GrandGamer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σε ένα άλλο γνωστό ελληνικό forum έχουμε συζήτηση για την Inalan. Όποιος δεν γνωρίζει, η Inalan είναι μία νέα εταιρεία παροχής ίντερνετ που προσφέρει συνδέσεις FTTH 100/100 σε τιμές aDSL. Σε συζήτηση που είχαμε λοιπόν ρωτήσαμε τι γίνεται με το Δήμο Αθηναίων μιας και ενδιαφερόμαστε αρκετοί για τέτοια σύνδεση αφού ούτε VDSL υπάρχει αλλά ούτε και σχέδιο υπάρχει. Η απάντηση ήταν η εξής: Σήμερα λοιπόν μάθαμε γιατί, στον πιο πυκνοκατοικημένο και με τις περισσότερες επιχειρήσεις (ή έστω πρώην γιατί κλείσανε αρκετές), δεν έχει ακόμα κανένα σχέδιο για VDSL μετά από τόσα χρόνια. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Έτσι για να μην νομίζει ο κόσμος ότι ο ΟΤΕ ξύνεται τόσο που δεν αρχίζει τα έργα για FTTC στο κέντρο... 2
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Xειρότερος απο τον δημο Καλλιθέας δεν υπάρχει σε ολη την ελλαδα, η Αθηνα εχει και μερικά vdsl, εδω κοντεύουμε να ξεχάσουμε και το adsl 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Κατι παρομοια προβληματα εχει και στη θεσσαλονικη η HCN με το δημο πυλαιας
bstefos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Τι να πούμε κι εμείς στο Χαλανδριστάν.χαχαχαχαχαχα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Στο Χαλάνδρι έχουν γίνει έργα για FTTC κι έχει δωθεί εμπορική διαθεσιμότητα, εδώ και μήνες νομίζω...
GrandGamer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως προσπάθησα να τον κάνω λίγο βούκινο. Αν έχει κάποιος μεγαλύτερο κοινό και θέλει να βοηθήσει ας κάνει μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.
johninio Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μα δεν νομιζω κανενας να πιστευε οτι φταιει ο οτε για τον δημο αθηναιων οταν εκει θα εχει τη μεγαλυτερη ζητηση και απο τους πελατες του αλλα και απο το νοικι απο τις αλλες εταιρειες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μα δεν νομιζω κανενας να πιστευε οτι φταιει ο οτε για τον δημο αθηναιων Πάρα πολλοί, απλά νομίζουν ότι ξύνεται ο ΟΤΕ...
GrandGamer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πάρα πολλοί, απλά νομίζουν ότι ξύνεται ο ΟΤΕ... Βασικά πιστεύαμε μερικοί ότι ο ΟΤΕ δεν ήθελε να μπλέξει με τις καινούργιες καμπίνες στο κέντρο λόγο μικρών πεζοδρομίων κλπ. αλλά απ' ότι φαίνεται υπάρχει και άλλοι λόγοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Από ότι είχε πει ο george94, ήταν από τους λιγότερο σημαντικούς λόγους εξαιτίας των οποίων δεν άρχιζαν τα έργα στο κέντρο...
bstefos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Στο Χαλάνδρι έχουν γίνει έργα για FTTC κι έχει δωθεί εμπορική διαθεσιμότητα, εδώ και μήνες νομίζω... Παρόλο που είμαι στην WIND μίλησα με γνωστό μου ΠΟΤΕτζή (νάναι καλά ο άνθρωπος) και μου είπε ότι το Χαλάνδρι έχει πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα γενικότερα.Ο ΠΟΤΕ φταίει που δεν έχω ακόμα στο σπίτι vdsl (από τις 19-4-16)(και κακώς <<βρίζω>>την wind).Εάν δεν μου διαθέσει ο ΠΟΤΕ πόρτα, δεν θα δεί <<χαρά>> το σπίτι. Φταίει και καλά ότι μαζευτήκαμε πολύ εδώ τριγύρω και δεν μπορεί ο ΠΟΤΕ να μας κουμαντάρει.χαχαχαχαχα (και ναί εδώ και πάνω από χρόνο 50 μέτρα από το σπίτι έχω καινούργιο καφαο και τα γειτονόπουλα μου vodafon και ποτε έχουν όλοι vdsl).Η wind <<κατούρισε>> στο πηγάδι.χαχαχαχα. https://www.youtube.com/watch?v=NOcRujpvv1k
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Σε άλλους παρόχους βγαίνει διαθεσιμότητα δλδ?
bstefos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 σωστόν σε όλους μάλλιστα.(σόρρυ πλήν της έξυπνης σίτας). Για να σε βοηθήσω μιλάω για περιοχή ΤΟΥΦΑ οικοδομικό <<μπλόκ>> Ολύμπου - Μεταμορφώσεως - Τυμφρηστού - Ιωαννίνων. κ.λ.π
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Υποθέτω ότι δεν έχει λήξει ακόμα το συμβόλαιο για να φύγεις από Wind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα