύρες, ακόμα και στον ΟΤΕ να πας άμεσα vdsl δεν θα πάρεις Εδώ Θεσσαλονίκη γνωστός μου είπε ότι έχουν άλλο θέμα, παρόλο που έβαλαν καμπίνες επειδή ήταν προβληματική περιοχή του ο οτε έδωσε σε πολύ κόσμο vdsl (Adsl 24) με κλειδωμένο 24/1 και μέσα σε ελάχιστο χρόνο δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις VDSL,από την στιγμή που τη διαχείριση του δικτύου την έχει ο οτε και όχι το κράτος αναγκαστικά θα πάμε με τους ρυθμούς του ΟΤΕ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Θα ήταν μεγάλη μου χαρά εάν θέλεις να ακούσω την άποψή σου όσον αφορά το λάθος μου. Όσον αφορά την τοποθέτηση του φίλου Inuyasha δεν θα διαφωνήσω καθόλου με αυτό που λές αλλά δεν νομίζω ότι ο απλός καταναλωτής μπορεί να κάνει κάτι πέραν της απλής διαπιστωσής σου.Εκτός εάν πρέπει να παραμένουμε απλά πιστοί σκλάβοι του μονοπωλίου της http://www.telekom.com/worldwide. Λάθος που ανανέωσες σε Wind και δεν πήγες Vodafone ή Forthnet για VDSL50, αφού πρώτα ζητούσες γραπτή βεβαίωση για διαθεσιμότητα...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Λάθος που ανανέωσες σε Wind και δεν πήγες Vodafone ή Forthnet για VDSL50, αφού πρώτα ζητούσες γραπτή βεβαίωση για διαθεσιμότητα... Γραπτη βεβαιωση δεν δινει κανεις , γιατι πολυ απλα ναι μεν βλεπουν οτι υπαρχει καμπινα αλλα δεν μπορουν να ξερουν αν υπαρχει ελευθερη πορτα 1
bstefos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ας τα πάρουμε λίγο σχεδόν απ' την αρχή.Ήμουν στην Wind έκανα αίτηση φορητότητας στην Vodafon, αλλά η τιμή αντιπροσφοράς από την Wind ήταν άκρως δελεαστική (ώς πακέτο).Με τα λεγόμενα σου με αφήνεις να καταλάβω εμμέσως πλήν σαφώς, ότι η Vodafon ή η Fothnet έχουν καλύτερο contact με τον ΠΟΤΕ.Με άλλα λογια ο ΠΟΤΕ έχει <<γραμμένη>> την WIND (πράγμα που δεν μπορώ να πιστέψω).Όσον αφορά το άλλο θέμα που θέτεις, φρονώ ότι ουδείς προυπογράφει σε οιονδήποτε τέτοιου είδους βεβαιώσεις.Αλλά έν πάση περιπτώσει ίδωμεν.!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μπορεί απλά στην συγκεκριμένη περιοχή να παίζει κάτι με την Wind κι από την στιγμή που όπως είπες άλλοι με άλλους παρόχους παίρνουν VDSL από τις καμπίνες, θα ήταν λογικό να φύγεις από Wind...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 διαθεσιμοτητα μπορει να βγαλει στην περιοχη και στη wind αν υπαρχει διαθεσιμη πορτα το βλεπεις μονο αν κανεις αιτηση
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μπορεί απλά στην συγκεκριμένη περιοχή να παίζει κάτι με την Wind κι από την στιγμή που όπως είπες άλλοι με άλλους παρόχους παίρνουν VDSL από τις καμπίνες, θα ήταν λογικό να φύγεις από Wind... Και στο ADSL παλιοτερα ειχε παρομοια θεματα να μην υπαρχουν διαθεσιμες πορτες , το ιδιο γινεται και τωρα , τωρα βεβαια το προβλημα ειναι μεγαλυτερο μιας και ο χωρος στo ΚV ειναι πολυ πιο περιορισμενος απο οτι σε ενα AK
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Την ίδια στιγμή, σε ένα παράλληλο σύμπαν, ένας δήμαρχος παραδέχεται ότι μεγάλο ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης έπαιξε η διάθεση DSL υψηλών ταχυτήτων: http://www.tennessean.com/story/money/2016/06/14/chattanooga-mayor-gigabit-speed-internet-helped-revive-city/85843196/ Αλλά εντάξει, εδώ περιμένουμε την ανάπτυξη να έρθει χτίζοντας αυθαίρετα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Την ίδια στιγμή, σε ένα παράλληλο σύμπαν, ένας δήμαρχος παραδέχεται ότι μεγάλο ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης έπαιξε η διάθεση DSL υψηλών ταχυτήτων: http://www.tennessean.com/story/money/2016/06/14/chattanooga-mayor-gigabit-speed-internet-helped-revive-city/85843196/ Αλλά εντάξει, εδώ περιμένουμε την ανάπτυξη να έρθει χτίζοντας αυθαίρετα. Δεν διαφωνώ, αλλά δεν είναι ότι είμαστε στα ίδια επίπεδα και το μόνο που μας λείπει είναι το 1Gbps Internet Και στο ADSL παλιοτερα ειχε παρομοια θεματα να μην υπαρχουν διαθεσιμες πορτες , το ιδιο γινεται και τωρα , τωρα βεβαια το προβλημα ειναι μεγαλυτερο μιας και ο χωρος στo ΚV ειναι πολυ πιο περιορισμενος απο οτι σε ενα AK Δεν είναι και τόσες λίγες οι θύρες στο KV πάντως, προσωπικά θα έκανα τα πάντα για να μάθω την κατάσταση στο συγκεκριμένο για να δω αν τελικά λέει την αλήθεια η Wind...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δεν διαφωνώ, αλλά δεν είναι ότι είμαστε στα ίδια επίπεδα και το μόνο που μας λείπει είναι το 1Gbps Internet Δεν είναι και τόσες λίγες οι θύρες στο KV πάντως, προσωπικά θα έκανα τα πάντα για να μάθω την κατάσταση στο συγκεκριμένο για να δω αν τελικά λέει την αλήθεια η Wind... Θύρες μπαίνουν ανάλογα την ζήτηση που υπολογίζουν ότι θα έχει αν πχ υπολιγιζαν για 100 άτομα και ξαφνικά έχουν 500 αιτήσεις πάθει θέμα, δυστυχώς ίσως μόνο από τον ΟΤΕ να μπορούν να του πούμε με σιγουριά αν υπάρχουν ελεύθερες θύρες Βέβαια υπάρχει και άλλο κόλπο εδώ ο οτε μπορεί να κρατάει το 60 %(η κάτι τέτοιο) από της θύρες για την πάρτι του χώρος να έχει κάποια κύρωση, οπότε μπορεί μεν να υπάρχουν θύρες αλλά να μην της ελευθερώνει ο οτε, αυτά δυστυχώς είναι από τα μειωνεκτιματα να έχει ο ένας παροχος τον έλεγχο του δικτύου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ή η Wind να μην έχει αρκετούς πελάτες στην περιοχή και να μην θέλει να καβατζώσει "αδίκως" θύρες στο συγκεκριμένο KV ή στην συγκεκριμένη περιοχή για οικονομικούς λόγους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα